Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dak op een chalet vervangen:

Dak op een chalet vervangen

Het dak is verrot ik weet niet zeker of het gehele dak verrot is. In de bijlage heb ik het taxatierapport bij gedaan. Graag ontvang ik een offerte voor het repareren of vervangen van het houten dak. De caravan zelf is 11 bij 3,60 meter maar ik weet niet hoe groot het dak zelf is.
Onze klant uit Otterlo (Gelderland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dak op een chalet vervangen uit heel Nederland:

Houtkachel in chalet plaatsen

Ik zou graag een prijs willen weten voor het plaatsen van een houtkacheltje in ons chalet. Dus helemaal compleet inclusief kacheltje, kachelpijp, achterplaat en grondplaat. Rookkanaal kan zowel door het dak als door wand. Wie kan ons daar een complete prijs voor geven zonder verrassingen achteraf.

Chalet slopen en afvoeren

Wij willen onze chalet laten slopen en afvoeren. Het chalet is van hout en hij staat op een stalen onderframe. Het dak is van bituum en de badkamer betegeld. De breedte van het chalet is 7 meter, de hoogte 3 meter en de lengte 11 meter. Verder is het chalet leeg. De vlonder die er voor ligt is al verwijderd.

Schuin dak bedekken van chalet

Ik zoek een dakdekker die het dak van een extra bedekking kan voorzien door middel van dakplaten. Het gaat om een plat dak van 37 m2. Ons chalet is 10. 00 lang en 3. 70 breed, en willen er een nieuw dak op. Graag willen wij hier een offerte van ontvangen. pan platen en tegels.

Lekkage dak verhelpen

Het gaat om L-vormige chalet, waar de kleine deel was er niet origineel en werd enkele jaren verleden aangebouwd door Gritter. Het lekt in dat deel in verschillende plekken, maa ar de dakpannen zijn helemaal in orde.

Dak vakantiehuisje vervangen

Ik zoek een partij die mijn dak, bestaande uit singels, kan vervangen. De singles zijn hier en daar aan het krullen en er groeit mos op. Het dak oppervlak is ongeveer 36 m2. Mogelijk moet de onderlaag (en eventueel het underlayment) ook vervangen worden gezien deze kleine lekkage en bovendien de muf ruikende geur onder het plafond. Het dak bestaat uit een vlak hellend dak, met geïntegreerde goten. Het dak ligt als het ware in een kist. Het betreft een chalet op klein vakantiepark welk goed bereikbaar is.

Fundering storten voor een chalet

Chalet van 11 x 5.5 meter, met houten dak. Graag betonfundering storten. De fundering moet bestaan uit gewapend beton, een diepte van 30 cm hebben en een vorstrand van 60 cm. Het betreft zandgrond.

Vergroten en renoveren van een houten chalet

Ik wens op mijn houten challet Macau 6 x 10 meter. Houtdikte 54 mm en extra etage te plaatsen. Het idee is een schuin dak - Dakhoogte van maximaal 5.50 meter hoogte, misschien met een balkon. In ieder geval extra dakramen voor daglicht en de oplevering met tussenwanden en een vloer, binnendeuren en een trap van binnenuit naar de eerste etage.

Dak van de stacaravan vervangen

Dak van chalet vernieuwen, oppervlakte 3,85 x 9,50 meter. Liggen houten shingles op en die moeten vervangen worden door bijvoorbeeld EPDM. Het is een schuin aflopend dak.

Dakrenovatie inclusief isolatie bij chalet

Bestaand dak van 70m2 moet voorzien worden van isolatie: PIR 50 mm 2 zijdig gecacheerd. 2 laagste bedekking bestaande uit:laag IKO universeel base. Mechanisch bevestigd met Parker en volgring. Tweede laag APP gemodificeerdgebitumineerdpolyester/glasvlies

Serre dak van polycarbonaat platen vervangen

Ik wil mijn serredak laten vervangen. Deze staat op een camping en de serre is aan de chalet gebouwd. Het dak is 10 bij 3,5 meter. Dit moet weer hetzelfde materiaal worden als het oude dak.

Partners

Partners van Casius