Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dakshingles vervangen voor dakpannen:

Dakshingles vervangen voor dakpannen

Houten tuinhuis, 6 x 3 meter met piramide dak. Vb. -S129-overkapping
Onze klant uit Duiven (Gelderland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakshingles vervangen voor dakpannen uit heel Nederland:

Tuinhuis renoveren

Er is een offerte nodig voor de verzekering in verband met stormschade aan mijn tuinhuis. Kwart dak van hout, een overkapping van 4 bij 1,80 meter van polycarbonaat van 16 mm, het hout aan de onderkant van een raamvenster, 60 bij 1,40 met met bijbehorende onderkant van hout en een dakgoot vervangen. 5 tuinschermen plaatsen van 1,80 bij 1,80 en 6 dakshingles. Ik wil eerst de offerte en de verzekering afwachten voordat er overgegaan wordt tot uitvoering van de klussen. Eerste contact graag per e-mail vanwege slechte telefonische bereikbaarheid in verband met werk.

Dakshingles op tuinhuisje leggen

Een gedeelte van de dakshingles van ons tuinhuisje zijn eraf gewaaid. Nu willen wij ze allemaal vervangen. Het is een tuinhuisje met een schuindak, shingels antraciet, 17,5 m2. Zou u me aan kunnen geven hoeveel dit zou kosten en wanneer dit mogelijk gemaakt zou kunnen worden? Mvg,

Dakshingles op tuinhuisjes vervangen

Ik wil van 2 tuinhuisjes de bitumen dakshingles vervangen. Het dakoppervlak is respectievelijk 14,2 en 12,8 m2. het dak is simpel te bereiken.

Dakbedekking chalet vervangen en dak verlengen

Chalet van Kunststof met schuin dak met daarop shingles. Onder dak een witte kunststof dakgoot. Het schuine dak is te kort waardoor veel water tussen wand en dakgoot valt. Wil graag dak iets verlengen en nieuwe dakgoot aan dak vast/een geheel met dak (van hout/canexel) laten aanbrengen en gelijk dakshingles vervangen door dakplaten. Het dak is 40 m2. De dakgoot is 10 strekkende meters aan beide kanten.

Dakshingles vervangen en dakhout repareren van tuinhuis

Het huidige dakhout begint te rotten omdat de dakshingles aan vervanging toe zijn. Klus: - verwijderen oude dakbeschot en shingles - Aanbrengen nieuw dakbeschot, nieuwe shingles - Afwerking/doorvoeren etc. Ieder dakdeel is 1,90 x 2,68 per kant (2x dus). - Demonteren dakgoot voor hergebruik. - Verwijderen en afvoeren bestaand dak. - Dakgoot weer monteren.

Dakshingles vervangen en dakhout repareren

Na een fout isolatie advies is het huidige dak rot: - Verwijderen oude isolatie (pir) - Verwijderen oude dakbeschot en shingles - Aanbrengen dampwerende laag - Aanbrengen nieuw dakbeschot met isolatie (rd min 3,5) - Aanbrengen nieuwe shingles - Afwerking/doorvoeren etc. Het dak is 40 m2. Het dak begint op de tweede verdieping (zolderverdieping).

Dakshingles op tuinhuisje Nevli vervangen

Dakshingles tuinhuisje Nevli hoek koof 200 x 200 cm vervangen inclusief materiaal en afvoeren oud materiaal.

Dakshingles op een tuinhuisje vervangen

Ik wil de Nefli dakshingles van mijn tuinhuisje vervangen. Ze zijn 5-hoekig en 2 meter bij 2 meter in diepte en breedte. Inclusief nieuw materiaal en afvoer van het oude materiaal.

Dakshingles tuinhuisje vervangen en voortuin aanpassen

Dakshingles vervangen van Nevli 5-hoekig houten tuinhuisje afmetingen 200 x 200 cm inclusief levering materiaal en afvoer oude materiaal. Egaliseren van de voortuin en oprit met bestaande grindtegels 60 x 40 cm. De voortuin is ongeveer 440 cm breed x 430 cm lang. In de tuin een border aanbrengen van 430 cm lang en ongeveer 20 cm breed. Aanvullende grindtegels en overig materiaal door hovenier te leveren.

Dakshingles en dakisolatie vervangen

De oude isolatie verwijderen en nieuwe aanbrengen. Daarna nieuwe singles aanbrengen. Het gaat om 130 m2 schuin dak. Het dak begint bovenaan de begane grond tot halverwege de eerste verdieping. Boven de eerste verdieping zit een volgend stuk dak. De nokhoogte is circa 9 meter. Aan de achterzijde hebben we een dakkapel.

Partners

Partners van Casius