Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor nieuw dakleer leggen:

Nieuw dakleer leggen

Nieuwe dakleer leggen op een plat dak van 8x4 met ongeveer de helft nieuwe plafondplaten !
Onze klant uit Nunspeet (Gelderland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuw dakleer leggen uit heel Nederland:

Bitumen dak vervangen

We willen graag een nieuw dakje laten plaatsen op de uitbouw en laten ons graag adviseren. Het platte dak is 2 x 5 meter. Plan is in ieder geval om nieuw dakleer te leggen.

Houten terras leggen

Wat is het gewenste formaat van het terras? 2,5 x 5 meter. Moeten er voorbereidende werken gebeuren? Verwijderen bestaande balustrade en vloer. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Graag bestaande balustrade verwijderen. Bestaande vloer (houten vlonders) verwijderen. En dakleer checken en eventueel herstellen. Eventueel ook plaatsen van een nieuw balustrade (hout & wit).

Afdak maken

Wij zouden graag een overkapping willen laten plaatse tegen de achterzijde van de woning. Hij zal 6 meter breed en 4 meter diep moeten worden. De overkapping dient van hout te worden waarbij 1 zijkant dicht getimmerd wordt en de andere zijde mag open blijven. Op het platte dak wil ik graag dakleer laten leggen.

EPDM leggen op verandadak

Het betreft een dak van 6 bij 3 meter die moet worden voorzien van EPDM. Er ligt nu dakleer op maar deze is niet goed. Er zit ook een dakdoorvoer in van een allesbrander.

Zinken dak van stacaravan beplakken

We hebben een stacaravan in Haastrecht staan. Er komt via het dak langzaam water binnen. Ik krijg het zelf niet onder controle omdat de oorzaak niet duidelijk is. Ik wilde mijn dak 27 vierkante meter dus dicht laten leggen. Dak is niet plat maar er zit iets van een ronding in. Graag wilde ik een vrijblijvende offerte ontvangen. Het dak is gemaakt van zink en het vervangende materiaal moet dakleer zijn. Het dak is 2,5-3 meter hoog.

Houten terras leggen op plat dak

Ik heb een plat dak, 1,92 bij 3,90 waar ik graag een hardhouten dakterras op wil laten leggen. Er ligt nu dakleer op. Tevens moet er materiaal onder de houtdelen komen, rubber voor ertussen om het dakleer te beschermen en te egaliseren.

Garagedak renoveren

Renovatie plat garagedak van ongeveer 18 m2. De dakbedekking moet vernieuwd worden, waarschijnlijk nieuw dakleer. Er zit alleen een uitgang van een regengoot in. Vanaf de oprit kun je er zo op met een lader. Graag iemand die ervaren is met het leggen van een nieuwe dakbedekking.

Plat garagedak isoleren en bitumen branden

Ik wil graag van mijn platte garage dak - het oude dakleer verwijderd hebben - isolatieplaten leggen - nieuw bitumen branden Het dak is 5 x 3 meter (15 m2).

Bitumendak vernieuwen

Ik wil graag mijn bitumen/dakleer dak vernieuwen. Het gaat om een dak van ongeveer 12 x 5 meter. Het gaat om een spits dak met 2 delen van 6 x 5 meter, de hellingshoek is ongeveer 20 graden. Het dak zijn 30-35 oud. Later zou ik er eventueel zonnepanelen op het dak willen leggen. Het is een vrij hoog huis.

Dakleer verwijderen en EDPM aanbrengen

Oude dak verwijderen daarna leggen van 30,38 m2. Op plat garagedak.