Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor een groen/sedumdak realiseren:

Een groen/sedumdak realiseren

Ik zoek een dakdekker die mij kan helpen bij het afmaken van het dak van een uitbouw. Het gaat om een houten dak van een uitbouw van 510 bij 250 cm waar een sedum/groen dak van gemaakt moet worden.
Onze klant uit Nijmegen (Gelderland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor een groen/sedumdak realiseren uit heel Nederland:

Extensief groen dak 130m2

Op nieuwe houten garage van 11x3m sedumdak aan brengen. Het is de bedoeling dat extensief bekleding terecht komt. Daarnaast is er 100m2 aan bungalow dak dat wij willen bekleden met hetzelfde sedum. Dak is nu bekleed met epdm

Dak vernieuwen van appartementencomplexen, inclusief isolatie en sedumdak

De Vereniging van Eigenaars en de Vereniging van Eigenaars zijn van plan het dak van hun gebouw te vernieuwen. Mogelijk komt ook nog een VVE erbij. In dat geval loopt het dak van beide gebouwen (naadloos) in elkaar over. De huidige (bitumen) bekleding is circa 20 jaar oud. Oppervlak per gebouw: circa 6,70 bij 12 meter. Gevraagd wordt: - Wat is de staat van de bekleding van het dak van de gebouwen? het lekt nu niet, maar is vernieuwing al noodzakelijk of wenselijk? - Indien vernieuwing noodzakelijk dan wel wenselijk is, met welk materiaal zou vernieuwing dan kunnen plaatsvinden en wat zijn de kosten van de diverse mogelijkheden? Wij denken aan EPDM. - Is bij vernieuwing van de dakbedekking isolatie van het dak mogelijk? Zo ja, met welk materiaal, wat zijn de kosten en wat is de isolatiewaarde van de verschillende mogelijkheden? Wij hebben voor zover wij kunnen zien binnen geen isolatie, ofwel heel weinig. Vanaf buiten hebben we niets. - Is het mogelijk op de, al dan niet vernieuwde, dakbedekking een groen dak te maken? Is dan een sedumdak en/of een sedumdak aangevuld met (inheemse) grassen, struiken en kruiden mogelijk? Wij vermoeden dat de daken hiervoor sterk genoeg zijn. En wat zijn de kosten van de verschillende mogelijkheden? - Is het mogelijk, al dan niet met een groen dak, zonnepanelen te plaatsen? - Wat is het kostenverschil (per deelnemende VVE) indien de bovengenoemde maatregelen per individuele VVE, voor de nummers 20-22/26-28 of voor de nummers 20-22/24-26/28-30 worden uitgevoerd? De complexen zijn 4 verdiepingen hoog en via een balkon op de hoogste verdieping kan er makkelijk op het dak gekomen worden. Graag laten we de oude dakbedekking afvoeren.

Extensief groen dak voor schuur en aanbouw

Wij zijn benieuwd wat het kost om op onze aanbouw een groen dak aan te leggen en wellicht ook op onze schuur (als die geschikt blijkt). Onze aanbouw (plat dak) is ongeveer 3 x 6 meter en heeft nu een bitumen dakbedekking. Die zal dus vervangen moeten worden, graag meenemen in de offerte. Het dak van onze schuur is ongeveer 3 x 6 meter en momenteel bedekt met golfplaten. Wij denken niet dat het asbest is, maar gezien ons huis uit 1987 komt, is met mogelijk asbest verdacht materiaal. De helling van ons dak op de schuur is volgens mij niet meer dan 60%. Voor beide daken is een sedumdak voldoende, er wordt niet op gelopen. graag beide daken in de offerte apart vermelden.

Sedumdakbedekking realiseren

Wij willen een groen dak, bv sedumdak. Het gaat om een schuin dak met ongeveer 100m2 oppervlakte. Door lekkage zijn wij toe aan vervanging van het dak, bij de overburen in een soortgelijk pand zien wij dat zij een sedumdak hebben gerealiseerd. Graag ontvangen wij meer informatie en eventueel een kostenindicatie over deze plannen.

Groen dak carport realiseren

Ik zoek een dakdekker die het dak van onze carport zou kunnen voorzien van een sedumdak. Het gaat om een dak van 10 m2 met een stalen/houten constructie. Met wat het (platte) dak nu bedekt is, is onbekend.

Een groendak boven de schuur en uitbouw maken

Ik zoek een dakdekker die het platte dak van de garage en uitbouw kan voorzien van een groen/sedumdak. Het gaat om een dak van in totaal 20 m2 op een hoogte van 250 cm. Het dak is deels van beton, deels van hout. Naar mijn weten is het dak momenteel bedekt met bitumen.

Een dak van een woning voorzien van een groen dak

Wij willen graag een sedumdak op ons platte dak: dit is bovenop de 2e verdieping en betreft 20 m2. En willen direct ook weten of er ook zonnepanelen op het sedumdak kunnen worden geplaatst, is die combinatie mogelijk? Het dak is van hout. Wat de huidige bedekking is, is onbekend.

Dak renovatie

Het betreft een platdak van een bijkeuken wat ongeveer 18 jaar geleden met bitumen is bedekt. Het vertoond geen lekkage. We willen dit nu laten bedekken met EPDM om er vervolgens een extensief groen sedum van op te (laten) leggen. De bereikbaarheid is goed. Het dak is 6 meter lang en aan een zijde 1.8 meter breed en aan de andere zijde 3.7 meter breed. De schuine zijde is ongeveer 6.3 meter lang. dit resulteert in ongeveer 16.5 m² oppervlak. Er is een lichtkoepel van 1x1 meter op geplaatst. Er zijn twee ronde dak doorvoeren voor cv en wasdroger. Aan de (toegang) kant van 3.7 meter is een water afvoer geplaatst met zinken stortbak op de muur. De kant van 6 meter en 1.8 meter grenst aan een opgaande muur waar een loodslab is ingewerkt. Aan de kant van 3.7 en 6.3 (schuine zijde) is een zinken daktrim met kraal geplaatst, deze kan worden hergebruikt. Het groendak denken wij aan een uitvoering met een onderlaag van noppen folie, vliesdoek, substraat en sedum matten. Dit zou verzadigd met water een gewicht van ongeveer 60kg/m2 hebben. EPDM is volgens ons de beste keuze als onderlaag voor een groen dak, is dit correct? Graag een prijs voor het aanbrengen van EPDM en beschrijving van de uit te voeren werkzaamheden. Een aparte prijs opgave voor het aanbrengen van het extensief groen sedumdak.

Dak van aanbouw isoleren en omtoveren tot sedumdak

Wij hebben een aanbouw die we als woonkeuken gebruiken. Uit een warmtescan bleek dat veel warmte verloren gaat door het platte dak en daarom zouden we deze graag van buiten willen laten isoleren. Onze voorkeur gaat uit naar een oplossing waarbij er ook een groen dak mogelijk is. De oppervlakte is ca. 30-35 m2 schat ik.

Sedumdak aanleggen

Wij gaan aanbouwen, en overwegen een groen dak. Het dak is ongeveer 100 m2. Kunt u een prijsopgave geven voor een sedum dak? En kunt u aangeven of er constructieve eisen zijn? De aanbouw betreft een dubbele carport, garage, bijkeuken en overdekt terras.

Partners

Partners van Casius