Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dak van stacaravan repareren:

Dak van stacaravan repareren

Dak van onze stacaravan heeft stormschade en heeft nu een scheur van circa 15 cm lang bij 3 cm breed. Wat kost het bij u om het te laten repareren?
Onze klant uit Ermelo (Gelderland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dak van stacaravan repareren uit heel Nederland:

Lekkage bij het dakluik verhelpen en plafond vervangen

In de stacaravan (standplaats Brouwershaven, Zeeland) lekt het dakluik van de badruimte. Waarschijnlijk op de aansluiting dakluik/dak. Gevolg is waterschade in het plafond. Graag offerte voor: - waterdicht opnieuw monteren van het dakluik - aanbrengen van een nieuw plafond.

Bitumen dak op stacaravan vernieuwen

Ik wil in verband met een lekkage van 1 van de 4 HWA putjes wil ik het gehele bitumen dak van onze stacaravan laten vernieuwen. Inclusief de 4 HWA putjes dus. Afmeting circa 10 x 3.80 meter. Het betreft vervanging of een nieuwe laag bitumen over de originele dakbedekking aanbrengen, als dat kan. De stacaravan is 25 jaar oud. Het heeft een soort zadeldak: een kort en lang hellend dak), enkele dakdoorvoeren in verband met een kachel pijp (buiten gebruik) en ventilatie. De stacaravan staat in Ermelo. Alleen indicaties/offertes per mail.

Dak op de stacaravan repareren of vervangen

Dak stacaravan herstellen. Is er half afgewaaid na storm. Randen zaten los op een zijde. Overstekken ook los hier en daar. 9. 05 x 3. 76 m oude materiaal is nog 1 geheel. Wel wat haarscheurtjes lijkt het.

Dakrenovatie/vervanging stacaravan

Door de storm is er een boom op mijn stacaravan gevallen. De boom is inmiddels verwijdert en nu is er wat schade aan het dak. Het dak bestaat uit dakpanplaten en sommige platen zijn ingedeukt. De ingedeukte platen moeten vervangen worden en eventueel alle platen.

Dak vervangen van stacaravan

Wij hebben een (waarschijnlijk) onvindbare lek in het dak van onze stacaravan. Graag willen wij over het aluminium dak een nieuw dak overheen leggen. De caravan 12 x 4, het dak ongeveer 35 m2.

Dakluik vervangen van stacaravan

Een dakluik vervangen van een stacaravan. Het dakluik is met de storm eraf gewaaid. Alles is nat geworden. Het aluminium dak is wel afgedekt. Het dakluik is een Eurovent RF62. Graag eenzelfde dakluik terugplaatsen. Ik kan het dakluik zelf bestellen, als dat sneller gaat. Er is haast bij.

Puntdak plaatsen op een stacaravan

Zou op mijn huidige caravan (cirkelvormig dak) een puntdak willen plaatsen. Vooralsnog heb ik geen waterlekkage. De caravan heeft de afmeting van 10,66 x 3,65 meter (zonder andere bijzonderheden bijvoorbeeld een uitbouw). De caravan staat in IJsselstein.

Dak van de stacaravan vervangen of repareren

Vervangen van het dak en binnen nieuw plafond plaatsen

Dak van de stacaravan waterdicht maken

Hierbij vraag ik u een offerte uit te brengen voor het waterdicht maken van mijn stacaravan op Camping Hoogduin in Cadzand. Het dak vertoont op diverse plaatsen lekkages, oorzaak hoogstwaarschijnlijk de poreus geworden toplaag van de dakbedekking. De caravan, een Muller Batavier van 1991, is al oud, maar wel goed bruikbaar. De afmetingen zijn: 3. 50 x 8,26, totaal dus plusminus 30 m2. Mij werd geadviseerd het dak te behandelen met Noxyde. Wilt u mij een offerte sturen waarin u aanbiedt deze behandeling door u te laten verzorgen? Vanzelfsprekend zou dit karwei zo snel mogelijk moeten worden uitgevoerd.

Puntdak plaatsen op een stacaravan

Wij hebben een 6 jaar oude stacaravan op een recreatiepark staan. De caravan meet 10 x 3 meter en heeft een dak met een lichte ronding. Ik wil op dat dak graag een puntdak met metalen dakpanprofielplaten laten maken in de kleur bordeaux rood RAL 3004. Er moet eerst een onderstel of frame van gegalvaniseerd materiaal worden geplaatst. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Partners

Partners van Casius