Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Nijmegen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Nijmegen heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Nijmegen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Nijmegen of directe omgeving.

2310 klanten uit Nijmegen bevelen een bij Casius in Nijmegen aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Nijmegen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: nieuw dak en evt vloer, het vervangen van dakpannen en panlatten van een vrijstaande woning, dakpannen vervangen door riet, verschillende renovatie klussen, dakpannen vervangen, betonpannen vervangen door keramische pannen, dakbedekking vervangen en voegen en balkons herstellen vijf woningen, daken van 12 garageboxen vervangen, dak renovatie hellend dak, het dak van een vrijstaande woning isoleren en renoveren, dakpannen vervangen door dakpanelen en isoleren, nieuw dak en dakkapel plaatsen, groen dak realiseren flatgebouw 800m2, dak van boerderij compleet vervangen, behalve de dragende delen, dak vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Nijmegen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Nijmegen:

Dakbedekking vernieuwen en eerst checken asbest in zit + eventueel isoleren

Goedemiddag, Ik zou graag mijn dak willen laten renoveren. Ik heb een hoekwoning met ongeveer 70 m2 aan leien die ik moet renoveren. Graag zou ik een offerte hiervoor ontvangen: - nieuwe leien plaatsen - verwijderen en afvoeren van de oude leien. Een aparte offerte voor eventueel nieuwe isolatie. Ik weet niet of er asbest op zit. Graag laat ik dit eerst controleren. Ik ben dus opzoek naar iemand die én het asbest kan verwijderen(mocht dit aanwezig zijn) en het controleren hiervan, én het vernieuwen van de leien. Ik eet precies aantal leien die erop zitten: de zijkant heeft 435 leien, de achterkant 200, de voorkant 250. Ik kan foto sturen van het dak. Ik hoor graag van u. Met vriendelijke groet.

Het dak van een oude uitbouw voorzien van een sedumdak

Ik zoek een dakdekker die het dak van onze uitbouw kan renoveren. We zouden hier graag een sedumdak van laten maken. In de zomer is het namelijk erg warm. Het is een betonnen dak wat momenteel (waarschijnlijk) bedekt is met bitumen. Het gaat om 15 m2.

Overkapping bouwen in tuin aan garage

Wij willen grasg een overkapping hebben in onze tuin. Deze vast aan de garage en gebruikmakend, indien mogelijk, van de huidige bankirai palen. De afmeting zal ongwveer 5 x 3 meter moeten worden.

Boeiboorden vervangen door kunststof

Wij wonen op een hoekhuis en daar moet het boeiboord vervangen worden. Achter en voorzijde, is ongeveer 6.5 meter per kant en de nok is ongeveer 8 meter breed in een hoek van 45 graden zadeldak. Op de hoeken begint het te rotten dus dit zal geinspecteerd moeten worden om de mogelijkheden te bekijken. Graag horen wij wat de mogelijkheden zijn en de kosten.

Plat dak vervangen van woning met isolatie

Ik wil graag het platte dak met bitumen willen laten vervangen voor een nieuw geïsoleerd dak volgens de huidige isolatiewaarden. Het dak is ca. 80 - 85 m2. Tevens is er nog een dak/vloer een balkon wat vervangen moet worden. Deze is ca. 3 m2. (Heeft hekwerk wat verwijderd moet worden.)

garage dak groen en nieuw

Ik wil graag weten wat het kost om mijn garage dak te vernieuwen en groen te maken. Gaat om 6,2 bij 3m.

Sedumdak realiseren op mijn dak van de schuur

Ik wil graag een extensief sedum dak, op mijn schuur. Het is ongeveer 12 - 14 m2 groot. Het is een platdak met bitumen. Mijn vraag is of u dit voor mij kan realiseren, adviseren erin en ook kan voorzien van een installatie.

Solatube leveren en monteren (3 st)

Op een transformatieproject (school uit 1930 transformeren tot 10 woningen) wil een van de kopers 3 stuks solotube's hebben voor lichtinval. 1 stuks van ca. 6 mtr. uitkomend in hal en 2 stuks van ca. 2,20 mtr uitkomend in berging en badkamer. Zie bijlagen. Het betreft hier een pannendak.

Dakbedekking van het platte dak vervangen

Wij willen graag 143 m² dakbedekking van ons dak laten vervangen door (waarschijnlijk) bitumen. Er ligt nu APP met leislag en kiezels het is 19 jaar oud. Er zijn nog geen problemen en lekkages, maar we zijn ons huis aan het verkopen en overwegen deze klus te doen om de verkoopbaarheid te vergroten. We hebben misschien kopers voor het huis, maar zij hadden problemen met de leeftijd van het plat dak. we overwegen een bitumen dakbedekking. Of de oude bedekking verwijdert moet worden weet ik niet, de een zegt van wel en de ander niet. Het gaat om verschillende stukken. Het gaat om het dak van de garage. Verder een paar andere stukken van de eerste woonlaag. Dan op de tweede verdieping hebben we een groot dakterras, daar kan je komen van binnenuit. Een klein kamertje daarbovenop is 3 x 3 meter wat ook vervangen moet worden. Een steiger plaatsen is wel mogelijk. Graag ontvangen we advies en een offerte.

Nokvorsten met flexim vastzetten

Ik wil graag een offerte voor het aansmeren van de nokvorsten (waarvan er een aantal wat loslaten) over een lengte van circa 7 meter. Het betreft de helft van een twee-onder-een-kapwoning. Er hoeft niets vervangen te worden. VIa een dakkapel kan er op het dak gekomen worden. Het betreft een woning met 2 verdiepingen en een zolder.

Nokpannen vast metselen en bijlveren

Jaren 30 woning, Over ca. 5 meter liggen her en der de nokpannen los of is het cement weg. Ook ontbreken er enkele (daar ligt nu loodf over). Wil dit graag voor de winter in orde hebben. Nog enkele nokvorsten in reserve (5 stuks) Wellicht willen de buren mee doen.

Dak beoordelen

Het dak is circa 8 m2 en een aangrenzend deel van 9 m2. Graag beoordelen wat de status is van het platte dak. En wat verstandig is.

Een groen/sedumdak realiseren

Ik zoek een dakdekker die mij kan helpen bij het afmaken van het dak van een uitbouw. Het gaat om een houten dak van een uitbouw van 510 bij 250 cm waar een sedum/groen dak van gemaakt moet worden.

Zinken dakgoten vervangen

Het gaat om het vervangen van ongeveer 15 meter zinken dakgoten. Er zijn vier hoekpunten.

Dak vernieuwen met leipannen

Op dit moment liggen er leipannen op met asbest deze worden verwijderd. Gaat om ongeveer 33 m2 Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Leien Wat is de huidige situatie? Bestaand dak met asbest

Asbest saneren van schuin dak

Ik wil graag mijn dak vernieuwen. Bestaande situatie: schuin dak met dakpannen en asbest van binnen. Het gaat om 65 m2. Nieuwe situatie: Saneren asbest, nieuw dak plaatsen met nieuwe dakpannen, isolatieplaten en een dakkapel aan de achterkant plaatsen (momenteel nog niet aanwezig). Uitvoering: begin augustus. Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen Wat is de huidige situatie? Bestaand dak met asbest.

Dakreparatie uitvoeren

Wij hebben een daklekkage en willen dit geïnspecteerd en gerepareerd hebben. Het betreft een houten kapel waarbij de dakbedekking onbekend is. Er zijn op meerdere plekken lekkages zichtbaar.

Daken vervangen

Ik zou graag mijn twee daken (aanbouw van 15 m2 en garage van 25 m2) laten bedekken met EPDM. Eventueel mag de aanbouw geïsoleerd worden. Beide zijn bitumen.

Dak vervangen

Het dak is bedekt met bitumen en steentjes en is aan vernieuwing toe. Ook de afvoer van de geiser komt te vervallen. Ik zou graag een EPDM dak willen. Het gaat om een dak van 12,5 m2. Het gaat om een keuken aanbouw dus rond de 3 meter hoog.

Dak isoleren

Wij willen graag weten wat de kosten zijn voor het van buitenaf isoleren van ons dak. De bestaande dakpannen hergebruiken zou een plus zijn, maar dat laat ik graag aan de specialist over. Onze kap is vrij groot. Het is een kant van een 2-onder-1-kap. De voorkant van ons huis is 7 meter breed, de kap is iets breder. De zijkant van ons huis is tot wel 11 meter diep. De nokhoogte in het midden is bijna 5 meter. Het dak is ongeveer 200-250 m2.

Vernieuwen van pvc dakbedekking

Ons huis in Nijmegen is in 1988 gebouwd en heeft een nu 30 jaar oude pvc dakbedekking. Het dakvlak bestaat uit twee stukken, een van 50 m2 en een van 60 m2 gescheiden door een glaskap. Graag ontvangen wij een offerte voor het vernieuwen van de dakbedekking in verschillende opties. - over de bestaande laag heen - verwijderen van de oude laag en aanbrengen extra isolatie bovenop bestaande - alternatief in EPDM.

Dakshingles en OSB dakplaten vervangen

Ik heb een tuinhuisje waarvan het dak lekt. Betreft circa 8 m2 dakbedekking. Dakshingles en enkele OSB dakplaten vervangen.

Twee dakramen verwijderen en dak dicht leggen

Twee Velux dakramen van elk 74 x 110 cm moeten worden verwijderd en het zadeldak moet weer dicht gelegd worden. Dakramen verwijderen, gootstukken verwijderen. Dakbeschot plaatsen en panlatten en per dakraam circa 20 x 2 hele pannen terugleggen. Binnenafwerking hoeft niet te gebeuren. Pannen zijn op de zolder ( 3 x 4 meter) aanwezig, evenals hout voor panlatten en dakbeschot. Er is voldoende werkruimte. 1 klein dakraam (60 x 45 cm) is aan dezelfde dakzijde aanwezig om eventueel erbij te klimmen. Eigenaar/opdrachtgever is voor hand- en spandiensten aanwezig.

Dak isoleren en pannen vervangen

Met welk materiaal wil je het dak toeleggen? Dakpannen Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Ik heb recent zonnepanelen laten leggen. Daarbij is geconstateerd dat de nok opnieuw gesmeerd moet worden omdat de onderdelen los liggen. De dakdekker die ik liet komen vertelde dat de dakpannen verouderd zijn (een aantal is stuk) en aan vervanging toe. Daarom wil ik van de gelegenheid gebruik maken om het dak te laten isoleren. Betekent wel dat de zonnepanelen er ook weer even af moeten. Doen jullie dat ook? Ik wil gebruik maken van een duuurzaamheids lening, daartoe dient het werk te worden uitgevoerd door een gecertificeerd bedrijf.

Dakdoorvoeren door schuin dak maken

Maken van een tweetal dakdoorvoeren; materiaal is reeds in het bezig. Gaat om het maken van de gaten en het plaatsen van Ubbink Multivent (incl bijbehorende dakpan)