Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dak bedekken met epdm:

Dak bedekken met EPDM

Ik heb een dak van 4 bij 4 meter en dit wil ik met EPDM laten bedekken en ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn. Ik ontvang graag een offerte.
Onze klant uit Tiel (Gelderland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dak bedekken met epdm uit heel Nederland:

Dak isoleren en bedekken

Ik heb 2 platte daken van 6 bij 6 meter op 6 meter hoogte. De dragende constructie bestaat uit ijzeren balken met daartussen houten balken. Het huidige dak zit er zo’n 30 jaar op. Ik weet echter niet wat dit is, volgens mij geen bitumen want het materiaal is veel gladder, lijkt wel zink. Het dakbedekking zit los, graag opnieuw isoleren en bedekken. Is gezamenlijk 72 m2.

Dak bedekken met EPDM

Het dak is 3.5 bij 7 meter en het lekt nu dus het moet snel gedaan worden Er ligt nu een laag bitumen op + rubbertegels die ik eventueel zelf zou kunnen verwijderen en ik wil graag weten of e.v.t. afval ook door het bedrijf kan worden verwijderd of dat ik dit zelf moet doen. Andere optie het is misschien nog te repareren. Het bitumen ligt er nu ongeveer 13 jaar op.

Dak isoleren en bedekken

We willen nieuwe pannen op ons dak. Daarom gelijk isoleren van buitenaf. Het is een hellend dak waar een schoorsteen en een dakkapel op zit. De dakkapel is al geïsoleerd.

Dak bedekken met zink

Ons huis beschikt over 2 schuine betonplaten: gevel voorzijde, achtergevel, in de betonnen plaat voor bevindt zich een kachelpijp hoek ongeveer 40 graden lengte 60 cm, breedte ca 70 cm Deze platen zijn in het midden verdiept om water via een waterspuwer af te voeren. Graag willen wij dit met zink laten bedekken, kleur donkergrijs. Werkhoogte ca 6,5-8,5 m hoogte.

Dak bedekken

Ik wil mijn carport (en die van de buren) opnieuw laten dekken met EPDM. Mijn carport is ongeveer 5 meter bij 5,5 meter. Er zit een regenwaterafvoer in het midden tegen het huis aan. Tevens wil ik mijn tuinhuisje laten bekleden. Deze is ongeveer 3 meter bij 2,5 meter. Graag ontvang ik van u een aparte offerte voor de carport (omdat ik die met de buren ga delen) en voor mijn tuinhuis.

Plat dak isoleren en opnieuw bedekken

Het gedeelte van het huis op de begane grond heeft een plat dak (50 m2) met bitumen (zonder grind) waaronder een dunne (2cm?) isolatielaag uit 1978 ligt op planken. Daaronder balken en gips plafond zonder isolatie. Ik wil het graag vanaf de buitenkant isoleren en er nog een bitumen laag op laten leggen.

Platte en bollende daken opnieuw bedekken

Ik wil ons dak na een lekkage opnieuw laten bedekken. Het dak wat er nu op ligt begint uit te drogen en nu dus een nieuw dak nodig. Het gaat om 2 platte en 1 bollend dak. Ik laat mij adviseren door de vakman over de mogelijkheden en sta ook open voor isolatie. Helaas weet ik geen oppervlakte te vermelden.

Dakbedekking plat dak vernieuwen

Ik heb een appartement met plat dak, wat hoort bij een VVE die niet actief is. Gezien ik van een buurman te horen heb gekregen dat mijn dak aan vernieuwing toe is, wil ik kijken of ik zelf het dak kan laten bedekken en dit later verrekenen met de VVE. De woonoppervlakte is 53 m2, wat het oppervlak van het dak is durf ik niet te zeggen. Wat er nu opligt weet ik ook niet precies, het is zwart, vermoedelijk bitumen. Afvoeren van de oude dakbedekking ook graag. Ik wil graag dakbedekking dat goedkoop is, maar lang meegaat. Ik las iets over EPDM. Zelf zit ik op de eerste verdieping, via mijn balkon kan er met een vaste trap op het dak gekomen worden. in totaal heeft het twee verdiepingen van een voormalig eengezinswoning. Graag ontvang ik een offerte en laat ik iemand zo snel mogelijk langs komen.

Dakbedekking plat dak

Ik heb met mijn buurman een schuur met een plat dak. Deze wil ik laten bedekken met dakleer of epdm. Maat 2,5 x 6,5 meter met 1 uitvoer.

Dak opnieuw bekleden en isoleren

Ik wil graag het dak van het opnieuw bedekken en dan ook de isolatie mee nemen. Het is een plat dak van ongeveer 20 m2. Er ligt nu bitumen op, maar die is aan het verouderen en niet geïsoleerd. We willen dus een nieuwe dakbedekking (met isolatiemateriaal er onder). We dachten aan EPDM, maar ontvangen graag advies. Via een luik op zolder is er makkelijk op het dak te komen.

Partners

Partners van Casius