Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor hellend dak reinigen, eventueel impregneren:

Hellend dak reinigen, eventueel impregneren

Het is midden wonning met 2 verdiepingen, er zitten wel zonnepanelen op. Wij willen graag ons dak laten reinigen, impregneren hangt van de prijs af. Gaat om ongeveer 80 à 100 m2. In mei willen wij beginnen.
Onze klant uit Haalderen (Gelderland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor hellend dak reinigen, eventueel impregneren uit heel Nederland:

Overkapping aan tuinschuur

Ik wil een L-vormige houten overkapping aan de tuinschuur. Maten schuur ca. 300 x 180 x 260 H) Korte zijde ca.180 x 120 met plat dak en lange zijde 480 (=tuinbreedte) x 200. Dak licht hellend. Er is een duidelijke schets gemaakt. Svp prijsopgaaf en mogelijk aanvullende ideeen voor uitvoering.

Isoleren dak en plaatsen nieuwe dakpannen

Graag laten wij ons hellend dak isoleren. Dit huis is van 1972. Wij hebben dit gekocht van de woningstichting. De woningstichting heeft de huizen laten verduurzamen onder andere door dakisolatie van buitenaf. Hierdoor is een hoogte verschil ontstaan van 15 cm, wij willen dit gelijk hebben. Er moeten daarna nieuwe dakpannen op gelegd worden. het dak is 5.20 m breed bij 15 pannen lang. We zien uw offerte te gemoed. Het moet hetzelfde materiaal zijn als van de buren.

Een tweetal dakkapellen plaatsen

Ik zoek een dakkapelspecialist die 2 dakkapellen van 6.5 m breed aan de linker- en rechterzijde van mijn vrijstaande woning kan plaatsen. De dakkapellen moeten ongeveer 1.75 m hoog zijn op een 45° hellend dak. De dakkapellen moeten goed geïsoleerd zijn. Daarnaast moet het puin worden afgevoerd.

Vervanging bitumineuze dakbedekking

In verband met het mogelijk plaatsen van zonnepanelen wil ik mijn 24 jaar oude dakbedekking laten vervangen. Het betreft een plat dak maar wel enigszins hellend, De woning is een twee onder een kapwoning. Graag een offerte voor bitumen en rubber. Voor nu gaat het alleen om mijn deel van het dak, dit gaat om het koepelvormige dak zoals te zien op de foto 30m2.

Het realiseren van een nieuw dak op een woning

Ik zoek een aannemer die met ons kan denken over het realiseren van meer ruimte in onze woning. Het gaat om een vrijstaand woning met een 4 kanten hellend dak van 30 graden. Hierdoor kunnen we geen kamers van maken als we dakkapellen plaatsen. Wij willen nu een hoger dak hebben zodat we dit als een extra verdieping kunnen gebruiken en voldoende sta- en leefruimte hebben. Totale oppervlakte van de buitenwanden zijn 9,45 bij 9,45 m. Graag willen we weten wat het gaat kosten of horen we wat de mogelijkheden zijn qua constructie.

Serredak vernieuwen

Wij hebben momenteel een serre waarvan wij het dak (3 x 3,5 meter) aangepast willen hebben. Het huidige dak is een licht hellend dak van polycarbonaat. Wij gaan de serre dagelijks gebruiken willen de serre daarom verbouwen. Hierbij dient het dak ook vervangen te worden. Wij zouden graag een goed advies willen ontvangen aan de hand van onze wensen. Al naar gelang of onze wensen uit te voeren zijn ontvangen wij dan ook een offerte voor het uitvoeren van de diverse werkzaamheden.

Dakbedekking vervangen door nieuwe bitumen of EPDM, met isolatie

Het gaat om een tussenwoning in Amsterdam West. Het dak bestaat uit twee delen die beide licht hellend zijn (9 graden). Het eerste deel van het dak ligt ter hoogte van de bovenzijde van de tweede verdieping (dit deel ligt op het zuiden), het tweede deel ligt ter hoogte van de bovenzijde van de 3e verdieping (gericht op het noorden). Beide dakdelen zijn nu bedekt met bitumen. De dakbedekking is omstreeks 22 jaar oud. Behoudens een beginnende luchtbel onder het bitumen op het laagst gelegen dakdeel is het dak - gegeven de leeftijd - naar mijn inschatting in goede conditie. Het totale oppervlak bedraagt omstreeks 55 m2. Ik ontvang graag een offerte voor 3 scenario's: 1) renovatie door uitsluitend een nieuwe laag bitumen, 2) aanbrengen extra isolatiemateriaal aan buitenzijde dak gevolgd door aanbrengen nieuwe laag bitumen, 3) aanbrengen extra isolatiemateriaal aan buitenzijde dak gevolgd door aanbrengen EPDM.

Dakpannen vervangen en isolatie aanbrengen

Oude dakpannen vervangen en dakisolatie aanbrengen. Ongeveer 80 m2 hellend dak, daarin zit een dakkapel van 3,5 meter breed en een dakraan van 1 m2. Er liggen nu verbeterde Hollandse dakpannen op. Graag een indicatie van de kosten van ssortgelijke of betonnen pannen.

Dakkapel aan voorkant huis realiseren

Wij zouden graag een dakkapel op ons huis laten zetten, op een hellend dak. Wij zijn op internet aan het kijken geweest voor modellen die wij mooi vinden ( zie bijlage ) Wij zouden graag wat meer informatie willen en of jullie deze ook maken en wat dit ongeveer zou moeten gaan kosten. De dakkapel zal ongeveer 2600 x 1500 mm b x h moeten worden incl. plaatsen in Deventer. In de bijlage een foto van ons huis hij zou aan de voorkant van het huis geplaatst moeten worden. Vragen jullie ook vergunningen aan?

zonnepanelen beschermen tegen vogels

Ik wil graag dat onze zonnepanelen beschermd worden tegen kauwen en andere vogels die eronder willen nestelen. Wij hebben 13 panelen, op een hellend dak. Een steiger is wel nodig denk ik. Ik denk dat het gaat om ongeveer 10 meter lengte. Ons dak is bereikbaar via een ladder naar de dakgoot en vanaf een dakkapel.

Partners

Partners van Casius