Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Malden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Malden heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Malden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Malden of directe omgeving.

153 klanten uit Malden bevelen een bij Casius in Malden aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Malden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dak isolatie en vernieuwen van dakpannen van meerdere woningen, dakbedekking vervangen, serre naar vaste uitbouw, schildkap dak realiseren op nieuwbouw woning, advies en onderzoek naar mogelijke asbest van garageboxen, dak vervangen, isoleren en zonnepanelen plaatsen, bitumen dak renoveren, dak vervangen, advies en plaatsen zonneboiler in combinatie met zonnepanelen, dakpannen vervangen en dak isoleren, totale renovatie woonboerderij, asbest verwijderen, dakconstructie vervangen, dak vervangen, dak vervangen, isoleren en koepel plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Malden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Malden:

Pannendak vanaf buiten isoleren

Ik zoek een dakdekker/isolatiespecialist die mijn dak vanuit buiten kan isoleren. Het gaat om het verwijderen van 70 à 80 m2 aan dakpannen. Vervolgens moet het dak geïsoleerd worden. Uiteindelijk moet het dak weer bedekt worden met dakpannen. Daarnaast dient ook de dakkapel geïsoleerd te worden. Het gaat om werk bij een twee-onder-een-kap-woning.

Dak carport vernieuwen

Het dak van de carport lekt, dus waarschijnlijk zal een deel van de daklaag aan vernieuwing toe zijn.

Plat dak met een daklekkage repareren

Daklekkage opsporen en repareren. Het betreft een platdak

Dak van schuurtje vervangen

Dak vervangen van schuurtje. Afmeting 3.60 x 2.25 meter. Wat adviseert u om het dak mee te bedekken? En graag vrijblijvend een offerte.

Bitumen shingles op het tuinhuisje monteren

Bitumen shingles leggen, op het reeds bestaande bitumen dak van ons tuinhuisje. De omtrek van het dak is ongeveer 16 meter. Graag een prijs met uitgesplitst materiaal en arbeidsuren.

PVC dakbedekking aanbrengen

Uitbreiden/vergroten van een dak met PVC dakbedekking. Oppervlak is ongeveer 12 m2. Het gaat alleen om een stukje PVC wat aan de huidige bedekking vastgemaakt moet worden.

Dakbeschot, dakisolatie en dakpannen vervangen

Als ik 70 M2 dak met houten dakbeschot en pannen wil vervangen, wat moet ik dan rekening mee houden? Voor meer afbeeldingen zie

Dak vervangen op een boerderijwoning

Wij zitten in het aankooptraject van een oude boerderijwoning met een zadeldak. Het huis heeft met een aangebouwd deel een T-vorm. We willen in dit stadium graag een globale prijsindicatie ontvangen voor de vervanging van dit dak. Er liggen dakpannen op, die vervangen moeten worden. We willen er geïsoleerde dakplaten op, met Rc waarde 3,5. Daarna moeten er nieuwe pannen worden gelegd. Er moeten aanpassingen worden gedaan aan de goten en aan een dakkapel. De asbestsanering van onderliggend asbesthoudend materiaal kan buiten beschouwing blijven, daarvoor heb ik al contact met een andere partij. Er staan foto's en een plattegrond van de woning op Funda.

Kwaliteit dakbedekking onderzoeken

Ik wil graag de dakbedekking van mijn bungalow laten controleren. De vorige bewoners hebben hier zelf enkele reparaties aan uitgevoerd en de dakranden zijn niet goed bevestigd. Het gaat om een dak oppervlakte van 200 m2 en er ligt OC 30000 op het dak.

Daklood repareren

Ik ben op zoek naar iemand die mijn dakgoot kan repareren.

Dakreparatie met spoed

Lekkage dak. Het water loopt langs de muur.

Dakgoten in houten bekisting vervangen

Onze dakgoten zijn aan vervanging toe. Het betreft 4 dakgoten met een totale lengte van ongeveer 20 meter (huis is ongeveer 10 meter breed). De huidige zinken dakgoten hebben een houten bekisting. Ik zou graag een offerte ontvangen voor zinken goten en ook voor de kunststof variant.

Hellend pannendak lekkage repareren en isoleren

Ik wil graag het pannendak van mijn woning laten inspecteren door een vakman. Er is momenteel lekkage. Misschien moet er groot onderhoud worden gepleegd en ik overweeg ook om het gehele dak te laten isoleren. Het betreft een hellend dak op de 2e etage; het zijn 2 dakvlakken van ongeveer 6 meter breed. Het dak is goed bereikbaar, gedeeltelijk vanaf een plat dak op de 1e etage.

Lichtkoepel plaatsen in een betonnen dak

Op de begane grond willen we een elektrische daglichtkoepel laten plaatsen in het betonnen plafond van de badkamer, van 60 x 60 cm. De badkamer is net vernieuwd, dus kan dit kwaad voor het aanwezige tegelwerk als het gat gemaakt moet worden? Ook zit de verlichting op dezelfde plek en zal dit verlegd moeten worden.

Reparatie van een lekkende dakgoot

Vernieuwen van zinken goot in houten ombouw. Lengte van de goot ca. 5,50 meter.

Zinken dakgoten met lekkage vervangen

Ik wil in verband met een lekkage mijn zinken dakgoten laten vervangen. Het betreft een 2 onder 1 kap woning uit 1961. De lengte van de goot zowel voor als achter is ongeveer 6 meter en zitten in een houten bekisting. De hoogte van de goot is ongeveer 5 meter.

Dakcoating op dakpannen aanbrengen

Pannendak coaten, het zijn betonpannen, kleur zwart. Via ladder gemakkelijk te bereiken en kan gebruikt gemaakt worden van een plat dak. Betreft 2 pyramide achtige dakpunten. Kleur zwart 6581RT. Aantal m2 bedraagt 230.

Dakcoating aanbrengen

Het pannendak van de tennisvereniging is aan onderhoud toe en we willen de pannen coaten. Het betreft een plat dak met daarop twee puntdaken (piramideachtig)en is goed toegankelijk. De oppervlakte bedraagt circa 230 m2. Kleur zwart6581RT.

Dakgoten vervangen

Bij ons 2 onder 1 kap huis de dakgoten vervangen.

Dak en goot reparatie

Dakgoot lekt op de naad en de dakplaat bij de carport moet gerepareerd worden. Dakgoot zit op de tweede verdieping van de woning en niet bij de carport.

Kapotte chaperon dakpan vervangen

Graag wil ik u vragen wat de kosten zijn om een kapotte chaperon dakpan te vervangen en op welk termijn dit uitgevoerd kan worden. Volgens de informatie die ik terug heb kunnen vinden gaat het om een chaperon dakpan (Teeuwen), beton, kleur antraciet. Alvast bedankt voor uw reactie. Dak zit op derde verdieping, boven de zolder.

Lekkage dakkapel verhelpen

Lekkage dakkapel bij aanhechting regenpijp verhelpen.

Verhelpen lekkage

Via / langs een ontluchtingspijp lekt het licht op zolder. Ik ben op zoek naar een betrouwbare deskundige/bedrijf, die na bezoek/inspectie via prijsopgave dit lek verhelpt.

Nieuwe pannen op hellend dak met 2 ...

Nieuwe pannen op hellend dak met 2 dakkappellen + nieuwe panlatten + aanbrengen van wind/waterdicht dakfolie. Oude boerderij. Drieonderkap woning.

Lekkend dak. 200 x 100 cm. Plat dak, ...

Lekkend dak. 200 x 100 cm. Plat dak, bitumenrol. Bovenop dak dakkapel 1e verdieping.