Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Vaassen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Vaassen heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Vaassen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Vaassen of directe omgeving.

36 klanten uit Vaassen bevelen een bij Casius in Vaassen aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 9,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Vaassen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: 60 Asbest daken vervangen, pannendak met asbest in het beschot vernieuwen, realiseren van een hellend dak, dak met Tuile du Nord pannen vervangen, isoleren en plaatsen van dakpannen, dakpannen vervangen, rieten spitsboogkap met kapconstructie realiseren, hellend dak door zink vervangen, dak isoleren en EPDM leggen, uVbestendig dakleer, dak isoleren en vervangen, vervangen van het dak, rieten dak vervangen door pannen of platen, dak inspecteren en deels vervangen, dakpannen vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Vaassen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Vaassen:

Dak vernieuwen

Ik wil de dakpannen vervangen, asbest dakbeschot verwijderen, isolatie aanbrengen, dakbeschot met panlatten aanbrengen, nieuwe zinken goten en boeiboorden en dakplanken aanbrengen. Schuin dak vrijstaande woning 2 vlakken van totaal 120 m2. Er zit 1 velum dakraam in. Ook is er een schoorsteen op de nok en een ventilatie afvoer.

Pannendak isoleren en vervangen

Graag ontvang ik een prijsindicatie voor een dak isolatie + pannen vervangen. Het gaat om een hoekwoning waarbij ook de dakgoten vervangen moeten worden. Er zijn geen rotte delen aanwezig. Verder zal er een isolatie van ongeveer 12 cm dik geplaatst moeten worden met daarbovenop panlatten + pannen. Eén dakraam aanwezig, moet ook vervangen worden. Op de hoek een gemetselde schoorsteen. De oppervlakte van het dak is ongeveer 40 m2, helling ongeveer 30°.

Dakpannen reinigen

Dakpannen schoonspuiten van mos ongeveer 50 m2. Aan de noordzijde van de woning. Optioneel ook impregneren. Over een aantal jaren willen we een nieuwe pan erop laten leggen. Als u wilt bellen ALLEEN TUSSEN 12:15 en 13:00 uur.

Dak reinigen en eventueel impregneren

Het betreft het reinigen en impregneren van de dakpannen. De woning is ongeveer 8 bij 11 meter en het dak is 45 graden, OVH pannen.

Dakgoten bij een hoekhuis vervangen

Ik wil graag de hele dakgoot vervangen. De dakgoot is van zink. Ik heb een hoekwoning. De goot is ongeveer 6.50 meter lang.

Dakpannen vervangen op helft van dubbel

Het betreft ons nieuwe huis (helft van een dubbel)

Lichtkoepel op het dak vervangen

Lichtkoepel vervangen. 100x100 en er licht stenen op dak. Zie foto

Rieten dak vervangen door dakpannen

Wij gaan een ander huis kopen, de afmetingen van de woning zijn: lang 13 meter en breed 9 meter. Er zit een rieten kap die vervangen moet worden. Wij willen geen riet, maar overwegen pannen er op te laten maken. Wij willen graag een indicatie van de kosten hiervan.

Complete dakrenovatie

Graag zie ik een richtprijs voor een complete dakrenovatie. Aan de ene zijde is het dak wat hoger, ca. 9 x 4 meter, aan de andere zijde lager doorlopend ca. 9 x 8 meter. Aan een richtprijs heb ik eerst voldoende. Het is een jaren '50 woning met pannendak. Het is een vrijstaande woning, dus genoeg werkruimte rondom.

Daklatten en dakramen vervangen

Vandaag bij het plaatsen van zonnepanelen werden een of meer panlatten aangetroffen die los zaten, niet meer goed zijn. Mijn 1e vraag is dan ook voor een offerte voor het vervangen van een of meer panlatten. Op de bijgaande afbeelding zit de schade vooral rechts onder het kleinste dakraam (R). Het liefst zou ik hier binnen een paar weken naar laten kijken als dat kan. Mijn 2e vraag is de offerte voor het vervangen van het linkerraam (hxb 90x130) het glas is sterk uitgeslagen vandaar dat ik aan vervangen denk. Zodoende had ik graag offerte a) voor het repareren van panlatten rechts onder het rechter raam B) het repareren van panlatten bij het rechterarm en het vervangen van het linkerraam.

(Gedeeltelijk) vervangen rieten ...

(Gedeeltelijk) vervangen rieten kap. Waarschijnlijk 1 zijde + voorzijde / achterzijde (boerderijtype Gelderland) Geen dakkapellen, wel 1 dakraam Offerte met en zonder opruimen oud riet.