Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Hattem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Hattem heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Hattem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Hattem of directe omgeving.

41 klanten uit Hattem bevelen een bij Casius in Hattem aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 7,2/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Hattem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: realiseren 350 m2 dak op nieuw te bouwen huis, alle dakpannen van een vrijstaande woning vervangen, een puntdak realiseren voor woning, zinken dak van 369 m2 realiseren op een nieuwbouw woning, nieuwbouw woning met sedumdak of leidakbedekking, het vervangen van dakpannen door dakpanplaten, het totaal renoveren van een dak, dak vervangen en isoleren, betonpannen vervangen door keramische pannen, herstelwerkzaamheden dak van woning uit 1910, extensief of vegetatiedak, complete dakvernieuwing, sedumdaken realiseren, dakpannen vervangen door een rieten dak, vernieuwen platte daken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Hattem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Hattem:

Dak vervangen

Het gaat om het vervangen van een bestaand dakje van zink van onze erker. De erker is ongeveer 3 meter breed en 1,10 meter lang. Het is een schuin aflopend dakje met een helhoek van ongeveer 6 graden. Ik ga zelf het oude zink verwijderen en zo nodig het dakbeschot vervangen. Graag zouden we een nieuwe zinken dak willen maar zijn er nog niet helemaal uit wat voor type het moet gaan worden. Een felsdak of roefendak oid. We weten ook niet precies wat het het verstandigst is voor onze situatie. Tegen de gevel van onze woning zit het dakje afgewerkt met lood of deze dan ook vervangen moet worden weten wij niet.

Lichthellend dak voorzien van isolatie en bitumen shingles

Het betreft een bestaande woning uit 1972. Licht hellend ongeïsoleerd dak (15 gr) voorzien van bitumen shingles van ongeveer 280 m2. We overwegen een groen dak afwerking in plaats van de bitumen shingles voor nieuwe te vervangen. Woning is overwegend 1 laags. Isolatiedikte mag uitgegaan worden van renovatieplaten. Graag offerte uitbrengen ter indicatie van de kosten.

Oud dak vervangen door nieuw dak

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Pannen Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering) 127m2 Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? Ja Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Huidig dak is oud, onder de pannen zit ws plaatselijk asbest platen. Er moeten ook nieuwe dakpannen op.

Pannendak schoonmaken

Dakpannendak van de helft van een 2 onder 1 kapwoning schoonmaken. Oppervlakte woning 7.5 x 6 meter.

Dakgoot van zink laten vervangen

Een zinken dakgoot vervangen van ongeveer 6 meter met 1 uitloop, rond van 80 mm. De regenpijp hoeft niet vervangen te worden. Ik heb zelf nog 2.4 meter dakgoot liggen. Kunt u de overige lengte leveren?

Platte daken van garage en balbon vervangen

Geheel het platte dak van de carport/garage vervangen en het dak van de balkon dient vervangen te worden. In totaal ongeveer 65m2.

Solatube laten plaatsen in het dak

Ik wil meer licht in de keuken en zit te denken aan een solatube (via de zijgevel naar het dak?). Graag zou ik advies en eventueel een offerte willen.

Dakpannen vervangen

Wij hebben een vrijstaande woning uit bouwjaar 1964 met een pannendak van ongeveer 75 m². We hebben veel mos en algengroei en de dakpannen lijken poreus. We willen alle dakpannen graag laten vervangen. We denken dat de panlatten nog in goede staat zijn. Het grootste deel van het dak is 7 jaar geleden aan de onderzijde geïsoleerd. We nodigen bedrijven graag uit om de situatie hier te beoordelen en ons te adviseren over de juiste materiaalkeuze. Omdat we hier in een omgeving met veel bomen zitten, denken we dat keramisch het beste is, maar we willen dan geen uitvoering die te veel glans heeft.

EPDM aanbrengen op de dakkapel

Binnenkort wil ik mijn dakkapel laten opknappen. Ik wil er daarna ook EPDM dakbedekking op laten plaatsen. Ik zal het materiaal waarschijnlijk zelf aanschaffen. Het gaat om 2,5 x 2,5 meter. Er is een steiger aanwezig. Daarom is de gewenste uitvoerdatum 15 of 16 april.

Betonnen dakpannen vervangen

Het betreft het vervangen van de betonnen dakpannen van één woning van een twee onder één kap. Het gaat om ongeveer 600 pannen, 15 gevelpannen links, 15 rechts en 22 vorsten. De woning is van 1972. Graag ontvang ik een offerte waarbij de nieuwe pannen separaat vermeld dienen te worden.

Sneldek dakpannen vervangen

BKK sneldek betonnen dakpannen vervangen van 1 woning van een twee onder een kap, bouwjaar 1972. Nodig: - 620 pannen sneldek zwart/antraciet; - 15 gevelpannen links en 15 rechts; - 23 vorsten en 1 beginpan; - 2 rol Airtec duorol 310 mm zwart a 5 meter per rol. De pannen bestellen wij zelf. Het dak loopt vanaf de zolderverdieping naar de nok.

Stormschade aan pannendak en bitumendak repareren

Door de storm van 31 maart zijn er dakpannen van het dak afgewaaid en sommigen liggen scheef. Ook komt er lucht onder bitumen dak van aanbouw en zijn singles van de schuur afgewaaid. Graag ontvang ik een prijsopgave van de kosten van reparatie.

Dakpannen dak compleet vernieuwen

We hebben een huis op het oog en willen een prijsindicatie voor een dakvernieuwing met keramische pannen + dakisolatie van zadeldak. Woonoppervlakte van ongeveer 140 m². Het is een vrijstaande woning.

Nieuwe dakpannen op het huis en de garage

Huis en garage dak vervangen met nieuwe pannen en bijbehorende werkzaamheden als rachelwerk en ademend doek. Nu nog drie verschillende soorten pannen. En twee kielgoten. Alle pannen en de nokvorsten en pannen aan de zijkant ipv de windveren: 2400 pannen en 130 kantpannen en 22 meter nokvorsten. Graag een complete offerte voor bovenstaand werk.

Dakgoot reparatie of vernieuwen

Dakgoot repareren of eventueel vernieuwen van authentieke woning in centrum Hattem. Hoogte ca. 7 meter. Breedte van de goot is ongeveer 6 meter.

Vervanging van ca 117 m2 bitumen dakbedekking

Vervanging van ca. 117 m2 bitumen dakbedekking. Dat ligt op een bungalow met plat dak. Meteen op de benedenverdieping.

ik heb een schuur in de tuin met ...

ik heb een schuur in de tuin met shuffles erop. tijdens een storm zijn er een paar los gaan zitten. het dak moet gerepareerd worden en waarschijnlijk goed vastgezet.

Het dak van onze garage moet worden ...

Het dak van onze garage moet worden vervangen. Het is gelegd in 1972. Liefst een onderhoudsvrije dakbedekking, niet met teer en/of asfalt en zonder ballast.

Puntkap op platdak middels inkappen ...

Puntkap op platdak middels inkappen bestaand dak, dak (oud en nieuw) volledig isoleren en voorzien van nieuwe pannen. En alle aanverwante werkzaamheden om nieuwe bovenverdieping casco op te leveren (1 dakkapel, 2 dakramen enz.).

p.v.c. goot moet vervangen worden.

p.v.c. goot moet vervangen worden.

Vernieuwen boeirand.

Vernieuwen boeirand.