Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Tiel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Tiel heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Tiel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Tiel of directe omgeving.

383 klanten uit Tiel bevelen een bij Casius in Tiel aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Tiel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dak vernieuwen met dakkapellen of opbouw, gehele rieten dak vervangen, verhogen van dakhelling, aanbrengen dakisolatie en vervangen nokvorsten, dak isoleren en dakpannen vervangen, dak shingels vervangen voor betonnen dakpannen, sedum dak op een oude fabriek realiseren, vervangen van Franse kap dak, boerderijdak van 300 m2 isoleren, plat dak met PVC vervangen, nieuw dak en isolatie, dak inspectie tbh evt vervanging, onze dakpannen zijn niet meer mooi en eigenlijk aan vervanging toe, dakpannen vervangen en asbest verwijderen, dakrenovatie/ reparatie, het isoleren en opnieuw dekken van een groot dak en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Tiel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Tiel:

Dak bedekken met EPDM

Ik heb een dak van 4 bij 4 meter en dit wil ik met EPDM laten bedekken en ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn. Ik ontvang graag een offerte.

Dak vervangen en misschien isoleren

Het betreft een vrijstaande woning met een gebroken kap. De woning is 8 bij 8 meter groot en heeft 4 dakkapellen en 2 dakramen. Graag wil ik keramische pannen laten leggen en het dak eventueel laten isoleren.

Dak aanpassen voor een sedumdak

Ik zoek een partij die mijn platte dak kan renoveren. Momenteel zit er al 18 jaar bitumen op. Uiteindelijk wil ik dat het een sedumdak wordt. Wellicht moet bij voorbaat het bitumen dak eerst vervangen worden. De totale oppervlakte van het dak is 50 m2 en op het dak bevinden zich 3 buitenunits van de airco's. Het gaat om een tussenwoning welk goed bereikbaar is.

Dak isoleren en pannen vervangen

Oud huis uit de '60 er jaren. Het dak moet geïsoleerd en de pannen vernieuwd. Ik ben nog aan het twijfelen over het soort pan. Graag passend advies. De oppervlakte is bij elkaar circa 80 m2 minus de dakkapel (3 meter breed).

Dakpannen vervangen op een garagedak

Ik wil graag uw prijsopgave ontvangen voor de vervanging van 26 m² dakpannen op een garagedak.

Uitsparing voor een lichtstraat in betonnen dak maken

Uitsparing voor een lichtstraat maken in een betonnen dak. Ik zou graag de kosten willen weten voor een uitsparing van een betonnen dak om een lichtstraat te plaatsen. Het betreft een nieuwbouwwoning. De maten zijn om en nabij de 400 cm bij 100 cm.

Dakgoot repareren

De dakgoot lijkt te lekken op een hoek bij de lasnaad. Deze moet gerepareerd worden. De dakgoot zit rond de 2e verdieping (5 a 6 meter hoog) met een overstek van ongeveer een meter.

Lekkage aan de dakgoot repareren

Lekkage naad dakgoot repareren, water komt soms binnen boven de voordeur.

Waterschade na regelval

Er is lekkage geweest door regenval. Het verf en hout werk beschadigd boven de voordeur. Regenwater komt via dakgoot boven de deur naar binnen. Graag zou ik het voor een offerte willen ontvangen.

Duivenpinnen plaatsen en dichten van enkele openingen

Plaatsen van duivenpinnen (circa 30 cm lang?) op beide nokpannen (voor en achter) en met purschuim (?) dichten van een paar invlieg openingen tussen dakpan en boeideel zodat mussen niet meer kunnen nestelen. Offerte inclusief alles.

Polycarbonaat dak vervangen

Ik heb een kamertje (3 x 5 meter) in de tuin maar ik wil een nieuw polycarbonaat dak. Er zit nu een dun plastic op. Het oude mag worden verwijderd door de vakmensen. Er loopt een fietspad buiten de tuin. Er zit een deur in de schutting.

Bitumen dakbedekking vervangen

C.a. 210 m2 plat dak, goed bereikbaar met naastgelegen parkeerplaatsen, boven winkel. I.v.m. plaatsing zonnepanelen. Graag in PVC of EDPM. Staat van het dak is uitstekend, bitumen dakbedekking van c.a. 20 jaar oud. De hoogte is c.a. 6 meter.

Houten en zinken dakgoten vervangen

Ik heb aan mijn tussenwoning en schuur momenteel houten bakgoten met daarin zinken goten. De zinken goot aan de achterzijde is lek en daardoor is het houtwerk gaan rotten. Ik wil nu zowel de houten goten als het zink laten vervangen. Ik denk dat het om in totaal maximaal 20 meter lengte gaat. Ik wil ook horen of er kunststof goten geplaatst kunnen worden, dat hangt wellicht af van de aansluitmogelijkheid op de goten van mijn buren. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Daklekkage op de dakkapel repareren

Daklekkage repareren op de dakkapel op de 1e etage. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 10 m².

EPDM plaatsen

Het gaat om een plat dak waar ik epdm op wil hebben met in het midden een lichtkoepel het dak is 4 meter lang en 2,5 meter breed en de lichtkoepel is 120 cm.

Herstelwerk aan een pannendak

Oude woning gekocht in Tiel met pannendak. Het hele dak dient nagekeken te worden. De nok zakt door in het midden, dakpannen liggen niet recht en sluiten niet goed op elkaar aan. Verzoek tot langskomen en opmaken offerte van de herstelwerkzaamheden.

Afvoer in de zinken dakgoot maken

De bestaande afvoer in de zinken dakgoot volstaat niet, is slecht gemaakt. Er moet een nieuw gat in de dakgoot gemaakt worden, afvoerpijp geplaatst en gesoldeerd. Daarnaast 1 element van circa 1 meter opnieuw solderen.

Reparatie van een plat dak

Het betreft het platte dak van de garage, totale oppervlakte is 16 m2. In de hoek waar de regenpijp afgedekt word met een dakrooster is lekkage. Het lijkt er inmiddels ook op dat de dakplaten doorzakken, dit dient gecontroleerd te worden. Op het dak ligt bitumen.

Loodslabben bij dakkapellen vernieuwen

Loodslabben vernieuwen onder de dakkapellen aan voor- en achterkant van het huis. Onderkant en zijkant, totaal ca. 12 meter.

Asbest dakleitjes vervangen

We willen gaan verhuizen naar een huis met asbest dakleien, dit zal vervangen moeten worden ..m2( schuin). Offertes voor allen de verwijdering of plaatsing zijn ook welkom.

Dakranden vervangen

Ik wil de houten boeiborden van mijn woning en garage laten vervangen door Keralit. Ook moet er een raam dicht gemaakt worden met Keralit. Ik denk dat het in totaal om 25-30 meter zal gaan dat vervangen moet worden. Het is noodzakelijk om een steiger op te bouwen omdat de garage tegen de woning is aangebouwd.

Herstelwerk op een plat dak

Wij willen enkele herstelwerkzaamheden laten uitvoeren op een plat dak op de begane grond van onze woning. In de badkamer is een lichtkoepel, waar een bevestigingsnagel van los is geraakt. De koepel is al 15 jaar oud en we vinden ook steeds kleine stukjes isolatiemateriaal, die verdroogd is. We willen hier nieuw isolatiemateriaal laten plaatsen. Verder staat er een afvoer op het dak van de cv-installatie, waar wij lekkage bij hebben. Wij willen dit ook laten repareren. Wij ontvangen graag een offerte.

Nokvorstpan vervangen en aansmeren

Een pan is gebroken, en de rest zit los. Een vervangen en de rest vast zetten met flexibele mortel.

EPDM plaatsen in de zinken dakgoot

Wij vermoeden dat onze zinken dakgoot lek is, zowel voor als achter, graag willen wij dat dit gemaakt wordt en dat onze hele zinken dakgoot voorzien wordt van EPDM. Het betreft 2 x 6 meter dakgoot.

Dak van riet herstellen

Ik heb nu een oud rieten dak en ik wil het rieten dak laten herstellen. Het gaat om een schuin dak van ongeveer 75 m2. Het gaat om een dijkwoning met de zon aan 1 kant.