Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor kauwennest verwijderen en nestwering aanbrengen:

Kauwennest verwijderen en nestwering aanbrengen

Wij hebben een kauwennest in onze dakgoot en onder onze dakpannen. Deze willen we graag laten verwijderen. Tevens willen we dat er nestwering geplaatst wordt, zodat ze niet meer terug komen. Het is een twee onder één kap huis.
Onze klant uit Oosterbeek (Gelderland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kauwennest verwijderen en nestwering aanbrengen uit heel Nederland:

Kauwennest verwijderen en schermen plaatsen

Bij ons zit een kauwennest onder het dak. Dit wil ik graag verwijderen en zou graag een offerte willen voor het plaatsen van schermen onder de dakpannen tegen vogels

Kauwennest verwijderen en vogelwering aanbrengen

Ik heb een kauwennest onder mijn dakpannen. Ik denk dat het nest inmiddels leeg is en wil het laten verwijderen en alles daar goed schoon laten maken. Daarna wil ik aan de hele voorkant van het huis vogelwering laten aanbrengen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Kauwennest verwijderen onder de dakrand

Er zit een nest onder de dakrand. Daardoor hebben we veel overlast van uitwerpselen. Ik zoek iemand die het nest kan verwijderen. Het schuine dak bevindt zich op de 2e etage. Ook vogelwering plaatsen om toekomstige nesten te voorkomen.

Kauwennest verwijderen uit de dakgoot

Er zit een kauwennest in de dakgoot. Deze wil ik verwijderd hebben en de goot ongeschikt maken voor het bouwen van nieuwe nesten. De goot zit boven de eerste verdieping. De goot is tussen de vijf en zes meter lang.

Nest verwijderen en vogelwering plaatsen

Ik wil graag dat er een kauwennest verwijderd wordt en dat er vogelwering geplaatst wordt zodat er geen nieuwe nesten gebouwd kunnen worden. Het gaat om een huurwoning en betreft de dakgoot op de 2e verdieping. Ik wil zowel aan de voor- als achterzijde vogelwering laten aanbrengen. Ik hoor graag vooraf wat de kosten hiervoor zijn.

Kauwennest verwijderen onder de dakpannen

Op de erfgrens met mijn buurman hebben zich kauwen onder de dakpannen genesteld en ligt de dakgoot vol met takken. De goot hangt aan de bovenkant van de eerste verdieping, een meter of zes hoog. Ik zou ze graag verwijderd hebben en ook preventieve maatregelen aangebracht hebben: ik denk aan een strook aan de onderzijde van het dakbeschot of een ander vogelwerend materiaal. Suggesties zijn welkom. Indien mogelijk kan meteen naar een slechte afloop van de dakgoot aan de voorkant gekeken worden.

Kauwennest uit de dakgoot verwijderen

Ik wil een kauwen nest laten verwijderen bij de dakgoot van ons huis. En ik wil een definitieve oplossing hiervoor uit laten voeren, zodat de kauwen er niet meer in kunnen.

Nest met kauwen verwijderen uit de dakgoot

Graag wil ik z.s.m. het kauwennest laten verwijderen wat zich sinds een paar dagen in onze dakgoot bevindt. Tevens wil ik het dan met gaas of iets dergelijks afgeschermd hebben zodat ze niet terugkomen. Ook van belang is te kijken welke schade ze reeds hebben aangericht en dit eerst te herstellen.

Kauwennest verwijderen uit de dakgoot

Ik wil graag dat er een kauwennest uit mijn dakgoot verwijderd wordt, er zitten geen eieren in, we proberen zelf via het dakraam om de dakgoot continu leeg te scheppen. En graag daarna voorkomen dat ze terugkomen. De dakgoot zit op het plafond van de eerste verdieping (6-8 meter hoogte).

Vogelnest uit de dakgoot verwijderen

We hebben een kauwennest in de dakgoot en zouden dit graag verwijderd hebben.

Partners

Partners van Casius