Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dak van complex vervangen en isoleren:

Dak van complex vervangen en isoleren

Ik wil het huidige dak van het appartementencomplex vervangen omdat deze lekt. Gezien de leeftijd is deze ook aan vervanging toe. Ik wil graag twee verschillende offertes. De ene voor het vervangen van de dakbedekking en de ander voor het isoleren van de buitenkant van het dak en het voorzien van nieuwe dakbedekking. Het dak is 150 m2.
Onze klant uit Velp (Gelderland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dak van complex vervangen en isoleren uit heel Nederland:

Stuk dak van het tuinhuis herstellen

Een stuk van het dak herstellen op ons tuinhuis. Deze staat op een tuinhuis-complex. Wij schatten dat het ongeveer 1 m2 betreft. Rode dakschingels schaffen wij zelf aan.

Stenen tuinhuisje slopen

Tuinhuisje van steen met een oppervlakte van 30 vierkante meter, twee binnenmuren en een plat dak. Fundering kan blijven liggen voor het nieuwe tuinhuisje. Het tuinhuisje ligt op park Sloterdijkermeer. Het complex kan niet bereden worden (schelpenpaden) met zwaar materieel. Ik kan het afval mogelijk zelf met de kruiwagen weghalen en naar een (afsluitbare) container buiten het terrein. Het huisje is vlakbij een zij-ingang. Bij voorkeur uitvoeren in de tweede helft van februari.

Dakinspectie bij een VvE-complex

Wij van Vve kerkzicht willen ons dak laten inspecteren, dit betreft 3 appartementen en een dokters praktijk. Zodat wij een meerjarig onderhoudsplan kunnen maken.

Woning van achteren uitbouwen

Wij willen een uitbouw van 2,10 meter diep en 5,08 meter breed, in een benedenwoning. Constructietekeningen en sanering en funderingsadvies zijn gereed. De uitbouw zal een verlengde worden van de woonkamer en mag casco opgeleverd worden met een plat dak en een schuifpui in 3 delen. Daarbij rekening houden met het feit dat de achterzijde van de woning alleen via de woning bereikbaar is. Het betreft een complex met 3 woonlagen.

Dakpan vervangen

Midden op het dak van een kleinschalig appartementen complex met schuin dak is een pan kapot welke vervangen dient te worden. Nieuwe pan is aanwezig. Hoogwerker zal nodig zijn. Graag offerte via de mail.

Dakpannen vervangen

De woningbouwvereniging vervangt bij naburige huurhuizen de dakpannen en plaatst nieuwe dakvensters. Wij als eigenaren mogen meedoen, maar betwijfelen of we willen ingaan op het liggende aanbod. Het dak is zo'n 6.50 meter breed, 15 pannen hoog ex nokpan. Aan de voorzijde zit een dakkapel in van circa 2.70 meter breed en 7 pan hoog, achter is er een dakkapel 5.50 meter breed en 7 pan hoog. Voor zit tevens een, te vervangen, dakraam ter grootte van 4 pannen. Vervanging moet plaatsvinden met Monier Novo+ ivm aansluiting op de oude pannen op een koopwoning aan de ene kant en de nieuwe pannen op de huurwoning aan de andere kant. Op achterzijde liggen tevens 5 zonnepanelen onder de dakkapel door jullie of door installatiebedrijf te verwijderen en herplaatsen. Vragen: wat zouden de kosten zijn? Op welke termijnen zouden jullie de klus kunnen uitvoeren? Is er mogelijkheid tot korting als er een hoekwoning in het complex, met alleen dakkapel aan de voorzijde, iets kleiner dan de onze een zelfde klein dakraam maar aan de achterzijde en mogelijk een bij te plaatsen grote dakraam aan de achterzijde, in dezelfde klus mee gaat?

Balkon vergroten

Ik woon in een appartement op de 1e verdieping in een complex met 3 woonlagen. Ik heb een balkon met een binnenmaat van 340 x 104 cm en wil dat als het mogelijk is ongeveer 150 cm dieper laten maken. Mijn balkon kan niet steunen op het dak van de onderburen en moet waarschijnlijk met dragende balken aan of in de bestaande gevel worden bevestigd. Ik bespreek hier graag de mogelijkheden en kosten en maak daarvoor een afspraak met bedrijven die hier ervaring mee hebben.

Onderhoud aan rookgasafvoeren en HWA in appartementencomplex

Namens de VvE van 7 appartementen wil ik graag een offerte ontvangen. Er is onlangs een bouwkundige inspectie geweest, een onderzoek naar de staat van onderhoud van dit complex. Daarbij is gebleken dat de individuele rookgasafvoeren van diverse appartementen los staan op de betonnen voetplaten op ons dak. Deze dienen opnieuw te worden bevestigd om afwaaien te voorkomen. Verder dienen de uitlopen en afvoeren van het hemelwater gereinigd te worden en moeten er nieuwe bladvangers worden geplaatst.

Casco dakopbouw met dakterras plaatsen

Ik heb een appartement, gelegen op de 3e en 4e verdieping in een complex van 100 jaar oud. Mijn woning is 5,5 meter breed en 12 meter diep. Ik wil hier op het platte dak een 5e verdieping laten bouwen van ongeveer 20 m² met een aangrenzend dakterras. Er is hier in de straat al een pand met een dergelijke opbouw. Ik wil de opbouw casco laten plaatsen. Ook is er een tekening en constructieberekening nodig voor de vergunningsaanvraag. Ik ga graag in gesprek met aannemers die hier ervaring mee hebben om het traject te bespreken en ontvang daarna graag uw offerte.

Dak op een VVE-complex isoleren en renoveren

Isoleren plat dak 205 m2 +vervangen bitumen vervangen 2 lichtkoepels 60x60 reparatie 1 lichtkoepel 60x60 (koepel gescheurd). Offerte per mail svp.

Partners

Partners van Casius