Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dakbedekking beoordelen en eventueel vernieuwen:

Dakbedekking beoordelen en eventueel vernieuwen

De huidige dakbedekking ligt 22 jaar op het platte dak van 120 m2 groot. Daar wij voornemens zijn om zonnepanelen te laten monteren willen wij graag eerst weten of het dak in een goede staat is. Op dit moment ligt er bituum op met een grindlaag.
Onze klant uit Elst (Gelderland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakbedekking beoordelen en eventueel vernieuwen uit heel Nederland:

Dakrenovatie bitumen en shingels

Wij wonen in een dubbel bovenhuis met schuine zijwanden en een plat dak. De schuine wanden bestaan uit shingels en het platte dak is van bitumen. De dakbedekking is zeker 40 jaar geleden vervangen. Het platte dak is 5 bij 9 meter groot en de wanden lopen ongeveer 1.50 meter schuin naar beneden. Op dit moment hebben wij last van schimmel en de problemen worden groter. Graag maak ik op korte termijn een afspraak zodat de vakman het dak kan beoordelen.

Vervangen van dakbedekking en buitenisolatie

Ik wil werkzaamheden laten verzorgen aan een plat dak van 30 m². Er ligt momenteel mastiek dakbedekking op met isolatiemateriaal en daarop grindballast. Ik heb lekkage en wil er nieuwe dakbedekking met nieuw isolatiemateriaal laten aanbrengen. Er moet ook een extra hemelwaterafvoer worden aangebracht. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte.

Plat dak isoleren en voorzien van nieuwe dakbedekking

Wij wonen in een tussenwoning met een plat dak van ongeveer 40 m². We willen het platte dak aan de buitenzijde laten isoleren en laten voorzien van nieuwe dakbedekking. Wij willen een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen. Daarna ontvangen wij graag uw gedetailleerde offerte.

Dakbedekking en boeidelen vervangen van een schuur

Wij hebben momenteel lekkage via ons schuurdak en denken dat vervanging van de dakbedekking de beste optie is. Het dak is 20 m² groot en er ligt dakleer met grindballast op. Ook de boeidelen zijn aan vervanging toe. We laten de klus hier graag even beoordelen en ontvangen daarna uw gedetailleerde offerte.

Dakbedekking op een plat dak vernieuwen

Het bituum op mijn platte dak ligt er ruim 25 jaar op. Er is nog geen lekkage aanwezig, maar ik wil het dak graag laten beoordelen en advies ontvangen. De oppervlakte is 80 m2.

Vernieuwen bitumen in dakgoot

Onlangs had ik lekkage via mijn dakgoot en dit is verholpen met wat kit. De dakgoot zit op 8 meter hoogte en is 10,5 meter lang en 70 cm breed. In de goot is bitumineuze dakbedekking geplakt. Ik wil de ondergrond laten schoonmaken. Er liggen wat zand en losse bolletjes mos in. Daarna wil ik een nieuwe laag bitumen laten aanbrengen, bijvoorbeeld APP470K24. Ook moeten er 2 nieuwe afvoeren van rond 80 mm worden geplaatst en aangesloten in bestaande regenpijpen. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Bitumen dakbedekking vervangen en optioneel isoleren

Ik heb een bovenwoning die ik ga verhuren. Het huis heeft een plat dak van ongeveer 50 m² met bitumen dakbedekking. Ik wil laten beoordelen of dat geïsoleerd kan worden en daarbij moet het bitumen worden vervangen. Ik ontvang graag uw advies en een prijsopgave.

Pelletkachel installeren met een rookkanaal

Wij hebben een pelletkachel gekocht en willen die laten installeren. Er moet nog een rookgasavoer worden aangelegd. Daarvoor moet er een gat door een tussenmuur tussen de woonkamer en de garage worden gemaakt en een doorvoeropening in het platte dak van die garage. Het dak is voorzien van bitumen dakbedekking. We laten de klus hier graag beoordelen en inmeten en ontvangen daarna uw offerte.

Vervangen van diverse dakbedekking op platte daken

Ik woon in een tussenwoning waar de 2e verdieping aan de achterzijde recht is opgetrokken en een plat dak heeft. De dakbedekking is daar 30 jaar oud en aan vervanging toe. Er ligt bitumen op met grindballast. Ik wil voor het platte dak van mijn huis en het aansluitende dak van mijn buren een offerte voor vervanging ontvangen. De totale maat van dit dak is 2,5 x 10 meter. Verder heb ik nog een uitbouw beneden (die 25 jaar oud is) van 2,5 x 5 meter, waar ook een nieuwe laag dakbedekking op moet. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna graag uw gedetailleerde offerte.

Dakgoot herstellen

Wij hebben een dakgoot aan onze schuur, waarin het water blijft staan doordat het afschot niet goed is. Er is ook wat lekkage aan die kant van de goot. Vanaf het zadeldakje is de bitumen dakbedekking doorgeplakt in die goot. Ik laat de klus hier graag even beoordelen. Ik ontvang daarbij graag uw advies voor de beste aanpak en de kosten daarvan.

Partners

Partners van Casius