Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dakgoten repareren of vernieuwen en overig werk:

Dakgoten repareren of vernieuwen en overig werk

Wij hebben aan onze woning houten dakgoten met daarin zink. Er is momenteel een kleine lekkage en er zit een deel los. We willen hier graag laten beoordelen of reparatie voldoende is, of dat vervanging beter is. Bij vervanging willen we graag het prijsverschil weten tussen houten en zinken goten. Het betreft een vrijstaande woning. Eventueel willen we ook de houten boeidelen dan gelijk laten vervangen. Dat gaat om in totaal om ongeveer 25 meter, inclusief de dakkapel. We maken graag even een afspraak.
Onze klant uit Ewijk (Gelderland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakgoot en regenpijp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakgoten repareren of vernieuwen en overig werk uit heel Nederland:

Onderhoud aan het dak uitvoeren

Divers onderhoud aan het dak: 1. Vervangen circa 6 m zinken dakgoot 2. Montage bladroosters 3. Nakijken en eventueel repareren/vervangen overige dakgoten 4. Reparatie schoorsteen Dak is goed bereikbaar en alle materialen zijn voor de vakman.

Onderhoud aan dak

Divers onderhoud aan voornamelijk dak. 1. Schoonmaken dakgoten rondom. 2. Repareren dakbalk rot bij aanhechting 3. Dakgoot overstek - voorkant 4. Dakgoot overstek - achter bij balkon 5. Verwijderen plastic afdakje onder balkon. 6. Vervangen dakraam (dit is een onbekend merk dakraam, maat aan binnenkant is 110 breed x 114 hoog).

Aansluiting zinken dakgoten repareren

Enkele jaren geleden zinken dakgoot vernieuwd. Aansluiting met buurvrouw links deugt niet. Haar dakgoot loost ook op onze regenpijp (die dan weer uiterst rechts zit). De aansluiting tussen onze dakgoten blijft (ook na dichtsmeren) lekken. Afschot lijkt ook niet in orde. Dakgoten zit aan rond de zolderverdieping (2e etage) is met ladder makkelijk bereikbaar.

Dakgoot reinigen of repareren

Dakgootlekkage aan de voorkant en achterkant van het huis. De dakgoten moeten beide ook schoongemaakt worden.

Lasnaad van de dakgoot repareren

Volgens een schoonmaakbedrijf van dakgoten is een lasnaad op de hoek van de dakgoot aan het wijken en aan reparatie toe. De werkplek is goed bereikbaar. De keuken heeft een plat dak en vanaf daar valt de dakgoot te bereiken. De werkplek is goed bereikbaar met de auto.

Lekkage dakgoten repareren

Rondom het huis de PVC dakgoten controleren en repareren. Deze zijn op diverse punten lek. Werkzaamheden: de dakgoten leegmaken van troep, pvc goten repareren. De goten bevinden zich aan de achterkant/zijkant en voorkant van het huis (twee-onder-één-kap) onder het pannendak. Ook 1 goot aan de achterkant van de garage.

Dakgoot en afwatering repareren of vervangen

Wij hebben een portiekwoning en zouden graag een offerte ontvangen voor het repareren dan wel vervangen van de dakgoten aan zowel de voor als de achterkant inclusief de afwatering. De zinken goten zijn 16 meter lang met 2 regenpijpen. Het complex is 3 verdiepingen hoog.

Dakgoten repareren of vervangen

Omdat diverse bewoners in ons huizenblok lekkage aan hun dakgoten hebben gekregen, wil ik ook onze dakgoten laten nakijken. Wij hebben nog geen lekkage overigens. Wij wonen in een hoekwoning en hebben een zinken dakgoot van 6 meter lang. Ik laat de goot indien nodig repareren of vervangen. Ik ontvang graag uw advies en prijsopgave.

Lekkages aan dakgoot repareren

Vorige week tijdens het schoonmaken van de goot blijkt er 2 lekkage's aanwezig te zijn. Deze zinken dakgoten dienen daar waar mogelijk te worden gerepareerd. De goot aan de voorzijde is goed bereikbaar.

Zinken dakgoten vervangen of repareren

De zinken dakgoten aan de voor- en achterzijde vertonen lekkage. Graag laat ik dit repareren en anders vervangen. De lengte van de goten zijn ongeveer 4 meter.

Partners

Partners van Casius