Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor nieuwe dakpannen leggen:

Nieuwe dakpannen leggen

Wij willen het dakpannen dak van onze 2 onder 1 kap woning laten vernieuwen. De oude pannen moeten worden verwijderd en afgevoerd. Hierna zal er isolatie aangebracht moeten worden en nieuwe pannen gelegd. De woning is ongeveer 8 meter lang en 7 meter breed.
Onze klant uit Wolfheze (Gelderland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe dakpannen leggen uit heel Nederland:

Verschoven dakpannen recht leggen

Ik wil graag enkele dakpannen die verschoven zijn weer laten rechtleggen. Ook de zinken loodrand is wat omhoog komen staan. Ik zoek een partij die dit kan maken.

Nieuwe dakpannen aanbrengen

Kostprijs m2 betonnen dakpannen. Inclusief. Btw leggen en eventueel nieuwe latten

Dakpannen vervangen en folie leggen

Wij hebben een eengezinswoning die aan de voorzijde 7 meter breed is en aan de achterzijde 3 meter breed. Er zijn 3 dakramen en een dakkapel aanwezig. De oude pannen dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna moet er folie geplaatst worden en nieuwe pannen.

Paar dakpannen recht leggen

Op het dak liggen twee dakpannen scheef en dit resulteert bij slecht weer in lekkage. Ik zoek iemand die de pannen goed kan leggen. Het gaat om dakpannen aan de voorkant van een rijtjeswoning welk goed bereikbaar is.

Verschoven dakpannen recht leggen

Pannen liggen niet overal recht meer en het zink sluit op sommige plaatsen niet meer netjes aan. Totale pannendak oppervlakte is naar schatting 70 m2.

Verschoven dakpannen recht leggen

Ik wil graag verschoven dakpannen recht laten leggen

Dakpannen leggen

Twee dakpannen zijn los geraakt. Die moeten weer terug op hun plek. Is niet de eerste keer dat een van die dakpannen los is gewaaid. Is toen teruggezet, maar dat is kennelijk niet goed gebeurd. Nu zijn er dus twee losgeraakt.

Verschoven dakpannen recht leggen

Dakpannen rechtleggen

Dak isoleren en nieuw pannen erop leggen

Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: betonnen sneldakpannen. Bouwjaar 1976. Sterk vervuild. Niet (goed) geïsoleerd, moet ook gebeuren. Vrijstaande villa. Te bekijken via Google. De woning heeft 280 m2 aan woonoppervlak. Het zal dus tussen de 300 en 350 m2 aan dak zijn.

Dakpannen leggen

Nieuwe tengellatten en nieuwe dakpannen monteren.

Partners

Partners van Casius