Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Doorwerth te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Doorwerth heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Doorwerth u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Doorwerth of directe omgeving.

65 klanten uit Doorwerth bevelen een bij Casius in Doorwerth aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Doorwerth bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: plat dak renoveren, dakpannen vervangen, asbesthoudend golfplaten dak verwijderen en vervangen, dakrenovatie uitvoeren, prijsopvraag groendak, isoleren van een nieuwbouw dak van boerderijwoning, dak vervangen, dakpannen plaatsen en dak isoleren, dak vervangen, volledig dak vervangen, asbest dak woonhuis vervangen, zonnepanelen plaatsen en aansluiten, dakbedekking vernieuwen, plat dak repareren, dak isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties in Doorwerth staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Doorwerth:

EPDM plaatsen

Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? EPDM Het gaat om 2 dakkapellen van helft van 2-onder-1-kap uit de jaren '30. Dakkapel voorzijde 4-5 m2 met afvoer aan 2 kanten. Dakkapel aan achterzijde 5-6 m2 met een afvoer en aansluitend op dakkapel buren. Opdrachtgever verwijdert oude dakbedekking zelf.

Plat dak renoveren en isoleren

Het betreft het platte dak van de woning. Hier ligt 30 jaar oude bituum op met kiezel. Er zal een nieuwe laag bituum of EPDM gelegd moeten worden en het dak wil ik graag van buitenaf laten isoleren. Het dak dient gereed gemaakt te worden voor zonnepanelen. Daarnaast is er nog een carport van 20 m2. Hier wil ik nieuwe bituum of EPDM op laten plaatsen.

Pannendak vernieuwen

Vernieuwen dakbeschot en pannen

Reparatie dakgoot en garage dak

Ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen : slopen en afvoeren van bestaande bedekking met grind garage dak. Het vervangen, reparatie, en/of aanbrengen van een nieuwe laag bedekking met loden uitloop enz. En een dakgoot, 2 in een dak huizen, reparatie eventueel vervangen van bestaande dakgoot werkzaamheden.

Bitumen of kunststof dakbedekking aanbrengen

Beide bitumen daken vervangen: -1 plat dak van de woning, ongeveer 60 m2. -1 plat dak van de carport en berging, ongeveer 30 m2.

EPDM dakbedekking aanbrengen

Betreft een nieuwe EPDM dakbedekking voor een plat dak van circa 60 m2. Inclusief afwerking: randen zijn circa 13 meter aluminium afwerking, circa 12 meter aansluiting op een opstaande muur en circa 12 meter aansluiting op het dak van de buren. Er zijn 2 hemelwaterafvoeren en er is een stenen schoorsteen. Inclusief isolatieplaten met Rd 3 isolatiewaarde. Er ligt nu grind op, deze mag weg, hoeft niet. Graag een offerte inclusief afvoer van afval oude materialen.

Zinken dakgoten vervangen

Dakgoot aan voor- en achterzijde van huis vervangen. Zinken dakgoot is een bakmodel met een zinken afvoerpijp. 2x dakgoot van circa 15 meter lang. 26 nieuwe beugels per kant. Afvoerpijp hoogte: 3 stuks circa 5 meter hoog en 1x circa 2 meter hoog, komt uit op ander dak.

1. Vervangen bestaand dak (bitumen) ...

1. Vervangen bestaand dak (bitumen) bungalow (circa 155 m2) 2. Vervangen boeiboorden rondom (circa 80 meter)

Vervangen van de boeilijsten, rondom het ...

Vervangen van de boeilijsten, rondom het dak (dak is ca. 220 m2).

Betreft vervangen van huidige (plat) dak ...

Betreft vervangen van huidige (plat) dak voor geheel nieuw incl. de reguliere afwerking (randen,schoorsteen). Afm. ca. 60m2. Bijzonderheden: er ligt grind op het dak. Type woning: cluster (jaren 70). Meerprijs per m2 voor isolatie graag opnemen in offerte.

Vervanging van de bitumen laag

Vervanging van de bitumen laag