Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor lekkende dakgoten op meerdere plekken:

Lekkende dakgoten op meerdere plekken

De dakgoten van ons huis van zink zijn verouderd. We hebben een grote overstek, dus geen acute lekkage binnen. De naden van de goten laten los op sommige plekken en ik heb al meerdere plekken met van die tape bekleed is is afdoende. Echter vraag ik me af of jullie het bijvoorbeeld kunnen repareren, zodat het weer een tijdje gemaakt is.
Onze klant uit Wijchen (Gelderland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakgoot en regenpijp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lekkende dakgoten op meerdere plekken uit heel Nederland:

Reparatie van een lekkende dakgoot

Dakgoot lekt op naad. Dit laten repareren en evt. Dakgoten schoonmaken.

Lekkende dakgoten met EPDM repareren of vervangen

Het betreft de bakgoten aan de voor- en achterzijde van de woning, dus 2 maal 5.50 meter met aan iedere zijde 1 eindstuk en 1 regenpijp in het midden tussen 2 woningen. De goten lekken op 2 lasnaden al diverse keren geprobeerd zelf te repareren maar na enige tijd weer lekkage. Tevens willen wij een offerte voor het dak van onze dakkapel, met EPDM, het is een plat dak van ongeveer 3.20 meter bij 2 meter. Er ligt nu bituum op met een zinken afwerkrand en 2 afvoeren.

Lekkende goten repareren

Ik heb in twee dakgoten een lek. Een zinken goot en een pvc goot. Aan mijn dakgoot hangt de goot scheef.

Lekkende dakgoten repareren

De verbinding tussen verticale en horizontale goten heeft lekkage. Is het mogelijk om dat element te vervangen?

Lekkende dakgoten vervangen

De dakgoot lekt op meerdere plaatsen. Mag vervangen worden. Momenteel zink, mag eventueel ook kunststof worden. Graag een offerte voor beide opties. Dakgoot moet gekoppeld worden aan die van de buren (tussenwoning). Boeiborden zullen ook rot zijn. Is trespa een optie bij het vervangen?

Lekkende dakgoot repareren

De zinken dakgoten zijn lek, deze moeten gerepareerd worden met EPDM. Ook de boeien moeten vernieuwd worden. De twee goten hebben een lengte van ongeveer 20 meter.

Reparatie of vervanging dakgoten

We hebben een lekkende zinken dakgoot. Graag wil ik weten of deze te repareren zijn of vervangen moeten worden, en wat daarvan de kosten zouden zijn. Ook graag info over afscherming dakgoten voor blad. Denk ongeveer 6 meter voorkant en 6 meter achterkant huis. De goten hangen tussen de eerste en de zolderverdieping in.

Lekkende dakgoten repareren of vervangen

Dakgoten voor en achter beginnen te lekken, verf begint te bladderen. Ik heb zinken goten. Het gaat om een jaren '60 huis. Het gaat om ongeveer 12 meter totaal (voor en achter).

Lekkende dakgoten repareren

Onze dakgoten zijn op enkele plekken lek. Het huis moet verkoopklaar gemaakt worden. Ik zoek een voordelige manier om alles in orde te maken. Het gaat om zinken dakgoten van begin jaren '70. met een lengte van ongeveer 6 meter aan de voor- en achterzijde.

Zinken lekkende goot repareren

Mijn beide dakgoten lekken. Ik heb zinken dakgoten en deze wil ik graag laten repareren. Per kant zijn de goten ongeveer 11 meter lang.

Partners

Partners van Casius