Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Westervoort te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Westervoort heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Westervoort u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Westervoort of directe omgeving.

269 klanten uit Westervoort bevelen een bij Casius in Westervoort aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Westervoort bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: pVC dakbedekking voor koelcellen complex, dak vervangen van boerderij, vervanging dak 140m2 inclusief dakgoten, velux ramen en pannen, het renoveren van een dak en plaatsen van dakramen, een schuin pannendak van een tussenwoning renoveren, rieten dak vervangen door een pannendak, schuin dak isoleren, plat dak renovatie, nieuw dak plaatsen, dakpannen en kap vervangen van 4 garages, het renoveren van een groot pannendak, dakpannen en platen vervangen, dakpannen vervangen en isoleren met PIR platen, dakconstructie verstevigen, het repareren van het dak van een uitbouw met lichtstraat en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Westervoort staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Westervoort:

Vervangen dakbedekking vrijstaande garage/schuur

Ik heb een vrijstaande schuur/garage, 4 x 6 meter, met een oud bitumen dak, waar ik een paar kleine lekken gevonden heb aan de binnenkant. De houten balken zijn zichtbaar nat na een regenbui. Ik weet niet precies hoe lang het dak er al op ligt, maar gezien het op meerdere plaatsen lekt, vooral bij de muur zijn de balken nat, vermoed ik dat het aan vervanging toe is. Separaat zou ik graag ook de mogelijkheden willen weten voor een betere isolatie.

Coating op 2 zinken dakgoten aanbrengen

Ik zou graag een kostenindicatie ontvangen voor het coaten van 2 zinken dakgoten. In totaal is het 2x 5 meter. Aan de achterzijde zit een serre en aan de voorzijde een tuin. Vandaar lijkt me het coaten de meest handige manier.

Pannen en deels dakplaten vervangen

Dakpannen zijn aan vervanging toe, een deel vh dakbeschot is rot en moet vervangen. Meroma dakpannen en die liggen op opstellen platen. Er zijn ook twee velux dakramen te vervangen. Dak is 100 m2 Dakramen zijn 134 bij 98 cm

Dakpannen vernieuwen en isolatie

We weten niet zeker hoe het onder de dakpannen is dus wij willen alles eventueel vervangen. Wij willen ook meteen goede isolatie het is namelijk een oud huis bouwjaar rond de 1900. Het dak is 4,5 bij 13 meter en dat twee keer omdat het om een twee onder een kap woning gaat. Het dak begint op 2,70 meter.

Vervangen dak tuinhuisje

De daklatten onder de stroken bituum bij het tuinhuisje lijken te rotten. Graag laat ik het dak controleren en daar waar nodig vervangen. De oppervlakte van het tuinhuisje is ongeveer 3 bij 4 meter.

Kunststof dakgoot vervangen

Aan twee kanten van onze garage moeten de kunststof dakgoten vervangen te worden. Niet door zinken dakgoten of iets dergelijks maar weer door kunststof goten. De garage is ongeveer 6 a 6,5 meter lang.

Nieuw hellend dak

Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Wij willen een goede nieuwe folie isolatie, nieuwe panlatten , nieuwe dakpannen. En renovatie schoorsteen . Het is een tussen woning uit de jaren 65 .

Dakbedekking op een houten dak aanbrengen

Ik wil graag een offerte voor aanbrengen van dakbedekking op een houten dak van ca 12mx3. 50m. Het soort dakbedekking waar ik aan denk is gebrand dakleer. Bij de afgelopen storm is het bestaande dakleer eraf gewaaid. Het dakleer moet aangebracht worden op kaal hout. In deze offerte zou ook de afvoer van het afgewaaide dakleer opgenomen moeten worden. Het betreft een (plat)dak van twee tuinhuisjes met daartussen een overkapping. Hoogte van het bouwwerk is ca. 2.30 boven maaiveld en goed bereikbaar.

Plat dak repareren

Wij willen twee kleine lekkages in ons platte dak laten repareren. Eventueel een deel (35 m2) van de kunststof dakbedekking (EPDM?) vervangen. Het dak ligt op 3 meter boven de grond. Graag na goed advies.

Dakreparatie bitumen dak

Ik heb 14 jaar geleden een bitumen dakbedekking laten leggen tijdens een uitbouw (plat dak). Nu zie ik allemaal blazen op mijn dak in de dakbedekking. Wat is het beste wat ik hier aan kan doen en wat zijn de kosten hiervan? Als het vervangen moet worden, wat kost het met EPDM of met bitumen dakbedekking? Ik heb nog geen lekkage. De dak heeft een afmeting van ongeveer 6 meter lang en 2,5 meter breed.

Nieuwe pannen leggen

Het betreft een tussenwoning met een dakoppervlakte van 60 m2. Hier dienen de oude pannen verwijderd en afgevoerd te worden. Daarna dienen er nieuwe pannen geplaatst te worden. Separaat wil ik graag weten wat de extra kosten zullen zijn.

Dakpannen volledig laten vervangen

Het volledige dak dient te worden voorzien van nieuwe dakpannen (vlakke mulden) en de panlatten moeten worden vervangen inclusief aanbrengen van een folie. Daarnaast dient de achterste schoorsteen te worden verwijderd en het dak moet worden gerepareerd op die positie. Tussen de twee punten van de garage dient een nieuwe PVC dakgoot te komen met een lengte van ongeveer 4 meter. Ik schat dat het dak ongeveer 130 vierkante meter is.

Dakpannen laten vervangen

Graag zou ik een offerte ontvang voor of het repareren van het dak door een aantal pannen te vervangen. Indien alle pannen aan vervanging toe zijn dan zou ik hier graag nieuwe pannen laten plaatsen, type Neroma novo+ antraciet. De oppervlakte is ongeveer 80 m2.

Dakreparatie en -onderhoud van een pannendak

Het gaat hier om een pannendak. Mijn dakgoot lekt op twee naden. De kunststof dakpan voor de ontluchting van de wc moet ook vervangen worden en ik wil graag een algehele dak inspectie laten uitvoeren.

Vogelnesten onder dak verwijderen en afsluiten

Vogelnesten onder dak verwijderen en afsluiten.

Dakleien op het dak aanbrengen

Ik wil graag het huidige dak vervangen hebben. Ik wil graag nieuwe dakleien op het dak aanbrengen. Het gaat om 80 m2.

Asbestplaten vervangen op een woonhuis

Graag wil ik een prijsindicatie over het verwijderen van asbest platen op een woonhuis. Het betreft een puntdak van ongeveer 160 à 170 m2. Wij zullen de dakpannen er al afhalen. De platen dienen te worden verwijderd en eventueel dient de vakman de nieuwe platen te plaatsen.

Dakbedekking sedum beplanting leveren

Ik wil graag een groene dakbedekking / dakvegetatie van Sedum beplanting op rol. Het gaat om een stukje van 2 x 0.75 meter, een klein dakje dus. Alleen leveren, leggen wil ik zelf doen.

Dak op een tuinhuis plaatsen

Ik laat binnenkort een tuinhuis achter in de tuin bouwen met een luifel. De afmetingen hiervan zijn in het totaal 3.00 x 4.60 meter. Het gaat om de dakbedekking voor een plat dak met een daktrim en een hemelwaterafvoer. Via de achtertuin is het tuinhuis bereikbaar. Ik wil graag weten wat mij dit gaat kosten.

Dak met dakpannen controleren

Er liggen enkele dakpannen niet goed meer. Ik kan zelf niet meer het dak op. Dus zoek ik een vakman die dit voor mij kan doen. Aantal dakpannen moet dus goed gelegd worden.

Nok van het pannendak renoveren

Er werd mij op gewezen dat wellicht mijn daknok gerenoveerd moet worden, in die zin dat de vulling/schuim van de nokpannen er uit lag en dat dit opnieuw opgevuld moet worden. Graag advies en offerte.

Dakgoot vervangen

De dakgoot van onze vrijstaande wonig dient vervangen te worden. De lengte is ongeveer 28 meter. De dakgoot ligt in een houten bekisting. Oude zinken goot kan meegenomen worden om te verkopen.

Nieuwe betumelaag op het plat dak van een uitbouw

Ik heb een uitbouw aan mijn huis met een plat dak. Dit dak is bedekt met betume. De laag is al 16 jaar oud en dient vervangen te worden want er is een kleine lekkage. Het oppervlak is ongeveer 5/6 meter bij 3/3,5 meter. Op het dak zijn twee lichtkoepels van ongeveer 1 x 1 meter. (hoeven niet vervangen te worden).

Herbedekking van 125 vierkante meter ...

Herbedekking van 125 vierkante meter aaneengesloten plat dak van schuur+carpoort combinatie. (Bitumen).

uitbouw met convectorput en balkon

uitbouw met convectorput en balkon