Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Lochem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Lochem heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Lochem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Lochem of directe omgeving.

102 klanten uit Lochem bevelen een bij Casius in Lochem aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Lochem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: kunststof rieten dak (zogenaamd "nep-riet"), nieuw dak en evt vloer, plat dak van appartementengebouw vernieuwen, riet dak vervangen door pannen, het vervangen van dakpannen en panlatten van een vrijstaande woning, dakpannen vervangen door riet, dakpannen vervangen, dakpannen tussenwoning vervangen, dakpannen vervangen, betonpannen vervangen door keramische pannen, dakbedekking vervangen en voegen en balkons herstellen vijf woningen, daken van 12 garageboxen vervangen, dak renovatie hellend dak, het dak van een vrijstaande woning isoleren en renoveren, dakpannen vervangen door dakpanelen en isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Lochem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Lochem:

Dak isoleren

Ik wil het dak isoleren, en daarna de huidige dakpannen terugplaatsen. Het dak heeft ook 2 dakkapellen met plat dak. Voor- en achterzijde van het dak zijn afgeschuind. Breedtematen van het huis: 12,75 x 11.27 meter.

Dakisolatie

Ons huis is een huis uit 1906. Het bestaat uit hout (dakbeschot) en dakpannen. Het formaat dak is 10 (lengte) x 5 (boven naar beneden). De helft van het dak is geïsoleerd met 2-3 cm piepschuim, van buitenaf geplaatst. Omdat wij op de eerste etage schuine daken hebben en alleen de vliering isoleren weinig zin heeft, lijkt het ons noodzakelijk dat het gehele dak gedaan moet worden, van buitenaf. Graag horen wij van jullie wat de mogelijkheden zijn.

Dak bedekken met EPDM

Ik wil graag mijn platte dak laten bedekken. Het is ongeveer 3,5 bij 4 meter. Graag Oude laag eraf halen en nieuw EPDM erop. Afwerking in overleg. Kan ik hier een offerte voor ontvangen? Ik hoor het graag!

Lekkage aan dakgoot verhelpen

Het gaat om het verhelpen van de lekkage van een zinken dakgoot tussen twee woningen. De lengte is ongeveer 8,5 meter. De dakgoot zit op ongeveer 5-6 meter. Ik wil dat er een epdm dakgoot hebben.

Isoleren van een zadeldak

Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen. Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Woonboerderij met zadeldak uit 1925. Pannen hergebruiken, isoleren langs buiten en plaatsen dakkappel. Gaat om 240 vierkante meter.

Nieuwe dakbedekking op chalet

Ik ben op zoek naar nieuwe dakbedekking voor op mijn chalet van 13 x 8 meter. Er liggen nu singles op, maar deze zijn aan vervanging toe. Ik dacht aan dakplaten, dakpannen of nieuwe singles. Ook een stukje dakgoot moet vervangen worden. De goot bestaat uit een houten bekisting bekleed met bituum. Deze is door lekkage slecht geworden.

Dak vervangen en punt ophogen

Wij hebben een 20 graden dak met als dakbedekking bitumen met daarover singles. We willen dat veranderen in 40 graden met ook een singles dak. De woning is een bungalow. De vergunning moet nog worden aangevraagd. Het huis is zelf ongeveer 160 m2.

Dakpannen goed leggen of vervangen

Wij hebben een oud huis van begin 1900. De dakpannen zijn oud en liggen niet meer zo als het hoort. Sinds de storm van vandaag ontbreken er een aantal en zijn een hele boel pannen scheef komen te liggen. Graag zou ik een afspraak willen maken die het dak van 100 m2 oppervlak controleert en repareert daar waar nodig is. Er zullen pannen vervangen moeten worden en een aantal pannen goed gelegd. Op dit moment hebben wij geen lekkage maar het werk dient wel de komende periode te worden uitgevoerd.

Dak laten renoveren

Graag maak ik een afspraak om mijn dak te laten controleren en ontvang ik een inschatting van de kosten. Het gaat om een plat dak van 3 bij 6 meter en een gedeeltelijk schuin dak met pannen van 3 bij 6 meter. Ook de goten en het houtwerk laat ik graag controleren door de vakman.

Dak renoveren of vervangen

Onze dakpannen op de boerderij moeten vervangen worden. De oostzijde begint al te schilferen en de nokvorsten zijn ook niet meer wat het geweest is. De keuze is gemaakt om de volledige dakpannen en panlatten te laten vervangen (ca 300 m²) inclusief ongeveer 30 meter aan nokvorsten. De verticale staanders hoeven niet vervangen te worden. Voor details van het dak, zie bijlagen. In de huidige constructie kijk je van binnenuit tegen de pannen aan, kortom geen dakbeschot. Dit moet veranderd worden, waarbij het e.e.a. afhankelijk is van de bijbehorende kosten. Minimaal dient er folie te worden aangebracht. Tevens zit ik te denken aan een dakbeschot van multiplex (o.i.d.). Hierover laat ik me graag informeren wat de mogelijkheden zijn met bijbehorende begroting. Isoleren zal ik naderhand van binnenuit doen d.m.v. glas-/steenwol. De huidige pannen worden bewaard waarbij de besten hergebruikt zullen worden. Het type nieuw te plaatsen dakpannen is nu nog niet bekend. Aanschaf materiaal (pannen, panlatten en dakbeschot) kan in overleg, afhankelijk van het aanbod en prijs. Wat ik graag van u wil weten is een ca prijs per m², uitgaande van 300 m², bij slechts dak vervangen inclusief folie en een prijs per m² met aanbrengen van een dakbeschot (graag aangeven in de offerte welk materiaal). Bij beide offertes mag u er vanuit gaan dat ik in eerste instantie de pannen en de panlatten lever. Het moment van uitvoeren zal ergens gedurende 2017 zijn, maar niet voor de bouwvak. Ook dit is wederom in overleg mogelijk.

Aanbrengen van lichtkoepels in een plat dak

In een bosgebied bij een vrijstaand bungalowtje: Het aanbrengen van 2 lichtkoepels op plat dak van begane grond. Minimaal 2 laags, liever nog 3 gezien de warmte en geluidsisolatie :Ook moet een en ander bestand zijn tegen vallende takken en dergelijke. De dagmaat is me helaas niet bekend. Schatting zo´n 60 cm, waardoor de koepels ook minimaal die afmeting moeten hebben. Afwerking op dak compleet, plafond in overleg. Onderscheid graag ook in type/kwaliteit lichtkoepel zodat er wat te kiezen is.

Plaatsen Solatubes in betonnen dak

Plaatsen van 1 of 2 solatube van 25 cm in een plat betonnen dak van de keuken. Het dak is voorzien van een grinddak, isolatie aan de bovenkant van het dak.

Asbesthoudende golfplaten vervangen

Ik ben in het bezit van een boerderij. Deze boerderij heeft een schuur met ik schat zo'n 150 m2 bedekking van golfplaten. Deze wil ik laten verwijderen en vervangen voor een andere dakbedekking, goedkope oplossing. Vervolgens wil ik op dit dak zonnepanelen installeren. Waar moet ik aan denken per m2 qua kosten?

Dak dekken bitumen op chalet

De 'oude' dakbedekking op het hoekchalet bestaat uit shingles. Oppervlakte chalet is ongeveer 75 vierkante meter. Dak dus iets meer, misschien 85. Het is geen plat dak, maar het loopt een beetje schuin. Het hoogteverschil van buitenkant van het dak naar de nok zal tussen de 0.50 en 1 meter zijn. Zoek eigenlijk de meest goedkope en toch goede oplossing voor een nieuwe dakbedekking. Dacht aan bitumen. Of heeft u een alternatief? Misschien is vervanging van de oude boeidelen ook nodig, misschien kunt u het dak zo maken dat de nieuwe dakbedekking over de oude boei (en goot) heen gaat. Dan kan er eventueel een nieuw dakgoot onder gehangen worden.

Garage met plat dak renoveren / repareren

Renovatie / reparatie van een plat dak op de garage. Het dakoppervlak is ongeveer 28m2.

Dakgoot vervangen

Graag ontvangen wij een offerte voor het vervangen van de zinken dakgoten. Het gaat om 6 woningen. De goot aan de voor- en achterzijde is ongeveer 7 meter lang.

Nieuwe bitumen laag aanleggen

Nieuwe bitumen laag over nog redelijk goed dak leggen van 224 m2, plat dak bungalow.

Mos van het dak van een chalet verwijderen

Ik wil graag mos en dergelijke laten verwijderen van het dak van mijn chalet. Het dak bestaat uit kunststofdakpannen. Het chalet staat op Landgoed Ruighenrode.

Loodslab van schoorsteen repareren

De loodslab van onze schoorsteen slaat enigszins door en geeft aanleiding tot (geringe) lekkage.

Dakleer en daktrim vervangen

Van plat garagedak 9,50m lang en 3,30m breed: Grind, oud dakleer en trim verwijderen. Nieuw dakleer aanbrengen. Schoon grind erop. Nieuw trimmen: ca. 20m.

Bitumen dakbedekking lekt (dakkapel 1e ...

Bitumen dakbedekking lekt (dakkapel 1e verdieping ca 1,5*7 meter) Een nieuwe laag aanbrengen.