Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor een groen/sedumdak realiseren:

Een groen/sedumdak realiseren

Ik zoek een dakdekker die mij kan helpen bij het afmaken van het dak van een uitbouw. Het gaat om een houten dak van een uitbouw van 510 bij 250 cm waar een sedum/groen dak van gemaakt moet worden.
Onze klant uit Nijmegen (Gelderland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor een groen/sedumdak realiseren uit heel Nederland:

Realiseren van een groen dak

Ik wil bezien of een sedumdak voor ons interessant is. Het gaat om ongeveer 25m2 Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? Groendak Momenteel ligt er bitumen op het dak.

Schuur voorzien van groen dak

Ik wil graag een prijsopgave voor het plaatsen van een sedumdak op mijn schuur. Maten: 3800 x 2450 cm

Golfplatendak van mantelzorgwoning vervangen door sedumdak

Het betreft een mantelzorgwoning, met momenteel een dak van golfplaten en een stenen fundering. Deze dienen vervangen te worden want zijn aan het eind van hun looptijd. Aangezien het dak aan vervanging toe is wil ik het vervangen voor een groen dak. Het dak is hellend (45 graden) vlak en is ongeveer 90 m2.

Sedumdak met dakisolatie aanleggen

Ruim 30 jaar oud plat dak, 43 m2, van een hofjeswoning lekt plotseling de rand. Als vernieuwing nodig is, dan graag inclusief isolatie en groen (sedum) dak. Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? groendak.

Sedumdak op de schuur aanleggen

Ik zou graag een prijsopgave willen ontvangen voor het aanleggen van een groendak op onze schuur. Het gaat om een 'standaard' houten schuur die je tegenwoordig in alle nieuwbouwprojecten tegenkomt (gemaakt van tanatone geïmpregneerd vurenhout). De afmeting (buitenmaat) is 3 x 2.50 meter. Het gaat om een plat dak met volgens mij een bitumen afwerking. Draagkracht weet ik niet, maar een lichtgewicht sedumdak behoort hopelijk tot de mogelijkheden. Ik zou graag met een partij in zee gaan, die ervaring heeft in het aanleggen van dit soort (groen)daken. Hoe dichter in de buurt / lokaler, hoe beter wat mij betreft. In eerste instantie ontvang ik graag een offerte voor 1 dak maar mocht er echt een interessante aanbieding voor een grotere hoeveelheid daken gemaakt kunnen worden (wij hebben hier 40 nieuwbouwhuizen met een kopersvereniging waar we al eerder een aantal gezamenlijke inkopen voor hebben geregeld), dan hoor ik dat graag, bijvoorbeeld in de vorm van een kortingspercentage. Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Draagkracht berekenen van een plat dak

Op onze garage wil ik groen sedumdak maken, met een substraatlaag van 4 a 5 cm dik. Ik weet echter niet of het dak hiervoor stevig genoeg is. In de bijlage heb ik een bouwtekening en enkele foto's toegevoegd. De garage en ons huis zijn gebouwd in 1968. Het dak van de garage bestaat uit gasbetonplaten. Graag ontvang ik per email een kostenindicatie voor het maken van een berekening. Ook heb ik een overkapping waar ik graag even naar wil laten kijken, deze is is 14 m2 en heeft een dak van EPDM en een houten constructie.

Aanbrengen van een groen sedumdak op ...

Aanbrengen van een groen sedumdak op bestaand van circa 65 m2 platdak= gewapend beton waarschijnlijke belasting ca 200 kg/m2. Werkomschrijving: op bestaand bitumen aanbrengen van wortelwerend materiaal (bijv PE folie), extra aandacht voor randen en voor aansluiting op water afvoer, dak loopt door naar aangrenzende panden, hier oplossing voor bedenken. Daarna op nieuwe laag, een groei substraat aanbrengen voor bijv sedum. Gewenst eindresultaat: aanzienlijke warmte bescherming voor in de zomer (dus aanzienlijk koeler in huis!) en aanvullende isolatie voor in de winter met een minimum aan onderhoud en rekening houdend met een klein werkbudget (en evt. zelf werkzaamheden uitvoeren), de Rotterdamse subsidie voor van 30 euro/m2 zal worden aangevraagd.