Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor nokvorsten opnieuw vastleggen:

Nokvorsten opnieuw vastleggen

Ik wil graag mijn nokvorsten laten aansmeren met Flexim dakmortel. Dit is schijnbaar niet (goed) gedaan bij de bouw van onze dak opbouw. Het gaat om ongeveer 4.5 tot 5 meter.
Onze klant uit Nijkerk (Gelderland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nokvorsten opnieuw vastleggen uit heel Nederland:

Schoorsteen renoveren en nokvorsten vastleggen

Graag ontvangen wij via de mail een offerte voor een volledige schoorsteenrenovatie (vervangen voegen, lood, schoorsteenplaat, impregneren) en het vastleggen van de nokvorsten in Flexim over de hele lengte (5,5 m)

Nokpannen vastleggen en overig dakwerk

Onze twee-onder-een-kapwoning is 5 meter breed. Ik wil de nokvorsten daar goed vast laten leggen en er daarna de rij pannen onder de nokvorsten goed sluitend laten leggen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Loodslabben, voegen en nokvorsten vastleggen

Afgelopen maand heb ik een lekkage gehad aan mijn schoorsteen die tijdelijk tot stoppen is gezet. Graag wil ik aan u vragen of mijn schoorstenen zou willen inspecteren, mankementen wil aangeven en een offerte wilt maken voor de eventuele herstelwerkzaamheden.

Nokvorsten vastleggen en voegwerk van schoorsteen vernieuwen

Ik wil graag het cement tussen de nokvorsten laten vervangen, de lengte is ongeveer 20 meter. Hier en daar liggen de vorsten los. Tevens dient de schoorsteen opnieuw gevoegd te worden. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Nokvorsten vastleggen met Flexim

Graag een offerte voor het vastleggen van onze nokvorsten. Het gaat om 6,25 meter over de horizontale lengte richting van ons huis en 2 x 5,25 meter over de breedte richting van het huis schuine zijde. Het gaat om een hoekhuis. Vastleggen met Flexim mortel.

Nokvorsten vastleggen en PVC hwa vervangen

Op onze twee-onder-een-kapwoning liggen enkele nokvorsten los. Ik wil deze graag vast laten leggen. Als er beschadigde vorsten vervangen moeten worden, heb ik er nog enkele als reserve liggen. Verder wil ik aan de achterzijde van het huis een nieuwe pvc regenpijp laten plaatsen met nieuwe beugels. De pijp moet worden aangesloten op de riolering. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Nokvorsten vastleggen en slechte pannen vervangen

De pannen aan de nokvorsten zijn erg slecht. Daar deze aan elkaar zitten dienen beide vervangen te worden. Het zal gaan om ongeveer 100 dakpannen en de nokvorsten.

Nokvorsten vastleggen

Ik wil graag 6 meter nokvorsten herstellen en vastleggen.

Nokvorsten vastleggen

Graag offerte voor vastleggen van 6 m nokvorst. Tevens het schoonmaken en afwerken van de bovenkant schoorsteen. De schoorsteen heeft wat losse stenen en is met specie afgesmeerd. In het specie zitten wat scheuren. En de goot van 5 meter lang leeghalen.

Nokvorsten vastleggen en dakkapel repareren

Enkele nokvorsten liggen los en nu wil ik alle nokvorsten vast laten leggen. Het gaat om een lengte van 5-6 meter. Tevens is er een lichte lekkage aan de houten dakkapel. De dakkapel is ca 5 m2 groot. Deze lekkage wil ik ook graag laten verhelpen.

Partners

Partners van Casius