Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor nieuw leien dak:

Nieuw leien dak

De woning is uit 1974 en de dakpannen zijn toe aan renovatie. Plan is isolatie van buiten af te plaatsen en bedekking te vernieuwen. Nu denk ik er over dit met natuurlei te doen, liefst rood, of anders grijs. Ik doe graag dingen zelf of in eigen beheer, maar heb hier geen ervaring mee. Lengte 14 m. Dakvlak normaal, dus per kant ruim 5 m. Met aftrek van grote dakkapel aan een van de zijden. Graag richtprijs voor: leveren lei, rood of grijs, dekken dak, met en zonder isolatie, of voor combi waarin samen wordt gewerkt, dus richtprijs per manuur. + de ruimte die u al dan niet heeft om deze klus in 2018 te doen.
Onze klant uit Gorssel (Gelderland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuw leien dak uit heel Nederland:

Dak van nieuwe leien voorzien

Het dak van een 2 onder 1 kap dient te worden vervangen. Er liggen nu asbesthoudende leien op. Deze moeten dus verwijderd worden en nieuwe leien erop. De totale oppervlakte is 180 m2. Er is nog geen inventarisatierapport aanwezig.

Leien dak met asbest slopen

Offerte voor verwijderen van 30 m2 asbest leien dak

Asbest leien op het dak vervangen

We zijn in gesprek om een huis (in Gilze) aan te kopen. Uit een bouwtechnisch onderzoek is gebleken dat dit dak daarop dakleien liggen met asbest. Om een helder beeld van de kosten te krijgen zouden we voor we tot een definitieve koop over gaan een kosteninschatting willen ontvangen voor het verwijderen van alle dakleien en het plaatsen van nieuwe dakleien. Graag zouden we deze in de diverse varianten (kunststof lei/ natuursteen lei) ontvangen. In de bijlage zit de bouwtekening van het huis inclusief dakplan. Bij voorbaat dank.

Leien dak vernieuwen

Wij hopen in mei 2018 te verhuizen. Er zit asbest in het leien dak, nu willen we graag een offerte voor een nieuw leien dak. De oude leien dienen te worden verwijderd en afgevoerd en de nieuwe leien geplaatst. Er is al een inventarisatierapport aanwezig. Het betreft een punt dak en de oppervlakte is ongeveer 100 m2. Verder is de woning goed bereikbaar.

Dak bedekken met leien

Schuin aflopend dak met 1 dakraam 87 m2 Graag offerte voor natuur leien en een voor kunststof leien met en zonder isolatie

Afgewaaide lei terugplaatsen op schuin leien dak

Er is door de septemberstorm een lei van het dak los gekomen. Deze moet teruggeplaatst worden. Dit kan eventueel met heel lange ladder via zijkant of eventueel (kraanbedrijf komt vanmiddag even kijken) met hoogwerker. Kunt u leien plaatsen en zo, wat zijn de kosten V h vervangen V 1 lei? Zo nee, kunt u ons doorverwijzen naar een leiendekker.

Asbest dak verwijderen en afvoeren

Ik heb op mijn huis een hellend dak met daarop ongeveer 130 m² asbesthoudende betonleien. Deze leien wil ik laten verwijderen en afvoeren.

Asbest leien verwijderen en afvoeren

Saneren van lessenaarsdak van ongeveer 130 m2 voorzien van asbesthoudende betonleien. De bouwkundige keuring is 3 jaar geleden gedaan. Mogelijk zijn de leien asbesthoudend, maar een officiële inventarisatie is nog niet gedaan. Retourplaatsing: Pannen (indien het dak stevig genoeg is), leien. Dit is afhankelijk van de prijs en de opname van het pand.

Leisteen of bitumen op een dak aanbrengen

Op het platte dak wil ik graag nieuw bituum laten plaatsen. De oppervlakte hiervan is ongeveer 10 bij 10 meter. Daarnaast heeft mij hoekwoning asfalt leien. Deze dienen te worden verwijderd en hierna vervangen te worden door normale leien. Dit zal ongeveer 65 me zijn.

Leien vervangen

Leien vervangen. Het zijn asbesthoudende leien. Circa 120 m2. Het dak is 10 meter breed en gaat 12 meter omhoog. De helling is circa 40 graden, schat ik in. Er is een asbestinventarisatierapport voor gemaakt. Mogelijk zijn er ook bewoners in de buurt die mee willen doen.

Partners

Partners van Casius