Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Druten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Druten heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Druten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Druten of directe omgeving.

71 klanten uit Druten bevelen een bij Casius in Druten aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Druten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: hellend dak plaatsen, twee schuren golfplaten verwijderen en nieuwe dakbedekking terug, rieten dak vervangen, compleet dak vervanging inclusief isolatie platen, gehele dakconstructie vervangen en verhogen, vergroening van de platte daken op ons pleintje (14 huizen), dakpannen vervangen voor 4 woningen, dak vervangen en zonnepanelen leveren en plaatsen, dakpannen vervangen, het vervangen van de dakbedekking van een plat dak, nieuwe dakconstructie maken, dak isolatie aanbrengen, dakisolatie verhogen, dakpannen vervangen, dakrenovatie en zonnepanelen plaatsen van groot landhuis en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Druten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Druten:

Dakpannen en lood vervangen

Graag wil ik het dak laten vernieuwen, nieuw dakraam erin laten zetten en nieuwe loodlappen laten plaatsen.

Garagedak hernieuwen

Garagedakbekleding vervangen. Garage is 5,50 meter x 3,20 meter.

Dak vervangen

Met welk materiaal wil je het dak toeleggen? Stalen dakplaten of dakpanplaten. Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het dak is ongeveer 200 m2. Op het moment bekleed met shingles, deze zijn aan vervanging toe. Het punt dak bestaat uit 4 zijden en een dakkapel. Graag een prijs voor het leggen van sandwichpanelen van 10 cm dik.

Dakbedekking vervangen

Het gaat om vervanging van de bestaande dakbedekking. Huidige dakbedekking is waarschijnlijk bitumen, deze vervangen voor EPDM. Op warme dagen verschijnen er kleine scheurtjes. Naar schatting gaat het om 35 - 40 m2. Bereikbaar middels trap. Optioneel is afvoeren van oude materialen.

Overstromende dakgoot repareren

Mijn dakgoot stroomt over en er lijkt knik in te zitten. Volgens de glazenwasser zou er geen rommel in liggen. Om de goot zit een houten bak. Graag wil ik de goot laten controleren en daar waar mogelijk laten repareren. Het gaat om een 2 onder 1 kap woning van ongeveer 10 a 11 meter breed.

Boeiboord vervangen en goten repareren

De boeiboorden van ongeveer 6 meter lang, 2 keer, van mijn hoekwoning dienen te worden vervangen door Trespa. Daarnaast heb ik op de naad van mijn zinken goot een lekkage die gerepareerd dient te worden.

Reparatie van zinken dakgoten

Op 2 adressen in Druten hebben we zinken dakgoten van circa 20 jaar oud met lekkage. Eén lekkage zit aan het einde van de goot. Bij de andere goot zijn drie lasnaden lek. De reparatie moet gesoldeerd worden en niet met mastiek dichtgeplakt. Eén dakgoot zit op 6 meter hoogte; de andere op 2,50 meter hoogte.

Shingels op een tuinhuis vervangen

De shingles op het dak van ons tuinhuis moeten worden vervangen. Het gaat om een puntdak met in totaal 18,5 m2 dakbedekking. Ook willen we graag de kosten horen voor het verwijderen van de bestaande shingles.

Shingles op het dak vervangen

Mijn huidige shingles dak is ca. 20 jaar oud. Ik wil graag een inspectie laten uitvoeren van de kwaliteit van het huidige dak en een offerte voor het eventueel vernieuwen van de shingles. Dit inclusief verwijderen en afvoeren bestaande shingles. Vrijstaand huis. Het betreft een semi-bungalow. Recht toe, recht aan.

Dak van de serre vervangen

Ik ben op zoek naar een vakman die de balken van mijn serredak kan vervangen. het dak bestaat uit polycarbonaat platen van 2.5 cm dik en deze liggen op houten balken. Op dit moment zijn de balken flink aan het rotten en wil ik ze graag laten vervangen. Zelf dacht ik aan aluminium balken. De serre is 5,50 meter breed en 4,10 meter diep.

Bitumen dak opnieuw bekleden

Ik wil graag een bestaand plat dak opnieuw bekleden met kwalitatief goed materiaal. Het gaat in totaal om ongeveer 50 m2, om het dak heen zit een opstaande rand van ongeveer 30 cm hoog waar aan de binnenkant ook bitumen tegen aangezet moeten worden. Het moeten wel bitumen van goede kwaliteit zijn. Het dak is middels een ladder makkelijk te bereiken. Ligt nu bitumen op met grof grind, dit grind willen we er ook weer ophebben. Van zeven andere buren weet ik dat zij dit ook willen laten vervangen en van een buur hoor ik het nog later, dus in totaal zou het om maximaal 9 daken van 50 vierkante meter gaan. Graag ontvang ik een offerte per dak.

Garagedak vervangen door sedumdak

Als wij het platte garagedak zouden laten vervangen door een sedumdak, wat gaat dit dan kosten? Ik neem aan dat het garagedak dan ook verstevigd moet worden. Het zal gaan om een oppervlak van 10 m2.

Dakrenovatie

Het dak van mijn woning (1973/74) is gedeeltelijk ingedeukt, de dakplaten onder de dakpannen zijn verrot. Deze moeten vervangen worden. Het gaat om een deel van het dak. 1 plaat is ingezakt. Er liggen pannen overheen. Bijzonderheden over de woning - het is een rijtjeswoning met geschakeld dak. Oppervlak vind ik lastig in te schatten. Twee woningen een dak, vervolgens gezamlijke goot en dan weer tweewoningen een dak.