Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Groesbeek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Groesbeek heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Groesbeek u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Groesbeek of directe omgeving.

58 klanten uit Groesbeek bevelen een bij Casius in Groesbeek aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Groesbeek bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: het maken van een schilddak op een bouwproject, rieten dak vervangen door dakpannen, 4 nieuwe daken bedekken, het vervangen van dakpannen door panplaten, nieuw dak op bedrijfshal plaatsen, vervanging dak boerderij, pvc deklaag op dak aanbrengen, nieuw geïsoleerd dak plaatsen op boerderijwoning (270 m2), compleet nieuw dak plaatsen, dak vernieuwen, zonnepanelen en zonneboiler plaatsen, dakgoot verleggen, schoorsteen verwijderen, zonnepanelen aanbrengen en mogelijk dakkapel realiseren, dak en dakkapel vervangen, inclusief dak isoleren, dakpannen vervangen, dak lekkage herstellen, realiseren van sedum dak en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties in Groesbeek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Groesbeek:

Dak isoleren

Graag ook nieuwe dakpannen plaatsen. Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest En isoleren Materiaal? Weet ik nog niet, ik heb er geen verstand van.

Dakbedekking vervangen

Het slopen van bestaande dakbedekking (10 m2). Aanbrengen twee laags APP dakbedekking. Een laag polyestermat / Een toplaag APP Inbranden van afvoer. Dakrand afwerken met aluminium daktrim. Bestaand loodslab tegen woning en bij buren vervangen voor nieuwe loodslab. Afvoer van alle bouw en sloopafval.

Plat dak berging vervangen

Plat dak van de berging vervangen, deze is lek en al oud. Tevens plaatsen op dit dak een lichtkoepel (deze is al aanwezig). Geschat 20 vierkante meter.

Vernieuwen van ondervorsten onder nokpannen

Graag zou ik een prijs opgaaf willen hebben voor de volgende klus. De ondervorst van het pannen dak is aan vervanging toe, de ondervorst is nu van kunststof en 28 jaar oud, deze zou ik willen vervangen voor hoekkeperband dat vast geplakt wordt aan de dakpan. Daklengte nokvorsten is 12 meter. En de dakhelling is ongeveer 45 graden.

Dakleer op het dak vervangen

Wij willen graag het dakleer van de garage en de keuken vervangen. De oppervlakte is ongeveer 45 m2. De werkzaamheden zijn: - het verwijderen van het oude dakleer op het platte dak; - het afvoeren van het dakleer; - het lood vervangen; - 2 nieuwe dakplaten plaatsen voor hemelwaterafvoer; - daktrim plaatsen van 6 mm dik; - dubbel laags bakleer aanbrengen; - branden/ plakken incl. gas.

Garagedak vervangen

Ik heb een oud garagedak dat vervangen moet worden i.v.m. lekkage. Dit kan met bitumen of met kunststof dakbedekking. Tevens moet het boeiboord vervangen worden aan 2 zijden, 7 en 8 meter lang. Het dak oppervlakte is circa 50-60 m2 (7 bij 8 meter). Het dak is meer dan 20 jaar oud.

bitumen platdak 36m2 met twee vierkante ...

bitumen platdak 36m2 met twee vierkante lichtkoepels erin waterdicht maken en isoleren. 2 nieuwe regenpijpen voor afvoer installeren. 2 deuren komen op het dak uit. platdaklijst vervangen. inspectie en correctie van bevestiging daklood.

Dakkapel uitgevoerd in kunststof, 5 ...

Dakkapel uitgevoerd in kunststof, 5 ramen, waarvan 3 draai/kiep, dakschuinte 34 graden, zijwangen en boeideel bekleed met keralit, overstek van 10cm rondom, blind paneel van ongeveer 80cm bekleed met keralit, meerprijs voor rolluiken, meerprijs voor binnenaftimmering met gips

vervangen van compleet dak achterhuis, ...

vervangen van compleet dak achterhuis, incl. dakplaten en dakkapellen. ongv. 140 m2.