Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Oosterhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Oosterhout heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Oosterhout u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Oosterhout of directe omgeving.

17 klanten uit Oosterhout bevelen een bij Casius in Oosterhout aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 7,9/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Oosterhout bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: realiseren 350 m2 dak op nieuw te bouwen huis, alle dakpannen van een vrijstaande woning vervangen, een puntdak realiseren voor woning, zinken dak van 369 m2 realiseren op een nieuwbouw woning, nieuwbouw woning met sedumdak of leidakbedekking, het vervangen van dakpannen door dakpanplaten, het totaal renoveren van een dak, dak vervangen en isoleren, betonpannen vervangen door keramische pannen, herstelwerkzaamheden dak van woning uit 1910, extensief of vegetatiedak, complete dakvernieuwing, sedumdaken realiseren, dakpannen vervangen door een rieten dak, vernieuwen platte daken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties in Oosterhout staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Oosterhout:

Dak vervangen

Ik wil mijn dak graag laten bedekken, misschien wil ik een groendak maar dat is in overleg. Dak boven schuur, bijkeuken en als overkapping bij voor en achterdeur ca 37m2.

Scharnierkap aanbrengen op de woning

Graag wil ik weten of het mogelijk is en wat een globaal kostenplaatje is voor het plaatsen van een scharnierkap op de woning in de bijlage. Meer informatie hebben we niet gezien de woning te koop staat en we er nu niet wonen. Op funda zijn evt fotos te zien.

Platte daken vervangen

*Het betreft een gezamenlijk project waarbij sprake is van twee garages die aan elkaar zijn gekoppeld plus ieder een eigen bijkeuken. Bij een bijkeuken moet er een dakdeel worden vervangen. Deze is dus verrot door lekkage. Het gaat om een plat dak, waarbij een reparatielaag overheen moet komen of complete vernieuwing van het dak. *Verder is er ook nog een ander dakdeel, welk per bewoner wordt gedeeld met de andere buurman. Dit moet ook worden vernieuwd, ook plat dak. *Indien mogelijk, de vernieuwing/reparatie van een lichtkoepel apart in offerte. *Zie streamingpartner.nl/platdak voor foto's en tekeningen.

Nieuwe bituumlaag aanbrengen

Nieuwe laag bitumen aanbrengen. Het gaat om ongeveer 115 m2 wat ook op goede afwatering gemaakt moet worden met e.v.t. pullmix. Woning is een bungalow, het is ongeveer de helft van het dak.

plaatsen dakraam

plaatsen dakraam