Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Doornspijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Doornspijk heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Doornspijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Doornspijk of directe omgeving.

28 klanten uit Doornspijk bevelen een bij Casius in Doornspijk aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Doornspijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: nieuw dak en evt vloer, riet dak vervangen, het vervangen van dakpannen en panlatten van een vrijstaande woning, dakpannen vervangen door riet, verschillende renovatie klussen, dakpannen vervangen, dakpannen vervangen, betonpannen vervangen door keramische pannen, dakbedekking vervangen en voegen en balkons herstellen vijf woningen, daken van 12 garageboxen vervangen, dak renovatie hellend dak, het dak van een vrijstaande woning isoleren en renoveren, dakpannen vervangen door dakpanelen en isoleren, nieuw dak en dakkapel plaatsen, groen dak realiseren flatgebouw 800m2 en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties in Doornspijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Doornspijk:

Dakpannen vervangen

Goedemiddag, wij willen onze oude dakpannen laten verwijderen en graag nieuwe dakpannen laten plaatsen. Graag ontvangen wij hiervoor een offerte

Aangetast dak renoveren

Wij hebben langs alle randen van het dak zeker 1,5 meter houtworm en houtrot geconstateerd. Hoe de stand van zaken in het midden is, kan ik niet aangeven, omdat ik daar niet bij kan. Er zijn 2 dakkapellen. Graag een inspectie met een offerte voor: a. Gedeeltelijke renovatie b. Volledige renovatie c. Volledige renovatie met doortrekken van 2 x dakkapelrand naar nok om zolder meer ruimte te geven. Het betreft vrijstaande woning met een pannendak. De oppervlakte is ongeveer 135 m2.

Dakbedekking op een chalet vernieuwen

Wij hebben een L-vormig chalet met puntdak op camping de Scheepsbel. De bitumendakbedekking willen wij graag vervangen door dakplaten. De afmeting is ongeveer 15 bij 4.40 meter en 8 bij 3.50 meter.

Dakplaten op het dak vervangen

Ik wil graag 80 m2 asbest golfplaten laten verwijderen. Het gaat om één schuur.

Dakdekken van het garagedak

Ik wil mijn nieuwe garage van 50 m2 laten voorzien van nieuwe dakbedekking. Dit moet inclusief 35 m1 nieuwe aluminium daktrim aangebracht worden. De werkruimte is makkelijk bereikbaar.

Dak schoon maken

Dak schoonmaken. Het is een dak met betonnen pannen. 17 meter lengte en ongeveer 2. 70 meter hoogste punt. Dak loopt vanaf de eerste verdieping, semi-bungalow, dak aan beide zijden. Alleen met gebruik van een hoogwerker zodat niet op dak wordt gelopen.

Reparatie deel dak caravan

Onlangs is geconstateerd dat het dak van onze houten caravan aan twee zijden rotte onderdelen heeft. Aan beide kanten is te zien dat over een strook van 0,5 m bij 4 m het hout onder de dakbedekking zacht is. De opdracht betreft het vervangen van de houten delen plus reparatie van dakbedekking. Wat betreft dit laatste is geconstateerd dat een scheurtje aanwezig is. Het scheurtje bevind zich overigens (niet geheel toevallig) boven een van de genoemde stroken. Zaterdag 9 of 16 oktober zijn we overigens bij de caravan aanwezig, zodat een vakman kan kijken waar het precies om gaat.

Voor mijn caravan met een schuindak van ...

Voor mijn caravan met een schuindak van singels wil ik een nieuw dak van groene kunststof dakpanplaten. Deze kan over het huidige dak geplaatst worden. De caravan staat in Nunspeet. Het dak is 12 meter lang en aan weerszijde ong 230 cm schuin. Daarbij een aanbouw van 2 X 3 m, deze heeft een platdak met bitume. Het geheel dient op korte termijn uitgevoerd te worden ivm mogelijke lekkage voor de winter. Alvast bedankt voor de service

Keukenaanbouw, plat dak beplakken en 7 ...

Keukenaanbouw, plat dak beplakken en 7 cm dikte isolatie eronder. Oppervlakte 35 vierkante meter. Graag offerte.