Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor coating op 2 zinken dakgoten aanbrengen:

Coating op 2 zinken dakgoten aanbrengen

Ik zou graag een kostenindicatie ontvangen voor het coaten van 2 zinken dakgoten. In totaal is het 2x 5 meter. Aan de achterzijde zit een serre en aan de voorzijde een tuin. Vandaar lijkt me het coaten de meest handige manier.
Onze klant uit Westervoort (Gelderland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor coating op 2 zinken dakgoten aanbrengen uit heel Nederland:

Overzetdak

Het betreft een schuin dak van ongeveer 6 meter breed en 4 meter diep. Het is nu bekleed met singles. Diverse woningen in de buurt zijn al overgestapt op stalen dakplaten. Bij sommigen liet de coating los, dat wil ik absoluut niet natuurlijk. Het schuine dak watert af in een zinken goot. Aan de randen daarvan moet ook de afdichting worden hersteld. Ik wil de klus graag voor de winter gedaan hebben, gezien de shingles momenteel aan het krullen zijn.

Renovatie van een balkon

Er moeten een aantal renovatiewerkzaamheden aan het balkon worden uitgevoerd. Het betreft: - reparatie van een scheur ter hoogte van de afvoer. - vervangen zinken afvoerbuis. - nieuwe coating aanbrengen op de ondergrond. - eventueel reinigen en schilderen van het beton (finishing touch).

Dakgoot repareren

Ik wil een zinken coating laten aanbrengen in mijn zinken dakgoot van 28 jaar oud van 11 meter lang, vanwege kleine scheurtjes. De dakgoot is op de 2e verdieping.

Dakgoot vervangen

Onze dakgoot is volgens een andere specialist aan vervanging toe. Ons huis is 8 meter met het huis van de buren erbij 15 meter. Kunststof of zink. Ik ben naar beide benieuwd. Betreft de voorkant van het huis. Coating willen we niet. Ik heb nu een zinken goot. We hebben een huis uit 1933. De goor is over poreus en er is ook een deel lek.

Coating dakgoot, lood vervangen en schoorsteenkap plaatsen

Coating dakgoot, lood vervangen en schoorsteenkap plaatsen: - 12 meter zinken dakgoot coaten; - wat is de prijs per strekkende meter voor het vervangen van daklood (bij een dakkapel). Het is ongeveer 9.5 meter wat vervangen moet worden; - daarnaast heb ik een nieuwe schoorsteenkap nodig en wil ik waarschijnlijk een Ventura Spinner. Wat kost die, inclusief de montage? En is er nog een soort 'combinatie-korting' mogelijk? Graag contact via email!

Woning verbouwen en renoveren

1. - Tweezijdige of dakkapellen in beide kanten met dubbele nokverhoging 5 m breed (zoals afgesproken, het zelf dan mijn buurman) 2. - Dakkapellen met 5 ramen per kant draaikiep SKG hang en sluit werk. (dubbele glas) ramen afwerking met kunststof verdiep 5 kamer profiel. (witte) tussen panel i.o. e + ventilatierooster.3. - Bekleding Buitenzijde van de dakkapellen met keralit donker groene.4. - Afwerken binnenzijde dakkapellen compleet aftimmering isolatie, plafond, zijwanden-muur. ( geïsoleerd-gipsplaten-stuken-schilder werk) binnen vensterbank - onder de ramen deuren of kasten.5. -Isolatie zijwand en dak sandwich panelen onderplaat en bovenplaat 12 mm watervaste verlijmde sandwichpaneel - dampremmer polythyleelang vzv een aluminium coating - totale Rc waarde 3. 56. -Lood toepassing rondom: lood vervanger7. -Afwatering dak dakkapel: afschot via dak zinken bakgoot v. V en zinken afvoerpijp.8. -Dakbedekking EPDM ethyleen dieen monomeer. 1. -Inclusief kran en transportkosten2. -Afvoer sloop en gebruik materialen3. -Afvoer huidige asbest dak.4. -Verbouwen vergunningaanvragen Gemeente Maarssen. 1. -Trapgat zagen2. -Gatten zolder dicht maken met beton3. -Trap plaatsen 4. -Timmerwerk algeheel kasten-wanden-stuken-schilder werk-inloop kast-deuren,etc.5. -Afwerking muren met isolatie inclusief 6. -Aanpassing elektra7. -Laminaat op beide trappen (begane g-1 verdieping-2 verdieping)8. -Laminaat op zolder compleet9. -Installatie van whirlpool bad twleiding en montage - tegels aan de muur en op het grond. 10. -Behang begane g - 1 verdieping gang. 11. -Raam badkamer 1 verdieping met dubbele glas12. -Verlichting zolder-trap-inloop kast-gang 2 verdieping13. -Kast cv ketel en schuiven. 14. -Stuken van de onder kant van de gatten van het zolder. 1. -Tekening van de voorgevel en achtergevel + dakvlak2. -Tekening van de doorsnede huis met maatvoering 3. -Tekening plattegrond 4. -Tekening detail kapplan. IK HEB HET COMPLEET EN ORIGINEEL BOUWTEKENING VAN MIJN BUURMAN, NIEUWE NIET NODIG.

Zinken dakgoot, EPDM en houtwerk repareren

Graag ontvang ik een scherpe offerte voor reparatie van lekkende dakgoot, met EPDM coating. Betreft ca 36 m goot over 5 delen. Tevens hierbij vervanging van rotte houtdelen van bakgoot. Graag adviesgesprek voor offerte. Separaat evt bladafscherming en marterwering.

Dakgootbekleding vervangen

We zouden de dakgootbekleding graag vervangen. Het gaat om een zinken dakgoot aan de voorgevel, 440 millimeter, deze is ooit behandeld met een bitumineuze coating. Deze is aan het afbladderen. Is dit iets wat jullie kunnen doen?

Zinken dakgoot vernieuwen

Het vernieuwen of repareren van mijn zinken dakgoot van een rijtjeswoning. Ongeveer 6 meter lang. Eventueel coating aanbrengen in bestaande goot.

Lekkage zinken bakgoot

Spijkergaatje in een zinken bakgoot repareren. Eventueel de goot voorzien van coating. Betreft de goot achter, ongeveer 8 meter.