Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Ermelo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Ermelo heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Ermelo u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Ermelo of directe omgeving.

218 klanten uit Ermelo bevelen een bij Casius in Ermelo aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Ermelo bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: plat dak renoveren, dakpannen vervangen, asbesthoudend golfplaten dak verwijderen en vervangen, dakrenovatie uitvoeren, prijsopvraag groendak, isoleren van een nieuwbouw dak van boerderijwoning, dak vervangen, dakpannen plaatsen en dak isoleren, dak vervangen, volledig dak vervangen, asbest dak woonhuis vervangen, zonnepanelen plaatsen en aansluiten, asbest leien vervangen door kunststof leien, dakbedekking vernieuwen, plat dak repareren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Ermelo staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Ermelo:

Dak vervangen

Het betreft een huis van rond 1900. Het dak bestaat momenteel uit 5000 dakpannen. Deze moeten vervangen worden. Hiernaast zullen er ook werkzaamheden verricht moeten worden aan daklijsten. Ik weet niet om hoeveel m2 het gaat.

Zadeldak bedekken

Wij gaan zelf een nieuwe kapschuur met een zadeldak bouwen. Het dak is voorzien van beloopbaar dakbeschot. Separaat zou ik de kosten willen weten voor het EPDM en voor het sedum. Er zijn 2 ongelijke dakvlakken: 10 bij 3.40 meter en 10 bij 4.80 meter met een dakhoek van 26 graden.

Dakpannen van de bijkeuken vervangen

De dakpannen van de bijkeuken wil ik laten vervangen. Het dak is 180 cm × 270 cm en deze loopt iets schuin en er zit ook een dakraam in.

Nieuwe dakgoten plaatsen

De zinken dakgoten, exclusief beugels, aan de voor- en achterzijde van onze hoekwoning dienen te worden vervangen en aangesloten op 1 afvoerpijp.

Vogelnest verwijderen en vogelschroot plaatsen

Ik wil graag laten controleren of er vogelnesten onder de dakpannen zitten vermoeden is er wel. Indien aanwezig verwijderen en aan beide kanten vogelschrooten plaatsen. 5 meter breed. Iedere zijde.

Dak vakantiehuisje vervangen

Ik zoek een partij die mijn dak, bestaande uit singels, kan vervangen. De singles zijn hier en daar aan het krullen en er groeit mos op. Het dak oppervlak is ongeveer 36 m2. Mogelijk moet de onderlaag (en eventueel het underlayment) ook vervangen worden gezien deze kleine lekkage en bovendien de muf ruikende geur onder het plafond. Het dak bestaat uit een vlak hellend dak, met geïntegreerde goten. Het dak ligt als het ware in een kist. Het betreft een chalet op klein vakantiepark welk goed bereikbaar is.

Dak van stacaravan repareren

Dak van onze stacaravan heeft stormschade en heeft nu een scheur van circa 15 cm lang bij 3 cm breed. Wat kost het bij u om het te laten repareren?

Bitumen dak op stacaravan vernieuwen

Ik wil in verband met een lekkage van 1 van de 4 HWA putjes wil ik het gehele bitumen dak van onze stacaravan laten vernieuwen. Inclusief de 4 HWA putjes dus. Afmeting circa 10 x 3.80 meter. Het betreft vervanging of een nieuwe laag bitumen over de originele dakbedekking aanbrengen, als dat kan. De stacaravan is 25 jaar oud. Het heeft een soort zadeldak: een kort en lang hellend dak), enkele dakdoorvoeren in verband met een kachel pijp (buiten gebruik) en ventilatie. De stacaravan staat in Ermelo. Alleen indicaties/offertes per mail.

Nieuwe bitumen laag over de oude aanbrengen

Gaat om vier aaneengeschakelde schuren. Oppervlakte totaal circa 68 m2 (per schuur 17 m2). Breedte per schuur is 2,75 meter, lengte schuur 6,2 meter. Totale lengte geschakelde schuren 24,8 m1. Op het dak ligt grind. Het dak heeft twee afvoeren, alleen bij de buitenste schuren. De rest is recht toe recht aan. Wij verwijderen het grind en brengen en dat later weer aan. Graag een globale prijsopgave voor een nieuwe bitumenlaag en daktrimmen rondom.

Lichtkoepels en dakbedekking vervangen

Ik wil twee lichtkoepels van 100 bij 100 cm vervangen. Op de plek van de ene die open kan wil ik verplaatst hebben. De andere wil ik vergroot hebben tot minimaal 1 bij 2 meter. Vervolgens wil ik het bitumen dak vernieuwen. Het dak is 4,1 bij 5,5 meter.

Gootdrain in dakgoot plaatsen om bladeren tegen te houden

Ik wil graag in mijn dakgoten een gootdrain laten aanbrengen om deze vrij te houden van bladeren. Het betreft 2 dakgoten van 12.5 meter per stuk op 6 meter hoogte. In bijlage een foto van het huis om een indruk te geven van de goten.

Dakbedekking chalet vervangen en dak verlengen

Chalet van Kunststof met schuin dak met daarop shingles. Onder dak een witte kunststof dakgoot. Het schuine dak is te kort waardoor veel water tussen wand en dakgoot valt. Wil graag dak iets verlengen en nieuwe dakgoot aan dak vast/een geheel met dak (van hout/canexel) laten aanbrengen en gelijk dakshingles vervangen door dakplaten. Het dak is 40 m2. De dakgoot is 10 strekkende meters aan beide kanten.

Alle dakpannen vervangen

Het betreft het vervangen van alle dakpannen van een 2 onder 1 kap. Graag prijs voor 1 huis en een prijs voor beide huizen. De oppervlakte van het dak voor 1 huis is 72 m2 exclusief dakkapel. De oppervlakte van de dakkapel is 9,2 m2. De huidige pan is GIT betonpan en ligt op dak sinds 1972.

Volledige dakrenovatie aan een pannendak

Huis is nu 55 jaar oud. Oppervlakte van het dak: circa 110 m2 De huidige bedekking: oud-hollandse dakpannen die rood gaan schilferen. Het huidige aantal dakpannen: 28 nokpannen Voorzijde: 21 hoekpannen links 22 hoekpannen rechts 949 gewone pannen Achterzijde: 12 hoekpannen links 12 hoekpannen rechts 576 (12 x48) gewone pannen Voorkeur: een keramieke pan. Graag uw offerte hiervoor.

Dakpannen vervangen

Ik wil graag mijn dakpannen vervangen, huidige dakpan groot Romaans. Circa 50 m2, 1150 stuks. De nieuwe pannen dienen redelijk vergelijkbaar te zijn. We hebben een nokverhoging op het huis.

Pannendak controleren op vogelnesten

Door het bedrijf Rentokil is vastgesteld dat wij last hebben van vlooien in ons huis in Ermelo. Komende dinsdag wordt er een plinten- en kierenbehandeling uitgevoerd. Het schijnt zo te zijn dat tapijtkevers kunnen worden veroorzaakt door een vogelnest op of onder het dak/de dakpannen. Ze adviseren ons om dit te laten controleren. Zo nodig dan vogelstrips of schroten aanbrengen.

Lekkende dakgoot repareren

Op een laspunt van mijn zinken dakgoot heb ik lekkage. Het betreft de goot aan de zijkant van mijn hoekwoning. Graag laat ik de goot repareren.

Pannendak vervangen

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het laten vervangen van een pannendak. De daklatten dienen door de vakman gecontroleerd te worden en daar waar nodig ook vervangen. De vrijstaande woning is ongeveer 12 meter breed en de nokhoogte is ronde de 6 meter. Separaat zou ik graag willen weten wat de kosten zijn voor het isoleren van het dak.

Nieuwe zinken bakgoot leveren en monteren

Totaal ca. 70 meter zinken bakgoot leveren en monteren aan 2 nieuwe houten schuren met staartbeugels op een gootplank. Alle goten zitten op ca. 250 centimeter hoogte. De volgende zaken zijn daarbij nodig: - B37 bakgoot; - Voldoende beugels; - 7 uitlopen; - 7 stuks zinken HWA 100 mm inclusief beugels tot maaiveld; - 4 stuks binnenhoeken; - 12 stuks eindschotjes. Het betreft een locatie in Ermelo.

Asbest dakbeschot verwijderen

Ons vrijstaande huis heeft een dakbeschot van asbest, betreft een huis met een punt dak. Het betreft grote asbestplaten welke onder de dakpannen en panlatten zitten, in totaal is het ongeveer 250 m2. Ik wil graag een prijsindicatie voor verwijderen van het asbest.

Lichtkoepel plaatsen in plat garagedak

We willen graag een prijsindicatie voor het plaatsen van een lichtkoepel van ongeveer 1 m2 groot. Het gaat om een plat dak van een garage. Het dak bestaat uit balken, houtplaten en edpm dakbedekking van 2 jaar oud. De binnenzijde is afgewerkt met gipsplaat. Graag opgave inclusief levering, plaatsing en afwerking, zonder schilderwerk.

Mansarde dak vervangen

Het betreft het vervangen van een Mansarde dak van een jaren '30 woning. Het dak dient aan de buitenzijde geïsoleerd moeten worden en nieuwe pannen aangebracht. Het gaat om een vrijstaande woning en de oppervlakte van het dak is ongeveer 80 m2.

Plat dak bedekken

Plat dak 20 m2 opnieuw gebrand, bedekken met bitumen. Er ligt geen grind op het dak. Graag verwijderen oude laag. Vernieuwen zinken rand, dit is niet rondom, maar op 2 zijden van 5,50 meter. De plaat voor de hemelwaterafvoer is door de buren 5 jaar geleden vervangen. Aan 1 zijde is er een verhoging naar de buren aan de andere zijde moet het aansluiten op de buren.

Dak laten isoleren

Ik wil het dak van onze zolder laten isoleren. Het dak is 6 meter breed en 5 meter hoog en dat aan 2 kanten. Uitgezonderd 1 dakraam van 1.30 x 1.30 meter.

Asbesthoudend garagedak vervangen

Plat dak garage vervangen. Verwijderen van asbest.