Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor nieuwe dakpannen leggen:

Nieuwe dakpannen leggen

Wij willen het dakpannen dak van onze 2 onder 1 kap woning laten vernieuwen. De oude pannen moeten worden verwijderd en afgevoerd. Hierna zal er isolatie aangebracht moeten worden en nieuwe pannen gelegd. De woning is ongeveer 8 meter lang en 7 meter breed.
Onze klant uit Wolfheze (Gelderland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe dakpannen leggen uit heel Nederland:

Dakpannen schoonmaken en impregneren

Ik wil mijn dakpannen laten schoonmaken. Deze zijn van beton en het dakoppervlak is ongeveer 260 m2. Na het schoonmaken had ik ze graag geïmpregneerd hebben. Ik wil daarna zonnepanelen erop leggen, dus de pannen moeten niet vast komen te zitten.

Dakpannen recht leggen

Ik heb 3 dakpannen onder de schoorsteen die zijn verschoven waardoor t nu lekt op zolder. Tevens heb ik ook 1 dakpan die gebroken is aan de voorkant. Mijn huis is een hoekhuis van een 3 onder 1 kap uit +/- 1930, wie kan mij helpen met t in orde maken van mijn dak.

Zwarte dakpannen leveren en leggen

Wij hebben een kluswoning gekocht en mijn man heeft daar inmiddels een nieuw dak op gezet. We willen graag een offerte ontvangen voor het leveren en leggen van 117 m² dakpannen. We willen zwart verglaasde dakpannen, mat of geglazuurd. Het mogen eventueel tweedehands pannen zijn.

Dak met pannen isoleren en aanpassen

Het betreft een dakpannen dak, isolatie aanbrengen, 200 m2. Het huidige dak zadelt door. De bestaande pannen weer erop leggen. Er zitten 7 dakramen in het dak en aan weerszijde zijn gemetselde dakkapellen. De stenen moeten eraf en de dakkappellen opbouwen met een ander materiaal. Bouwjaar woning omstreeks 1940. Het dak is een Wolfskap.

Nieuwe pannen op schuin dak leggen

Mijn dakpannen moet vervangen worden. Het is ongeveer 70 vierkante meter. Mogelijk ook nieuwe panlatten. Er komt nog een dakkapel van 5 meter breed.

Dakpannen vervangen

Sommige dakpannen zijn stuk of liggen niet goed op het dak van onze 2 onder 1 kap woning. Graag laat ik alles controleren, stukke pannen vervangen en de pannen goed leggen.

Nieuwe dakpannen leggen

In onze straat worden de huurwoningen gerenoveerd. Graag willen wij voor onze koopwoning, 2 onder 1 kap, een offerte ontvangen voor het renoveren van het dak. Het gaat om het verwijderen en afvoeren van de dakpannen en panlatten en het plaatsen van nieuwe. Het gaat om 2 dakdelen van ongeveer 6 bij 4 meter, een afdakje van 3 bij 4 meter en een afdakje van 2 bij 3 meter.

Nieuwe dakpannen leggen

De pannen dienen van het dak te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna kunnen er gelik nieuwe pannen geplaatst worden. Het gaat om een tussenwoning van ongeveer 5 meter breed met een dakkapel.

Dakpannen opnieuw leggen

Ik wil de huidige dakpannen graag laten vervangen. Ook moet er dakfolie en nieuwe panlatten aangelegd worden. Het dak is 60 m2.

Dakkapel en dakpannen renoveren

Werkzaamheden zijn reparatie/vernieuwen: - Loodslab onder dakkapel en lood in de schoorsteen - Dakpannen controleren en recht leggen - Balk in zolder deels vervangen De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto gratis voor de deur kwijt. De afvoer van het afval mag worden meegenomen in de offerte

Partners

Partners van Casius