Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor nieuwe dakpannen leggen:

Nieuwe dakpannen leggen

Wij willen het dakpannen dak van onze 2 onder 1 kap woning laten vernieuwen. De oude pannen moeten worden verwijderd en afgevoerd. Hierna zal er isolatie aangebracht moeten worden en nieuwe pannen gelegd. De woning is ongeveer 8 meter lang en 7 meter breed.
Onze klant uit Wolfheze (Gelderland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe dakpannen leggen uit heel Nederland:

Verschoven dakpannen recht leggen

Na de storm van 18 januari zijn een aantal dakpannen duidelijk een tikkel scheef komen te liggen met bij de volgende sneeuwstorm kans op inwatering. Gelieve een offerte te maken op basis van het recht leggen van pannen aan de achterzijde van ons huis. We hebben een achtertuin met achterom, het dak begint op ongeveer 6 meter boven de tuin. De woning is ongeveer 7 meter hoog ongeveer.

Dakpannen vervangen en zonnepanelen leggen

Graag nieuwe dakpannen laten leggen en daarna zonnepanelen.

Verschoven dakpannen na storm goed leggen

Op mijn dak zijn 2 dakpannen verschoven die een gat achterlaten. Ik zou deze graag op korte termijn weer op de goede plek willen laten leggen.

Dakpannen na storm terugleggen

De recente storm heeft één dakpan op ons dak verschoven. Wie wil ons helpen om die ene dakpan weer terug te leggen en de overige pannen te inspecteren?

Volledige verdieping opbouwen

Ik wil een volledige verdieping laten opbouwen van 6 bij 9 meter. Betreft dakopbouw met schuine kanten bedekt met dakpannen. Aan beide kanten dakramen. Binnenkant bestaande uit 3 grote kamers een trap naar boven en hal. Electra/cv/water/schoorstenen en dergelijken moeten doorgetrokken worden naar boven. De verdieping willen wij basis afgewerkt zodat wij zelf kunnen stuken/behangen en laminaat leggen. Verdere details bespreken we later.

Dakpannen op vakantiewoningen aanbrengen

Het leveren en leggen van dakpannen en nok vorsten ten behoeve van 42 vakantie woningen te Sprang Capelle. Geen isolatie en/of panlatten aanbrengen, de pannen worden namelijk aangebracht op een prefab scharnier kap. Het heeft geen haast maar wanneer ze beginnen kunnen ze aan één stuk door gaan leggen. Wanneer het bevalt willen we in totaal 280 vakantiewoningen op deze manier door jullie laten verzorgen.

Verschoven dakpannen recht leggen

Op 3 plaatsen zijn enkele dakpannen verschoven. Het gaat om 10 - tot 15 stuks. Het gaat om een lessenaarsdak met de goot op circa 5.50 meter boven het maaiveld. Er zal waarschijnlijk iets van een hoogwerker of steiger aan de pas moeten komen.

Dakpannen na storm verschoven

Een rijtje pannen is verschoven, vermoedelijk na de storm van 2 weken geleden? Het betreft een schuin dak van een rijtjeshuis (hoek, bouwjaar 2010). Op de derde woonlaag. Ik wou toch maar niet zelf t dak op om ze recht te leggen en/of vast te maken.

Dakpannen na storm vervangen

Er liggen circa 5 pannen bij de nok en een paar nokpannen scheef na een storm. Wat kost het om deze recht te leggen op een schuin dak van een rijtjeshuis. Er kan geen hoogwerker worden voorgereden. Dus met een trap moet het dak worden betreden. De nok is op circa 9 meter.

Verschoven dakpannen recht leggen

Vanwege de januari storm is er een tiental dakpannen scheef gaan zitten. Ik wil graaf een offerte voor het recht leggen van deze pannen, voordat ze bij een volgende storm er helemaal af liggen.

Partners

Partners van Casius