Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor nieuwe lichtstraat leveren en plaatsen:

Nieuwe lichtstraat leveren en plaatsen

Wij hebben twee rechthoekige lichtstraten, dagmaten houten bak: 45 x 146 cm. Op deze houten bakken zitten gebogen plexiglas koepels. Wij willen deze plexiglas koepels graag vervangen met glazen ramen. Ook willen we het schuin naar binnenlopende houten framewerk rondom deze ramen weg hebben waardoor we een groter raam oppervlak krijgen. De uitdaging is dan natuurlijk een goede oplossing te verzinnen zodat het geheel waterdicht is. Zie bijlage voor huidige situatie. De werkplek is goed bereikbaar en de auto kan achter het huis worden geplaatst.
Onze klant uit Hoevelaken (Gelderland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe lichtstraat leveren en plaatsen uit heel Nederland:

Lichtstraat met veiligheidsglas plaatsen

Het plaatsen van een lichtstraat circa 100 x 220 cm in de woonkamer deze hoeft niet open. Het plaatsen van een koepel in de slaapkamer circa 50 x 50 cm deze moet wel open kunnen. En een doorvoer maken in de keuken voor de afzuigkap. Dak constructie is van beton. Graag leveren een plaatsen.

Lichtkoepel in een betonnen dak plaatsen

Binnenkort gaan wij naar een nieuwbouwhuis met een uitbouw van 1,2 meter x 5,4 meter verhuizen. In de uitbouw willen wij graag een lichtstraat laten plaatsen. Op de uitbouw ligt een betonnen plaat (= plat dak). Ik ontvang graag een complete, vrijblijvend een offerte voor het leveren en plaatsen van een lichtkoepel.

Uitbouw met schuifpui en lichtstraat bouwen

Goede dag wij zouden heel graag een uitbouw in onze tuin willen met lichtstraat en schuifpui leveren en plaatsen jullie die ook

Lichtkoepel leveren en plaatsen en nieuwe dakdekking

Ik wil graag een lichtstraat/koepel laten plaatsen van ongeveer 2 meter x 1 meter. Tevens is de dakdekking van het dak van de aanbouw in kwestie aan vervanging toe, geschatte oppervlakte: 3 x 4 meter (minus lichtstraat). Afvoeren grind en tegels op het dak doe ik zelf. Graag een prijsindicatie.

Lichtstraat leveren en monteren

Ik wil graag een lichtstraat van 4.50 meter aan laten brengen op de uitbouw en onder een hoek van 45 graden aanbouwen tegen de bestaande gevel van de 1e verdieping.

Aluminium lichtstraat leveren en plaatsen

Voor een uitbouw van de woonkamer van een woning uit 2011 moet een lichtstraat worden geleverd en geplaatst. De lichtstraat kan worden geleverd door vlakkelichtkoepel. Nl en heeft een gewenste afmeting van 350 cm X 70 cm met triple HR+++ veiligheidsglas, zonder zonwering. De uitbouw heeft een betonnen plat dak die bedekt is met bitumen. De lichtstraat moet worden geplaatst en aan de buitenkant volledig worden afgewerkt. De binnenkant moet stuc klaar worden afgewerkt.

Lichtkoepel of lichtstraat leveren en plaatsen

Wij zijn op zoek naar een geïsoleerde lichtkoepel/lichtstraat met de doorsnee van ongeveer 1,75 meter in een zeshoek/achthoek/10-hoek/12-hoek vorm. Het zal geplaatst worden op een plat dak bedekt is met bitumen? Onlangs vernieuwd en nog niet geheel vastgeplakt om de koepel/straat te kunnen plaatsen. Is dit mogelijk en wat zijn de kosten ervoor? Graag mailen.

Lichtstraat plaatsen op een plat dak van uitbouw

Wij hebben een uitbouw van 5 meter breed en 2,5 meter diep we willen wel een lichtstraat als het kan de grootst. Ons huis is uit 2003, dus weet niet of de uitbouw van beton of hout is. Graag ontvangen wij de mogelijkheden voor het leveren en plaatsten van de lichtkoepel.

Woning laten verbouwen Tilburg

Wij zijn op zoek naar een aannemer die verschillende klussen kan uitvoeren in het huis dat we hebben gekocht. Bij voorkeur iemand die alles in één keer kan oppakken: - Ander keukenblad, gootsteen, greepjes, vervangen, keramische kookplaat voor 5-pits gaskookplaat omwisselen en tegeltjes boven aanrecht plaatsen (materialen zorgen wij zelf voor). Zie bijlage voor foto keuken; - Achtergevel vervangen voor openslaande tuindeuren. Materialen deur met HRR glas meenemen in de offerte; - Radiator vervangen voor designradiator aan zijkant muur; - Stucwerk binnenmuur met fijnpleister luchtdoorlatend 6 x 3 meter, materiaal mee te leveren - Houten vloer in woonkamer leggen, inclusief plinten en ondervloer (32 m2), de vloer kopen we zelf; - Tegelvloer in keuken leggen (15 m2), tegels kopen we zelf; - Trap in woonkamer schuren en wit schilderen (zie foto), materialen meenemen; - Plaatsen lichtstraat in keuken. Zoals voorbeeld foto. Materialen meenemen in offerte; - Oude ketel vervangen door hr+ ketel; materialen meenemen in offerte; - Eventueel plaatsen gipswand om zolder te splitsen. 4,3 x 2,4 meter. Materialen meenemen in offerte. Het zou kunnen dat hier nog kleine klusjes bij komen. We krijgen 1 oktober de sleutel dus dan zouden de werkzaamheden plaatsvinden. Bij offerte graag het volgende meenemen: - All-in bedragen per klus noemen, inclusief BTW; - Mogelijke kosten voor meerwerk helder specificeren, achteraf kunnen geen additionele kosten in rekening worden gebracht; - Graag een planning aangeven wanneer u de betreffende werkzaamheden kunt uitvoeren; - Graag een korte omschrijving waarom de opdracht aan u gegund moet worden, benoem ook minstens 3 vergelijkbare referentieprojecten (stuur eventueel foto’s. Gunningscriteria zijn: prijs, kwaliteit oplossing, ervaring met vergelijkbare projecten en snelle oplevering. - Per onderdeel graag een gedetailleerde beschrijving van de gebruikte materialen geven.

Lichtstraat laten plaatsen in uitbouw

Wij hebben een uitbouw van 5 meter breed en 2,5 meter diep we willen wel een licht straat die maximaal 4 meter breed is en 2 meter diep. Ons huis is uit 2003, dus weet niet of de uitbouw van beton of hout is. Graag ontvangen wij de mogelijkheden voor het leveren en plaatsten van de lichtkoepel.

Partners

Partners van Casius