Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Wijchen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Wijchen heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Wijchen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Wijchen of directe omgeving.

360 klanten uit Wijchen bevelen een bij Casius in Wijchen aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Wijchen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: plat dak renoveren, dakpannen vervangen, asbesthoudend golfplaten dak verwijderen en vervangen, dakrenovatie uitvoeren, prijsopvraag groendak, isoleren van een nieuwbouw dak van boerderijwoning, dak vervangen, dakpannen plaatsen en dak isoleren, dak vervangen, volledig dak vervangen, asbest dak woonhuis vervangen, zonnepanelen plaatsen en aansluiten, dak isoleren en dakpannen plaatsen, dakbedekking vernieuwen, dak isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Wijchen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Wijchen:

Het isoleren van een plat schuurdak

Ik zoek een dakdekker/isolatiespecialist die het platte dak van mijn schuur vanuit buiten kan isoleren. Het dat is 640 bij 330 cm groot en heeft 10 cm hoog opstaande randen.

Daken renovatie

Dakrenovatie algemeen: - Zadeldak - Nieuwe Keramische VHV Blauw gesmoorde pan - Asbest dakbeschot te vervangen door isolatie Rc 3,5 - Vogel combischroten, weren vogels en muizen - Verwijderen en afvoeren van bestaand dak - Afvoeren van ander afval Dakrenovatie Woonhuis: - Zolder afmetingen 7,2 x 8,9 meter x 2,6 meter, ongeveer 65 m2 - Dakkapel behouden, ongeveer 11 m2 van dak - Vervanging nokbalk en uitvullen balken bij dakkapel - 1 beginvorst - Aansluiting op dak buren links en rechts Aansluiting op dak buren rechts verspringt - Aansluiting op dakgoot buren links Dakrenovatie berging: - Afmetingen 3,8 x 3,4 x 1,4 meter, ongeveer 19 m2 - 1 begin- en 1 eindvorst

Dak van een tuinhuis renoveren

Dak van het tuinhuis moet volledig worden vernieuwd. Het tuinhuis is 420 bij 450 cm. Het gaat alleen om het dak. Er liggen nu shingles op en ik wil deze vervangen hebben. Isolatie is niet nodig.

Nieuwe dakpannen aanbrengen

Kostprijs m2 betonnen dakpannen. Inclusief. Btw leggen en eventueel nieuwe latten

Golfplaten verwijderen en nieuwe monteren

Na de hagelbui van gister zijn de golfplaten van de overkapping stuk. Er zitten overal gaten. Het dak is ongeveer 5 bij 3,5 meter. Ik weet niet welk materiaal er nu op zit, maar in overleg met de vakman en verzekering welk materiaal er op moet komen.

Solatube daglichtkoepels plaatsen

Plaatsen van 2 x solartubes ( 25 cm diameter).

Zwarte dakpannen leggen

Dak met zwarte pannen bekleden. Weet niet hoe groot het dak precies is. U kunt het best even contact opnemen en goed uitleggen wie u bent.

Nieuw hellend dak

Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Zink Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Huis is in 1978 gebouwd, we willen betere isolatie en een zinken dak.

Gehele dak reinigen en coaten

Ik zou graag een prijsopgaaf willen van het reinigen en coaten van mijn dak. Het dak is plus/minus 90 m2. In het voorjaar.

Dak van tuinhuis repareren

Ik wil het dak van mijn tuinhuis repareren in verband met lekkage. De singles zijn waarschijnlijk toe aan vervanging en de onderliggende platen laten zien ook op diverse plekken erg nat te zijn. Het dak van het tuinhuis is ongeveer 2 bij 5 meter.

Lekkende dakgoten op meerdere plekken

De dakgoten van ons huis van zink zijn verouderd. We hebben een grote overstek, dus geen acute lekkage binnen. De naden van de goten laten los op sommige plekken en ik heb al meerdere plekken met van die tape bekleed is is afdoende. Echter vraag ik me af of jullie het bijvoorbeeld kunnen repareren, zodat het weer een tijdje gemaakt is.

Daklekkage repareren

Daglekkage opsporen en repareren.

Gebroken nokdakpan vervangen

Er is 1 nok dakpan gebroken, geen idee wat de schade eronder is. Graag een prijs wat dit gaat kosten en op welk termijn dit hersteld kan worden.

Asbest verwijderen en plaatsen nieuwe golfplaten

Wij hebben een schuur en dichte carport van in totaal ongeveer 20 m2. In de golfplaten zit asbest. Deze zouden wij graag laten verwijderen en daarbij nieuwe golfplaten laten plaatsen. De schuur en de dichte carport zijn aan elkaar gelegen. De schuur is vanaf 1 kant goed bereikbaar, de carport vanaf 2 kanten. De opdracht zou bij voorkeur eind september 2017 uitgevoerd kunnen worden.

Doorvoer voor mechanische ventilatie op het dak verplaatsen

I.v.m. het plaatsen van een dakkapel moeten de zonnecellen verwijderd worden, en later weer geplaatst, wellicht op een andere locatie. Tevens moet de doorvoer t.b.v. de mechanische ventilatie worden verplaatst. Standaard schuin dak op een rijtjeshuis. Aan de andere zijde van de nok 2 grote klapramen van Velux, c.a. 90 x 140 cm, welke wellicht voor toegang kunnen worden gebruikt. De uitvoering zal waarschijnlijk medio september/oktober plaatsvinden. Een bezoek t.b.v. het uitbrengen een goed onderbouwde offerte is geen probleem, mits in overleg.

Nieuwe dakpannen aanbrengen

Wat zou het kosten om een dak van 19 m2 opnieuw te voorzien zwarte dakpannen? Hierbij zorg ik zelf ervoor dat de oude pannen eraf zijn gehaald en er nieuwe underlayment liggen. Wat zijn de extra kosten van afvoeren van de oude pannen?

Dak isoleren

Ik ga over 4 maanden verhuizen naar een nieuwe woning. De woning komt uit 1987 en er is nooit iets aan de zolder kamer gedaan. Ik schat dat de oppervlakte van het dak ongeveer 50 vierkante meter bedraagt. Ik zou het dak graag goed willen isoleren en dit mee willen nemen in mijn hypotheek (energiebesparende maatregelen). Hiervoor heb ik een offerte nodig. Ik wil het zo goed mogelijk isoleren en ben erg benieuwd naar de prijzen. Kunnen jullie 3 offertes opmaken voor mij? Indien het gehele dak vervangen moet worden, dit graag ook opnemen.

Daklood vastzetten

Tussen mijn woning, met puntdak, en dat van de buren zijn er een soort loodtegels bevestigd op de overgang van de muur naar het dak. Nu zijn er 2 stuks los, zichtbaar vanaf de achtertuin, en zie ik dat er meerdere loodspijkers niet helemaal zijn ingeslagen. Het lijkt me een simpel klusje, alleen kan ik er niet bij en zie mijzelf niet op het dak klimmen. Kunt u dit voor mij repareren? Ik ontvang graag uw offerte.

Dakgoot schoonmaken en vogelwering aanbrengen

We willen de dakgoten schoonmaken en vogelwering aanbrengen. Het betreft een rijtjeswoning. Voorkant is 6.50 meter en achterkant is ook 6.50 meter.

Shingles van een tuinhuisje vervangen

Wij willen graag een offerte voor het vervangen van de dakshingles op ons tuinhuis. Het betreft een tentdak van 3,50 bij 3,50 meter. Ik wil er graag nieuwe zwarte (bitumen) dakshingles op hebben. De huidige houten underlayment platen verkeren nog in goede staat. Graag apart een prijs voor verwijderen van de bestaande dakbedekking en het aanbrengen de nieuwe dakbedekking.

Dubbelwandige lichtkoepels plaatsen

Het plaatsen van 6 lichtkoepels van 100 x100 of 110 x 110 op begane grond gebouw dus op 3 meter hoogte. Rechthoekige koepel dubbelwandig. Binnen de maand aan de werken beginnen dus de maand maart. Graag asap een offerte ontvangen.

Lood vervangen rond de schoorsteen

Onze schoorsteen is ongeveer 38 jaar oud en er is momenteel lekkage. Het voegwerk is nog in goede staat. Mogelijk moeten de loodslabben om de schoorsteen worden vervangen of moeten er enkele loketten geplaatst worden. De schoorsteen is enkele jaren geleden geïmpregneerd, maar misschien moet dit opnieuw gebeuren. Graag ontvang ik een globale indicatie van de kosten.

Garagedak met stormschade herstellen

Door de storm zijn de golfplaten van het garagedak kapot gegaan, de golfplaten moeten eraf gehaald worden en er moet een nieuw dak met golfplaten geplaatst worden. In verband met de schade heb ik een offerte nodig, zodat ik dit kan indienen bij de verzekering. Graag eerst even een afspraak maken voor het herstellen van het dak.

Verzakte dakgoot repareren

Mijn dakgoot is in het midden verzakt waardoor er geen afloop naar de regenpijp is. Hoogte dakgoot: 5.5 meter. Graag offerte voor reparatie

Dak op de bungalow plaatsen

Het betreft het plaatsen van een dak op een bungalow. De totale oppervlakte is 150 m2. De werkzaamheden zijn als volgt: onderlaag en APP op 20 mm underlayment. Met 85 m1 PU mastiekhoeken en 70 m1 geanodiseerde trim kleur Ral 8022. Het gaat om het leveren en aanbrengen van het dak met 10 jaar garantie.