Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Ede te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Ede heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Ede u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Ede of directe omgeving.

945 klanten uit Ede bevelen een bij Casius in Ede aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Ede bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: plat dak renoveren, dakpannen vervangen, asbesthoudend golfplaten dak verwijderen en vervangen, dakrenovatie uitvoeren, prijsopvraag groendak, isoleren van een nieuwbouw dak van boerderijwoning, dak vervangen, dakpannen plaatsen en dak isoleren, dak vervangen, volledig dak vervangen, asbest dak woonhuis vervangen, zonnepanelen plaatsen en aansluiten, dak isoleren en dakpannen plaatsen, betonnen pannen vervangen, dak isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Ede staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Ede:

Platte daken van 6 woningen vernieuwen

Ik woon in een rijtje van 6 huizen uit 1985. Mijn buren hebben lekkage aan hun dak gehad. Zowel de buren als ik willen graag onze platte daken (bitumen+grind)) vernieuwen. Ik wil met enkele prijsindicaties de overige buren overhalen om ook hun daken te laten vernieuwen. Afmeting dakoppervlakte ca 30 m2 per perceel. Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? Ik laat mij adviseren door de vakman

Reparatie van een lekkende dakgoot

Dakgoot lekt op naad. Dit laten repareren en evt. Dakgoten schoonmaken.

Dak van EPDM voorzien

Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? EPDM Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het gaat om een uitbouw met plat dak (12m2). De huidige dakbedekking is aan vervanging toe.

Rieten dak vervangen door andere dakbedekking

Wij hebben een vrijstaande jaren '30 woning met een rieten kap. De kap willen wij graag laten vervangen door een andere dakbedekking met daarop zonnepanelen. Ook dient de dakconstructie gecontroleerd te worden en eventueel aangepast. Het dak is ongeveer 40 a 60 m2 groot.

Dakisolatie van buitenaf op het dakbeschot onder de pannen

Het betreft hier een dakisolatie van buitenaf op het dakbeschot onder de dakpannen, eventueel wanneer nodig mét het vergroten van ruimte tussen dakbeschot en de pannen om een betere isolatie te verkrijgen (momenteel 4 cm steenwol laag). Huis uit 1928, gebroken kap. Oppervlakte circa 165 m2.

Dak van buiten isoleren

Op dit moment heb ik een (plat) licht hellend dak met bitumen dakbedekking. Graag wil ik het dak van buiten (warmdak) laten isoleren. Het dak is ongeveer 49 m2. Het dak staat op de 2e verdieping.

Daklekkage door de storm repareren

Door de storm is een deel van het dakleer afgewaaid, zowel van de schuur als van het kinderspeelhuisje. Het gaat om zo'n 5 x 1,50 meter en 2 x 1,50 meter. Indien mogelijk willen wij het bituum laten repareren en als dat niet mogelijk is laten vervangen. Er is al lekkage geconstateerd.

Dakgoot repareren

Er zit een scheurtje in de Dakgoot precies op een naad.

Windveren bekleden met Progelit

Graag wil ik mijn windveren/gootplanken laten bekleden met een onderhoudsarm materiaal. Heeft u hier iets voor? Gootplanken circa 20 m1 (breedte circa 20 cm). Windveren circa 10 m1 (breedte circa 20 + 20 cm). Eventueel wel een hoogwerker nodig.

Dakpannendak vernieuwen en isoleren

Betreft een oude woning uit 1922, graag zouden wij een offerte ontvangen voor het vernieuwen van de dakpannen en het aanbrengen van isolatie. Daarbij dient eveneens rekening gehouden te worden met eventuele kleine reparaties, zoals het vernieuwen van panlatten.

PVC dakbedekking van tuinkas vervangen

Ik wil de PVC dakbedekking van mijn tuinkas vervangen. De afmetingen zijn...

Bitumen dakbedekking opnieuw aanbrengen

Er dient een nieuwe laag bitumen aangebracht te worden op de aanbouw. Het dak is 20 m2. Op dit moment zitten er scheuren in de bedekking maar er is nog geen lekkage. De dakgoten dienen ook eventueel opnieuw voorzien te worden van een bitumen laag.

Naar beneden gevallen dakpan(nen) vervangen

Er zijn zojuist twee dakpannen uit de nok naar beneden gevallen. Die wil ik zo spoedig mogelijk weer op zijn plek hebben. Ik heb reservepannen beschikbaar.

Dakrenovatie van een bitumen dak

Hierbij zouden wij u willen vragen geheel vrijblijvend een offerte te maken op basis van de volgende gegevens: Het betreft het vervangen / renoveren / vernieuwen van ons huidige bitumen dak uit 1994. In totaal ongeveer 672 m2. Derde verdieping, 4e woonlaag. Wij zouden graag het dak vernieuwen door de randen kaal te maken en opnieuw te beplakken met nieuwe trim. De vlakke gedeelte kunnen worden overplakt mits dit mogelijk is. De vermoedelijk datum van vervanging zou het voorjaar zijn. Indien de offerte interessant genoeg is zullen wij een afspraak maken voor een definitieve offerte.

Dakpannen op een pannendak vervangen

Dak pannen vervangen.

Dakrenovatie

Wij overwegen een oud herenhuis te kopen met een mansardekap. We willen graag een prijsindicatie ontvangen voor de renovatie van dat dak. Er staan foto's van de woning op Funda.

Lichtkoepels plaatsen in een plat dak

Ik wil graag 2 lichtkoepels van ongeveer 1 x 1 meter laten plaatsen op een plat dak in Ede. Ik ontvang de offerte graag inclusief de levering van de lichtkoepels.

Pannendak vernieuwen

Ik wil graag weten wat het kost om mijn dak aan beide kanten te laten vervangen met nieuwe donker gekleurde dakpannen. Mijn dak is 5 meter breed en 21 dakpannen hoog. Graag hoor ik van u.

Asbest wegnemen en geïsoleerde platen aanbrengen

We hebben een schuur van 50 m2 met een puntdak van asbest + daarachter een opslag van ongeveer 40 m2, met asbest in een nagenoeg plat dak. We willen dit asbest laten verwijderen ten behoeve van het vervangen van het dak. Er is al een asbestrapport opgemaakt. Het zijn zwarte platen. We willen er geïsoleerde platen voor teruggeplaatst hebben. In het puntdak zit nog een kleine hoek. Mogelijk wil u eerst even komen kijken. Kunt u de kosten opgesplitst vermelden?

Vervanging dakpannen en pannenlatten

Dak van ongeveer ongeveer 52 m2. Dakpannen Koramic VHV, vervangen panlatten en aanbrengen damp open folie. Mogelijk willen meerdere huizen in het blok mee doen: graag aangeven hoeveel dat scheelt per extra huis dat wil meedoen.

Vervanging van bitumen dakbedekking

Het gaat om het vervangen van ongeveer 40 m2 bitumen op een plat dak. Hier ligt momenteel grind op het dak.

Vogelnesten verwijderen, vogelwering aanbrengen en dakgoot schoonmaken

Wij willen het dak laten inspecteren op vogelnesten en deze laten verwijderen. Daarnaast ook graag de dakgoten reinigen en vogelwering aanbrengen. De breedte van het huis is 6 meter aan beide kanten en we hebben een dakkapel met dakpannen die ongeveer 3 a 4 meter breed is. Wij hebben geen zonnepanelen.

Kunststof regenpijpen door zink vervangen

Een kunststof regenpijp aan beide zijden van het huis vervangen door een zinken pijp. De hoogte is de begane grond en eerste verdieping. Dit is bij elkaar ongeveer 14 meter lengte.

Vogelnest onder zonnepanelen verwijderen

Onder onze zonnepanelen op het dak hebben vogels een nest gemaakt. Deze moet verwijderd worden en graag ook iets aanbrengen om te voorkomen dat het opnieuw gebeurt.

EPDM op een plat dak aanbrengen

Het betreft het aanbrengen van EPDM dakbedekking op een veranda met een dak oppervlakte van 2.5 x 4 meter, inclusief rand afwerking en afvoer.