Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dak bedekken met epdm:

Dak bedekken met EPDM

Ik heb een dak van 4 bij 4 meter en dit wil ik met EPDM laten bedekken en ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn. Ik ontvang graag een offerte.
Onze klant uit Tiel (Gelderland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dak bedekken met epdm uit heel Nederland:

Plat dak opnieuw bedekken

Ik heb een plat dak waar nu bitumen en grind op ligt, het is al 25 jaar oud en ik wil dit graag laten vervangen. Ik weet niet wat de oppervlakte is. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Plat dak bedekken met bitumen

Ik wil de dakbedekking van mijn platte dak vervangen. Er ligt nu bitumen op en dit wil ik vervangen door nieuwe bitumen. Het dak is 10 m2.

Dak bedekken met zink of zinklook

Het is een bestaand dak met pannen welke wij willen laten bedekken met zink of zink look, totale oppervlakte is 93 m2.

Plat dak bedekken met EPDM

Het gaat om een nieuw plat dak van 10 meter x 4,5 meter. Afvoer moet nog in dak gemaakt worden. Ik wil het met EPDM laten bedekken.

Dak isoleren en opnieuw bedekken

Het platte dak is ongeveer 70 m2. Er moet waarschijnlijk een extra ( water ) afvoer gemaakt worden. Het gaat om isolatie en nieuwe dakbedekking.

3 schuurtjes bedekken met sedum

Mijn buren en ik willen een groen dak op de schuur hebben. De oppervlakte is 4,5 bij 1,5 meter, en dat keer drie. Wij ontvangen hier graag een offerte voor.

Plat dak opnieuw bedekken

Ik wil een plat dak van een woonunit opnieuw laten bedekken. Dak maat is 12 x 6, woonunit, huidige dak bedekking bitumen, 3 dakdoorvoeren, schoorsteen kachel, afzuiging badkamer, vrije ventilatie, voorkeur wit pvc i.v.m. warmte. Uitloop nu onderuitloop, voorkeur zij uitloop. Ik laat mij graag adviseren over de mogelijkheden.

Dak isoleren en bedekken

Ik wil mijn dak graag laten isoleren. Er ligt nu bitumen op, en nadat het geisoleerd is zou ik er opnieuw bitumen op willen hebben. Het dak bestaat uit 1 punt van 64 m2 en de rest is een plat dak van 160 m2. Graag een offerte hiervoor.

Het opnieuw bedekken van het dak van een uitbouw

Ik zoek een dakdekker die de uitbouw van mijn woning kan voorzien van nieuw dakleer. Het is een houten dak en is ongeveer 20 m2 groot. Het dak is goed bereikbaar.

4 nieuwe daken bedekken

We zouden graag een offerte ontvangen voor een geheel nieuw te plaatsen dak. Het gaat eigenlijk om 4 schuine daken (137 m2 per dak). Er moeten dakpannen op komen.

Partners

Partners van Casius