Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Warnsveld te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Warnsveld heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Warnsveld u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Warnsveld of directe omgeving.

77 klanten uit Warnsveld bevelen een bij Casius in Warnsveld aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Warnsveld bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dak isolatie en vernieuwen van dakpannen van meerdere woningen, dakbedekking vervangen, serre naar vaste uitbouw, schildkap dak realiseren op nieuwbouw woning, advies en onderzoek naar mogelijke asbest van garageboxen, dak vervangen, isoleren en zonnepanelen plaatsen, bitumen dak renoveren, dak vervangen, dak vervangen, dakpannen vervangen en dak isoleren, totale renovatie woonboerderij, asbest verwijderen, dakconstructie vervangen, dak vervangen, dak vervangen, isoleren en koepel plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Warnsveld staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Warnsveld:

Bitumen dak renoveren

Vervangen van het bitumen dak. Totaal oppervlakte is 120 m2, verdeeld over 4 driehoekige vlakken. Hellingshoek is 40 graden. Ik zoek een vakman die dit kan uitvoeren voor mij.

Kunststof dakgoot vervangen

Het gaat om het vervangen van de kunststof dakgoot achter bij ons en de buren (2 onder een kap woning). Zie foto. De plek is goed bereikbaar en er is genoeg plaats om eventueel een steiger neer te zetten. De totale lengte van de dakgoot is ongeveer 11 meter.

Dakpannen vervangen en schoorstenen verwijderen

Ons huis is een hoekwoning, 7 meter breed en 7 meter diep. Dak is een nok en voorzien van 2 grote dakramen (Varilux). De pannen moeten vervangen worden en de 2 schoorstenen verwijderd.

Dakbeschot verwijderen

Asbest dakbeschot verwijderen en afvoeren, nieuwe isolatie dakplaten en panlatten, oude dakpannen terugleggen

Dakbedekking op dakkapellen vervangen

Dakkapel voor + achter ongeveer 5. 20 x 2. 30 2 x deze maat LET OP ALLEEN LEGGEN dus er licht alleen hout alles is al verwijdert en wordt door mijn zelf afgevoert

Nokvorsten vastmaken

Woning uit 1968 met cementpannen en nokvorsten. Vorsten liggen los, cement is gedeeltelijk weg. Type woning twee onder 1 kap. Lengte nok 13 meter = totale nok inclusief die van de buren. Bestaande nokvorsten weer gebruiken.

Dak beoordelen en eventueel vervangen?

Wij wonen in een jaren 20 huis in Warnsveld. Volgens het bouwrapport moeten wij wat herstellen aan het dak, maar onze vraag is of herstellen voldoende is,of dat het hele dak vervangen zou moeten worden. De buurman wil ook eventueel meedoen. 4 onder een dak. Van een woning is het vloeroppervlak 6x8m ongeveer. Graag zouden wij een kundig iemand dit laten beoordelen. Wij willen gebruik maken van het verlaagd BTW-tarief.

Plaatsen van twee dakramen op een ...

Plaatsen van twee dakramen op een uitbouw dak met een helling van 15 % met dakpannen met hout eronder. Dakramen hoeven niet open en dicht te kunnen. Dakramen van ongeveer 78 * 40cm.

Vernieuwing plat dak garage (30 m2).

Vernieuwing plat dak garage (30 m2).

lekkage bij dakkapel, bedekt met zink.

lekkage bij dakkapel, bedekt met zink.