Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor nieuw dakleer leggen:

Nieuw dakleer leggen

Nieuwe dakleer leggen op een plat dak van 8x4 met ongeveer de helft nieuwe plafondplaten !
Onze klant uit Nunspeet (Gelderland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuw dakleer leggen uit heel Nederland:

Zinken dak van stacaravan beplakken

We hebben een stacaravan in Haastrecht staan. Er komt via het dak langzaam water binnen. Ik krijg het zelf niet onder controle omdat de oorzaak niet duidelijk is. Ik wilde mijn dak 27 vierkante meter dus dicht laten leggen. Dak is niet plat maar er zit iets van een ronding in. Graag wilde ik een vrijblijvende offerte ontvangen. Het dak is gemaakt van zink en het vervangende materiaal moet dakleer zijn. Het dak is 2,5-3 meter hoog.

Houten terras leggen op plat dak

Ik heb een plat dak, 1,92 bij 3,90 waar ik graag een hardhouten dakterras op wil laten leggen. Er ligt nu dakleer op. Tevens moet er materiaal onder de houtdelen komen, rubber voor ertussen om het dakleer te beschermen en te egaliseren.

Garagedak renoveren

Renovatie plat garagedak van ongeveer 18 m2. De dakbedekking moet vernieuwd worden, waarschijnlijk nieuw dakleer. Er zit alleen een uitgang van een regengoot in. Vanaf de oprit kun je er zo op met een lader. Graag iemand die ervaren is met het leggen van een nieuwe dakbedekking.

Plat garagedak isoleren en bitumen branden

Ik wil graag van mijn platte garage dak - het oude dakleer verwijderd hebben - isolatieplaten leggen - nieuw bitumen branden Het dak is 5 x 3 meter (15 m2).

Bitumendak vernieuwen

Ik wil graag mijn bitumen/dakleer dak vernieuwen. Het gaat om een dak van ongeveer 12 x 5 meter. Het gaat om een spits dak met 2 delen van 6 x 5 meter, de hellingshoek is ongeveer 20 graden. Het dak zijn 30-35 oud. Later zou ik er eventueel zonnepanelen op het dak willen leggen. Het is een vrij hoog huis.

Dakleer verwijderen en EDPM aanbrengen

Oude dak verwijderen daarna leggen van 30,38 m2. Op plat garagedak.

Panlatten op het dak vernieuwen

Ik heb een schuur van 18 m2. Het dak is ergens lek. Hier wil ik graag panlatten op laten leggen met nieuwe pannen, die we nog hebben. Het dakleer kan blijven liggen.

EPDM dakbedekking laten leggen

Ik wil graag ongeveer 75 m2 EPDM dakbedekking laten leggen. Het betreft 4 daken over verschillende niveau's. De daken zijn makkelijk bereikbaar voor de vakmannen. Er ligt geen grind op de dakbedekking /op het dakleer.

Dakbedekking verwijderen en nieuw aanbrengen

Graag wil ik een offerte aanvragen voor het verwijderen en opnieuw leggen van de dakbedekking van de dakkapel. Graag zou ik een second opnion willen over het betreffende dak, is dit mogelijk? Ik zou graag willen weten of het dak écht aan vervanging toe is. Als dat het geval is, wil ik de bedekking graag door u laten vervangen. Het dak is ongeveer 6-8 m2. Het betreft dakleer.

Terrastegels leggen/ op maat snijden

Wij willen het tegelwerk op ons dakterras op de 1e verdieping gaan vervangen. Het is een oppervlakte van ongeveer 9 m² waar wij zelf de bestaande tegels van verwijderen en afvoeren. Daaronder ligt dakleer. We hebben al verstelbare terrasdragers gekocht en keramische tegels van 60 x 60 x 1,8 cm. Die tegels zijn al aanwezig, maar moeten nog wel 1 trap omhoog worden gebracht. Door de terrasdragers wordt de tegelvloer 13 cm hoger dan de huidige. Bij sommige stenen moet een uitsparing uitgezaagd worden i.v.m. de bevestiging van de reling. Deze klus willen we graag binnen nu en 1 maand laten realiseren. We nodigen bedrijven die hier dan tijd voor hebben graag uit voor het maken van een offerte.

Partners

Partners van Casius