Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Oosterbeek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Oosterbeek heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Oosterbeek u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Oosterbeek of directe omgeving.

193 klanten uit Oosterbeek bevelen een bij Casius in Oosterbeek aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Oosterbeek bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: pVC dakbedekking voor koelcellen complex, dak vervangen van boerderij, vervanging dak 140m2 inclusief dakgoten, velux ramen en pannen, het renoveren van een dak en plaatsen van dakramen, een schuin pannendak van een tussenwoning renoveren, rieten dak vervangen door een pannendak, schuin dak isoleren, plat dak renovatie, nieuw dak plaatsen, dakpannen en kap vervangen van 4 garages, het renoveren van een groot pannendak, dakpannen en platen vervangen, dakpannen vervangen en isoleren met PIR platen, dakconstructie verstevigen, het repareren van het dak van een uitbouw met lichtstraat en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Oosterbeek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Oosterbeek:

Vervangen dak van erker

Wij willen zo spoedig mogelijk het dak van onze erker laten vervangen. Het is een plat dak van ongeveer 3m2.

Thermocomfort schuim vervangen

Rond 1980 is er tussen de dakpannen en het beschot van onze vrijstaande woning uit 1960 Thermocomfort schuim gespoten. Wij hebben het sterke vermoeden dat dit schuim inmiddels voor het grootste gedeelte vergaan of verdwenen is. De woning is ongeveer 13 meter breed en 10 meter diep. Graag maken wij een afspraak om advies te ontvangen voor een eventuele vervanging of een andere oplossing.

Kauwennest verwijderen en nestwering aanbrengen

Wij hebben een kauwennest in onze dakgoot en onder onze dakpannen. Deze willen we graag laten verwijderen. Tevens willen we dat er nestwering geplaatst wordt, zodat ze niet meer terug komen. Het is een twee onder één kap huis.

Lekkage bij het dak of de goot verhelpen

Lekkage bij hevige regenval. Waarschijnlijk capaciteitsprobleem goot en/of slechte voeg in de zinken goot. Zou eventueel ook nog een probleem met de pannen kunnen zijn. Oplossen van capaciteitsprobleem door een extra metalen regenpijp met afvoer naar een opvangput, niet op het riool. De buren hebben dit probleem ook. Tevens een reparatie van de zinkvoeg. Huis van vlak na de oorlog. Indien nodig ook nog pannen vervangen en/of goed leggen. In het plafond zit ook een kring door de lekkage.

Bitumen laag aan laten brengen

Ik wil graag een nieuwe laag bitumen laten leggen over de bestaande laag (chalet in Wolfheze, oppervlakte van ongeveer 4 bij 8 meter, licht hellend dak).

Dak met dakkapel wijzigen

Betreft een kap van 10 meter lang waarvan de schuine zijde 4.50 meter is. Aan de westzijde is een kleine dakkapel die we van een plat dak naar een schuine kap (met pannen) willen wijzigen. Aan de oostzijde willen we twee Veluxramen boven elkaar plaatsen. Het dak op de schuine kant boven de uitbouw is 6 meter. Zelf denken we aan isolatie dakplaten (unidek of vergelijkbaar) die aan de binnenzijde glad afgewerkt zijn. De pannen zijn herbruikbaar maar wellicht is een nieuw pannendak een optie.

Zinken goten vervangen

Nieuwe dakgoot zink. 1 x 7 mtr + 1 x 4,5 mtr en afvoer( regenpijp)

Solatube daglichtsysteem plaatsen

Ik heb mijn oog laten vallen op een bovenwoning maar deze heeft een nogal donkere woonkamer. Nu zou ik graag willen weten wat het plaatsen van een solatube ongeveer zou kosten. Het is een bovenwoning met drie verdiepingen. De woonkamer bevindt zich op de eerste verdieping. Het is een schuin dak met dakpannen. De woning is gebouwd in 2004.

Beschadigde eterniet dakplaten vervangen

Er is een zware tak van een boom die achter de schuur staat op het dak gevallen. Op de foto's is te zien dat er een gat zit in het dak waarbij 2 half op elkaar liggende eterniet dakplaten beschadigd zijn. Deze 2 dakplaten willen we graag laten vervangen. Heeft grote spoed i.v.m. verkoop en overdracht van de woning.

Dakrenovatie samen met buren

Dakpannen en latten verwijderen. Folie aanbrengen. Panlatten en nieuwe pannen leggen. 75 m2. 1250 stuks pannen is mij verteld. Rode vhoh? pan, iets van een verbeterde Hollandse pan. 1x een windveer vervangen. De nokvorsten okay. Ook de buren willen mee doen. Het is een 2 onder 1 kap. Daar moeten boeiboorden ook worden vervangen. Kunt u richtprijs doen voor een of de twee woningen? Dan kunnen wij verder oriënteren.

Bitumen vervangen vanwege een daklekkage

Plat dak bij de afvoer lekt het.

Platdak bedekking vernieuwen

Pm 36m2 en bitumen met grof grind.

Dakpannen vernieuwen

Dakrevonatie van een twee-onder-een-kap woning. Vrij recht dak met een dakkapel. Het gaat om 62 m2 verbeterde hollandse dakpannen vernieuwen met nieuwe panlatten en plastic onderlaag. Betreft ook het leveren van de materialen. Uitvoering in overleg, kan ook eerder dan de aangegeven termijn.

Platdak vernieuwen en dakgoot repareren

Een platdak van ongeveer 50 m² vernieuwen en een dakgoot repareren. Meneer weet niet precies met wat voor materiaal het platte dak nu is! Maakt hem ook niet uit hoe het vernieuwd wordt, als het maar goed gebeurd.

Opnieuw voorzien van bitumen plat dak ...

Opnieuw voorzien van bitumen plat dak van 4 x 3 meter.

Windveer moet vervangen worden. Sommige ...

Windveer moet vervangen worden. Sommige voegen van de gevel moeten opnieuw gedaan worden. Stenen liggen zichtbaar los in de muur. Eventueel gevel behandelen zodat vocht niet doorslaat.

Het dak van de bijkeuken/schuurtje lekt. ...

Het dak van de bijkeuken/schuurtje lekt. Er zitten vermoedelijk haarschuurtjes in het Lei.