Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor vervangen zinken dakgoten:

Vervangen zinken dakgoten

We hebben drie zinken dakgoten, 2 van 7 meter aan het huis met beugels en 1 van 5 meter aan een dakkapel. Totaal 19 meter, beugels en regenpijpen hoeven niet vervangen.
Onze klant uit Rheden (Gelderland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakgoot en regenpijp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen zinken dakgoten uit heel Nederland:

Dakgoten en regenpijpen vervangen

Ik zoek een loodgieter die de dakgoten en regenpijpen aan de voor- en achterzijde van de woning kan vervangen. Het betreft een hoekwoning. Het gaat ongeveer om 18 strekkende meter aan dakgoot. Dit zijn momenteel zinken dakgoten zonder bekisting.

Boeidelen vervangen onderaan bij dakgoot

De boeidelen zijn verrot aan de onderkant van de dakgoot, en aan de zijkant van de windveren. Zinken dakgoot kan lek zijn. Ik wil deze stukken laten vervangen met buitenhout.

Zinken goten en regenpijpen vervangen

L.S., wij hebben een woning uit 1977 met zinken dakgoten en zinken regenpijpen. Tijdens een stortbui op 2 augustus bleek dan aan de zuidzijde een regenpijp verstopt en lek lijkt te zijn. Bij het doorspuiten met een hoge drukspuit vielen er allemaal (kleine) gaten in de pijp. Deze dient dan ook, naast ontstopt, over een lengte van circa 2 meter (met twee knikken) te worden vervangen. Bovendien lijkt de dakgoot bij de aansluiting naar de regenpijp op het soldeer lek te zijn. Graag verneem ik uw mogelijkheden om de situatie op te nemen en een offerte voor reparatie te geven. Met vriendelijke groeten,

Vervangen van zinken goten

Ik wil de zink van mijn dakgoten laten vervangen. Het is 25 meter lang.

Nieuwe zinken dakgoot

Vervangen dakgoot +-5 meter zinkemastgoot en de oude afvoeren.

Het vervangen van de dakgoten aan de voor- en achterzijde van een woning

Ik zoek een loodgieter die de dakgoten aan de voor- en achterzijde van mijn tussenwoning kan vervangen. Het gaat in totaal om 12 strekkende meter. Het betreft een zinken goot met een werkhoogte van 6 meter. Aan de achterzijde van de woning is een uitbouw aanwezig, waardoor de goot goed bereikbaar is.

Vervangen zinken goot

Vervangen zinken goot. Afmeting 900 cm x 30 cm x 10 cm. Een rechte goot met aan 1 kant regenpijp. Zit in een houten bak.

Pannendak vervangen

Een zinken dak plaatsen als vervanging van het huidige pannen dak. Betreft een vrijstaand huis met een dak van 12 meter per kant in lengte en ongeveer 4 meter in breedte. Ik denk dan aan ongeveer 100 m2 in totaal te vervangen.

Zink balkon vervangen

Mijn balkon is ongeveer 8 bij 1,25 m met een zinken afwerking. Op het zink liggen nu poreuze tegels. De loodslabben een de huiszijde zal ook vervangen moeten worden. Graag heb ik een indicatie van de kosten.

Zinken dakgoot vervangen

Graag zinken dakgoten aan de voor- en achterkant van de woning vervangen voor kunststof goten en afvoeren. De totale lengte aan goten bedraagt ca. 12 meter (verdeeld over drie stukken).

Partners

Partners van Casius