Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Nijkerk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Nijkerk heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Nijkerk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Nijkerk of directe omgeving.

187 klanten uit Nijkerk bevelen een bij Casius in Nijkerk aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Nijkerk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: realiseren 350 m2 dak op nieuw te bouwen huis, alle dakpannen van een vrijstaande woning vervangen, een puntdak realiseren voor woning, zinken dak van 369 m2 realiseren op een nieuwbouw woning, nieuwbouw woning met sedumdak of leidakbedekking, het vervangen van dakpannen door dakpanplaten, het totaal renoveren van een dak, dak vervangen en isoleren, betonpannen vervangen door keramische pannen, herstelwerkzaamheden dak van woning uit 1910, extensief of vegetatiedak, complete dakvernieuwing, sedumdaken realiseren, dakpannen vervangen door een rieten dak, vernieuwen platte daken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Nijkerk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Nijkerk:

Vervangen betonnen dakpannen

Ik ben op zoek naar een dakdekker die mijn dak, oppervlak circa 140 m², kan voorzien van nieuwe sneldekpannen en panlatten. Momenteel liggen er betonnen dakpannen onder een hoek van 35-40 graden op.

Nokvorsten opnieuw vastleggen

Ik wil graag mijn nokvorsten laten aansmeren met Flexim dakmortel. Dit is schijnbaar niet (goed) gedaan bij de bouw van onze dak opbouw. Het gaat om ongeveer 4.5 tot 5 meter.

Platdak voorzien van nieuwe dakbedekking

Oppervlak plat dak is circa 100 m2, inclusief 3 lichtkoepels. Huidige dakbedekking is niet lek en kan dus als onderlaag gebruikt worden. Graag een spoedige reactie.

Nieuwe aanbouw met plat dak met bitumen bedekken

Het betreft de dakbedekking van een uitbreiding van een aanbouw met 40 m2. Ik wil dat er wordt gewerkt vanaf het underlayment en ik wil het laten aanhelen (5 meter) op de reeds liggende dakbedekking inclusief 1 dakdoorvoer. De dakbedekking moet van bitumen zijn.

Dakgoot en regenpijp door zink vervangen

Graag een offerte voor het vervangen van mijn dakgoot en regenpijp voor zink. Lengte ongeveer 6,25 meter. Zie foto voor situatie.

Dakbedekking tuinhuis vervangen door kunstriet of dakpanplaten

Wij willen graag het rieten dak laten vervangen van ons tuinhuis, voor een kunststof rieten dak of een dak met kunststof dakpanplaten. Het tuinhuis type "De Koepel" heeft een doorsnede van drie meter en de vorm is zeshoekig. Graag een offerte voor het weghalen van het oude riet en het vervangen voor een nieuwe dakbedekking.

Lekkende dakgoot vervangen

De dakgoot lekt nu al een aantal jaren. Wij krijgen hem niet gerepareerd. Ik denk aan een nieuwe dakgoot van PVC. De lengte bedraagt 10 meter. Het betreft een chalet en is goed bereikbaar.

Nesten verwijderen en vogelwering plaatsen

Wij hebben momenteel veel overlast van kraaien of kauwen die op de zolderverdieping via de dakgoot onder het dakbeschot gaan nestelen. Ze vernielen daarbij het dakbeschot. We willen de nesten laten verwijderen en er een goede vogelwering laten plaatsen. Het gaat om een dakgoot van ongeveer 5 tot 6 meter lang. Ik hoor graag wat de kosten hiervan zijn.

Boeidelen met houtrot vervangen

De boeideel is bij de regenpijp verrot. We willen ook bredere boeidelen.

Bitumen dak vernieuwen

Nieuw dakvlak hout bitumen dakbedekking aanbrengen. Mag ook PVC of ander alternatief. De oppervlakte is 19.14 m2. Het zal gaan om 2 x HWA uitloop, zinken kraal van 14 meter. Alternatief 14 meter aluminium kraal, 4 hoeken.

Houten ombouw van dakgoten vernieuwen

Ik wil de houten ombouw van de dakgoten laten vernieuwen met PVC stroken. Het gaat om een vrijstaande woning en een grote schuur. In totaal gaat het om ongeveer 100 meter dakgoot. Ook wil ik graag 3 buitendeuren laten vervangen.

Solatube in het dak laten plaatsen

Een Solatube laten plaatsen in het dak.Ik heb nu een ouderwets dakraam. Het gaat om een lange zolder met een puntdak. Ik heb nu een raam van 55 bij 100 cm en in het midden is het nu wat donker.

Nieuwe zinken dakgoten monteren

Ik wil graag nieuwe dakgoten van zink. Het gaat om twee dakgoten van 6,5 meter per stuk. De ruimte is makkelijk bereikbaar voor de vakman.

Nieuwe dakgoot van zink monteren

Ik wil graag een nieuwe dakgoot van zink laten plaatsen. Het gaat om een goot van 12 meter lang. Het gaat om één zijde van het huis.

Verouderd garagedak vervangen

Het gaat om een bitumen dak met grind erop. De oppervlakte is ongeveer 25,5 m2. Als het gerepareerd kan worden, dan graag reparatie. Anders dient het dak vervangen te worden. Ook de boeiborden moeten vervangen worden (trespa of hout).

Zinken dakgoten monteren

Loodgieter Nieuwe dakgoot zink. 3 x 7 meter

Dak schuurtje vervangen

Graag willen wij het dak van ons schuurtje laten vervangen. Het schuurtje is 1. 80x1. 80. Voor meer info zie foto's

Ronde lichtkoepel plaatsen in een garagedak

Graag plaatsing van een grote lichtkoepel in mijn verbouwde garage. De afmeting iets van 1.50 meter diameter, rond dus. Kunststof, heldere enkelwandige of dubbelwandige koepel. Hoe veel geluid laat een koepel door? Het platte dak is van hout met eroverheen bitumen.

Dak renoveren

Gaarne had ik een offerte ontvangen voor een gedeeltelijke dakrenovatie. Het betreft 1 helft van het dak van een tussenwoning, vanaf nok tot aan de gevel inclusief dakgoot. Oppervlakte is 20 m2, het huis is 4 x 8 meter. Er is nu aan de voorzijde een dakkapel geplaatst die sterk verouderd is. Ik wil hiervoor in de plaats een schuin dak met enkel klapraam. Graag had ik info over de mogelijkheden en hierbij behorende prijzen. Vanaf de nok naar beneden alle vervangen. Pand van begin jaren 1920. Aangezien het de voorzijde betreft, kunt u gerust even komen kijken. Op afspraak een afspraak voor binnenzijde.

Kunststof dakgoten leveren en plaatsen

Graag ontvangen wij een offerte voor het leveren en plaatsen van kunststof dakgoten voor de voor- en achterkant van onze woningen. Totaal gaat het om 6 huizen. Het zou gaan om kunststof dakgoten (klassieke goot met smetplank) van totaal 74 meter. Graag een offerte voor het verwijderen en afvoeren van de oude goot en het leveren en plaatsen van kunststof dakgoten en bijpassende regenpijpen. De goten hangen boven de eerste verdieping. Alles is goed toegankelijk.

Dakrenovatie boerderij

Dak van de boerderij moet vervangen worden door dakplaten. Ook het houtwerk onder de platen moet vervangen worden. Het gaat om tussen de 150 en 200 m².

Daklekkage verhelpen

Dak lekt op 3 plaatsen: rond dakraam, in de knik (Mansarde kap) en in de nok. Nokhoogte 9.60 meter. Dit willen we laten verhelpen, waarvoor we een offerte vragen.

Een bestaand nieuw puntdak moet worden ...

Een bestaand nieuw puntdak moet worden afgebouwd, met een dakbedekking en dak goten

Platdak van 2 dakkappelen vervangen door ...

Platdak van 2 dakkappelen vervangen door schuindak erover heen.

Dak garage en keuken aanpassen dus ...

Dak garage en keuken aanpassen dus isoleren en goed laten aflopen zit nu te veel afloop in.