Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor golfplaten dak vervangen en isoleren:

Golfplaten dak vervangen en isoleren

Het gaat om een bestaande schuur 10 x 15 meter waar de asbest golfplaten verwijderd moeten worden en een nieuw isolatie dak terug geplaatst moet worden. Dit moet met stalen dakplaten of dakpanplaten.
Onze klant uit Laren (Gelderland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor golfplaten dak vervangen en isoleren uit heel Nederland:

Asbest golfplaten dak vervangen

Op het dak van ons zomerhuisje, circa 40 m2, liggen asbest golfplaten. Die willen we laten vervangen door rode, geïsoleerde dakpanplaten. Ik wil mij graag laten informeren over de vervolgstappen, meldpunt en een eventueel rapport.

Vervangen beplating hooibergkap

Vervangen stalen platen op dak van een hooiberg naar een geïsoleerd dak, dit kan met isolatie platen of golfplaten en apart isolatie. Dikte tussen de 4 en 6 cm is voldoende. Graag verschil in damwand en golfplaten aangeven. Hoogte dakgoot ongeveer 5 meter. Er is goed bij te komen rondom. Onderkant 10 meter totaal rond de 400m2

Dak van schuur isoleren

Het gaat om een plat dak (-30m2) van een schuur waar nu golfplaten op liggen en van binnen geïsoleerd moet worden omdat van deze ruimte een catering keuken gemaakt wordt. Mijn voorkeur gaat uit naar het isoleren met glaswol, en aftimmeren met hout en gips.

Asbest verwijderen

Ik ga een huis kopen met een asbest verdacht dak met oude golfplaten. Het dak is meer dan 40 jaar oud en zal hoogstwaarschijnlijk asbesthoudend zijn. Mijn vraag is wat het kost om deze te laten verwijderen. Ik zal een monster opsturen ter controle op asbest. Het dak is ongeveer 30-40 m2 en 3 meter hoog.

Afbreken oude schuur van hout en metalen golfplaten

Wij hebben op een terrein een oude schuur (vermoedelijk gebouwd in de jaren 50) staan die willen afbreken: - houten skelet van boomstammen - wanden deels hout deels metalen golfplaten - dak overwegend metalen golfplaten, deels kunststof golfplaten - voor zover bekend geen asbest in deze schuur, maar wij laten nog een asbestinventarisatierapport opmaken - schuur staat naast/tegen een oud bakkershuisje dat behouden moet blijven, dus afbreken met beleid. Wij willen graag een offerte voor het slopen van deze schuur, graag uitgesplitst de sloopwerkzaamheden en de afvoerkosten (wellicht voeren we de metalen platen zelf af en behouden we voorlopig de balken voor renovatiedoeleinden). Evt. kan ik wat foto's sturen voor betere inschatting

Golfplaten van dak manage vervangen

Op het dak van onze manege is een aantal golfplaten met een gat. Deze dienen vervangen te worden. Het dak kan van buitenaf betreden worden, maar dan wel met een ladder/hoogwerker. Betreft schuin dak. Dus graag eerst overleggen wat de juiste manier is.

Dak en nok vervangen van kippenren

Ik wil de bitumen golfplaten dak vervangen en nok. Evt. nokbalk en houtenbalk van dak in kippenren vervangen indien gebroken. Stormschade door omgevallen boom op het dak. Betreft kippenhok met ren.

Asbest verwijderen van dak met golfplaten

Ik wil ongeveer 73 aan rode asbest van mijn golfplaten laten verwijderen. Ik ben al bezig geweest met het aanvragen van een inventarisatierapport.

Asbest verwijderen

Het betreft een landbouwschuur van 8 x 15 meter die afgebroken moet worden. Het dak bestaat uit asbest golfplaten/. Hier is nog geen inventarisatierapport voor aan gemaakt. Het betreft het verwijderen en afvoeren.

Asbest golfplaten vervangen voor sandwichplaten

Ik wil de eternietplaten (asbest) dak van mijn schuur laten vervangen door sandwichplaten. Mogelijk ook 20 zonnepanelen aanbrengen. Het dak oppervlak is 136 m2 Nokhoogte is 4,5 meter, goothoogte is 2 meter. Lengte schuur 15,10 meter en breedte 8,5 meter.

Partners

Partners van Casius