Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Nijmegen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Nijmegen heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Nijmegen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Nijmegen of directe omgeving.

2282 klanten uit Nijmegen bevelen een bij Casius in Nijmegen aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Nijmegen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dak volledig aanleggen, larikshouten dak vervangen, schuin dak bedekken, dak aanbrengen, zadeldak met dakkapellen laten plaatsen, oudhollands dak moderniseren, pannendak aanbrengen inclusief isolatie, asbesthoudende leien op dak vervangen, mansardedak vervangen en isoleren, dakdekken, geheel zadeldakconstructie vervangen, dakpannen op een pannendak vervangen, rieten dak vervangen door andere dakbedekking, schuur van nieuwe dakplaten voorzien, dakisolatie aanbrengen en dak herstellen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Nijmegen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Nijmegen:

Isoleren en dekken van dak

Ik zoek een partij die mijn dak kan isoleren en opnieuw kan dekken met nieuwe dakpannen. Het gaat om ongeveer 45 m2. De woning is goed bereikbaar.

Plat schuurdak bedekken

Plat dak van nieuwe schuur 2,5 x 5,2 meter tegen woning aangebouwd (met lange zijde)

Dak vervangen

Het gaat om 3 smalle platte daken. 1 dak van ongeveer 5,25 m2 en 2 daken van ongeveer 7,5 m2. Het kleinste dak is gesitueerd boven de keuken op de begane grond aan de tuinkant en is daarmee gemakkelijk te bereiken. De andere 2 daken zijn van de eerste en bovenste verdieping. Eentje is gesitueerd aan de straatkant, direct aan de gevel, dus hoog maar ook gemakkelijk te bereiken. De ander is gesitueerd aan de tuinkant, maar lastig te bereiken. Mijn vraag is met name wat de kosten ongeveer zullen zijn als je meeneemt dat het 3 verschillende daken op verschillende plekken zijn die niet allemaal even makkelijk te bereiken zijn. Op dit moment zijn de daken niet lek of beschadigd, maar gewoon erg aan vervanging toe. Je kunt de witte draden erdoorheen zien. De daken moeten vervangen worden. Er zat EPDM op en er moet nu weer EPDM komen. Isolatie is niet nodig.

Dakbedekking door een groen dak vervangen

Gehele dakbedekking plat dak +/-45m2 (nu 2 lagen bitumen) vervangen voor bijvoorkeur groendak. Aangezien er ook zonnepanelen geplaatst gaan worden op het. op de 2e verdieping. Afvoeren hjuidige dak moet worden afgevoer

Plat dak bedekken

Het betreft 3 m2 vloer van een balkon. Hier ligt nu zink. Het lekt en moet opnieuw worden bedekt met bitum dakbedekking.

Dak op de stacaravan repareren of vervangen

Dak stacaravan herstellen. Is er half afgewaaid na storm. Randen zaten los op een zijde. Overstekken ook los hier en daar. 9. 05 x 3. 76 m oude materiaal is nog 1 geheel. Wel wat haarscheurtjes lijkt het.

Bitumen vernieuwen

Graag een prijs voor het vervangen van de bitumen op mijn plat dak van ongeveer 55 m2. Momenteel met kiezels en deze kunnen worden overgeschept op het nieuwe dak. Graag meerprijs voor isolatie ongeveer 50 mm.

Lekkend pannendak repareren

Daklekkage bij ontluchtingspijp. Het betreft een dakpannen dak.

Boeiboorden door kunststof vervangen

Houten boeiboorden vervangen door kunststof, gaat om boeiboord boven 1 raam en de kubus vormige deurluifel boven voordeur.

Dak repareren of vervangen

Op dit moment hebben wij daklekkage. Wij willen graag de oude betonnen dakpannen laten verwijderen en hierna dakpanplaten op laten plaatsen. Het gaat om en rijtjeswoning met een dakoppervlak van ongeveer 100 m2.

Lekkage garagedak verhelpen

Daklekkage in de garage. Het is een plat dak met bitumen en daarover heen grind. Het plafond van de garage wat bestaat uit houten balken en een houten plaat is helemaal nat.

Lekkende dakgoten vervangen

De dakgoot lekt op meerdere plaatsen. Mag vervangen worden. Momenteel zink, mag eventueel ook kunststof worden. Graag een offerte voor beide opties. Dakgoot moet gekoppeld worden aan die van de buren (tussenwoning). Boeiborden zullen ook rot zijn. Is trespa een optie bij het vervangen?

Leien dak met asbest slopen

Offerte voor verwijderen van 30 m2 asbest leien dak

Asbest saneren en volledig dak renoveren

Ik wil mijn asbest dak saneren en vervolgens volledig renoveren. Ik wil dan een nieuw dak geplaatst hebben. Het dak is ongeveer 150 m2 maar kan ook meer of minder zijn. Wij zijn nu nog in onderhandeling met de eigenaar van de woning.

Lekkend plat schuurdak herstellen

De hele dakbedekking vernieuwen inclusief nieuwe daklijsten en water afvoer. Naar schuurtje ongeveer 2 x 3 meter

Gevelpannen vervangen

Het betreft het vervangen van circa 14 gevelpannen aan de achterzijde van het huis. Daarnaast moeten waarschijnlijk een of meerdere nok pannen beter bevestigd/gelegd worden.

Boeiboord vervangen

Ik wil graag een boeiboord vervangen. Het gaat om het stuk hout van 6 meter aan de achterzijde van de bovenwoning. Deze is bereikbaar via het dakterras. Het is een plat dak. Moet de bedekking weer teruggeplaatst worden?

Lekkage verschoven dakpan herstellen

Lekkage door verschoven dakpan met pijp centraleafvoer.

Herstel van rand bij dakgoot

De rand onder de dakpannen vervangen die in de goot hangt. Zodat het hout onder de pannen is beschermd.

Rieten dak inspecteren en wellicht renoveren

Traditioneel rieten dak, het riet moet worden vervangen. Ik heb zorgen over de constructieve staat van de dakspanten. Ik wil hier een nieuw schroefdak en nieuw riet op leggen. Kunt u beoordelen of de constructie alleen verstevigd moet worden of vervangen? Wat zijn de kosten voor inspectie?

Zinken dakgoot repareren

Ik heb 2 zinken dakgoten die beide op 1 naad lek zijn. Het betreft oude goten van 20+ jaar. Ik wil deze graag laten repareren. 1 zijde is op +/- 5 meter hoogte. Aan de andere zijde op 3 meter.

Dakgoten leegmaken

Onze bovenwoning heeft een dichtgeslipte regenpijp van ca 5 á 6 meter breed aan 2 kanten. Wij vroegen ons af wat het kost om dit op korte termijn schoon te laten maken.

Daksingels tuinhuisje vervangen

Het verwijderen en plaatsen van nieuwe dakshingels op een thuishuisje met piramidedak. Afmeting breed 4,5 meter en hoog 2,3 meter en dat 4x.

Nieuwe pannen leggen op een hoekwoning

Wij verhuren een hoekwoning, een eengezinswoning met 2 woonlagen en een zadeldak. Wij overwegen om daar het pannendak te laten vervangen. Het pannendak van ongeveer 40 m² is in slechte staat, er zijn pannen gebroken en veel pannen liggen er slecht op. Er is overigens geen lekkage. De woning heeft aan de achterzijde over bijna de hele breedte een dakkapel. We laten de klus graag even beoordelen en ontvangen daarna graag uw offerte.

Vervanging dakgoot dakkapel

De huidige dakgoot (pvc bakgoot) loopt niet goed af.