Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Doetinchem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Doetinchem heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Doetinchem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Doetinchem of directe omgeving.

564 klanten uit Doetinchem bevelen een bij Casius in Doetinchem aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Doetinchem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dak renovatie/asbest saneren/dakkapellen en dakramen, groendak realiseren op bedrijfspand van 3000 m2, dak vernieuwen, dakpannen vervangen, dakkapel realiseren en dak vervangen door kunstriet, dakinspectie Franse kap, platte daken en terrassen vernieuwen, dakbeschot en zinken dakgoot vervangen, dakpannen vervangen en isoleren van dak, dak op schuurtjes vervangen VVE, dakpannen vervangen, dakisolatie, dakpannen en lood vervangen, nok verhogen, dak renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Doetinchem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Doetinchem:

Dakreparatie na inzakking in verband met structuur rot

Een gedeelte van het dak van een bijgebouw is doorgezakt. Het is een hoekdak met een garage, de structuur lijkt rot te zijn. Een lengte van ongeveer 2 meter breed. Eenmaal op het dak zit er een lek aan de niet weerszijde waardoor lekkage niet eerder gemeld kon worden. Met spoed reparatie nodig.

Isoleren van dak

Ik heb momenteel een puntdak uitgevoerd met betonnen dakpannen. Wil het graag via buiten isoleren. Oppervlakte is 240 m2. Wij ontvangen graag 2 offertes, 1e offerte nieuwe isolatie met de bestaande dakpannen. 2e nieuwe isolatie met nieuwe dakpan.

Lekkage en scheurtjes plat dak herstellen

Ik heb een plat dak waar bitumen op ligt en ik heb last van lekkage en scheurtjes. Dit wil ik graag laten herstellen. Het is ongeveer 2,5 meter hoog en het is een dak van 5 m2.

Zonnecollectoren van het dak verwijderen en dakpannen terugplaatsen

Ik heb 3 zonnecollectoren op het dak. Deze worden niet meer gebruikt. Ik wil deze laten verwijderen zodat ik zonnepanelen kan laten plaatsen. Graag ontvang ik van u een offerte mbt het weghalen en terugplaatsen van dakpannen

Nieuw dakkapel plaatsen

Ik wil graag een nieuw dakkapel laten plaatsen. De precieze afmetingen weet ik niet, maar ik kan de bouwtekening opsturen. Het moet compleet afgewerkt worden en het moet van zink gemaakt zijn.

Bitumen dak vervangen

Ik wil mijn bitumen dak van 25 m2 laten vervangen. Er moet nieuw bitumen op komen.

Overkapping lekt

Het gaat hier om een overkapping van 3. 5 bij 3. 5 meter. Deze lekt aan een kant en er blijft altijd water op staan.

Vervangen van golfplaten op dak

Het betreft het vervangen van 2 stroken van ongeveer 8 x 2.20=17.6 m2. Dus in totaal ongeveer 35 m2 grijze golfplaten. De bestaande platen zijn in 3 delen van ongeveer 85 cm over elkaar heen gelegd en met bouten aan elkaar bevestigd. Zo kom op een totale hoogte van 2.20 cm. Voor de asbest platen is nog geen inventarisatierapport aanwezig. De platen dienen te worden verwijderd en afgevoerd en de nieuwe platen geplaatst.

Asbest dak verwijderen

Ik zoek een vakman die ons asbest dak kan verwijderen en afvoeren. Het is een puntdak, om en nabij 60 m2. Het is een 2 onder 1 kap woning en onze buren zijn ook geïnteresseerd. Zij hebben een dak van 70 m2. Kunt u een offerte opstellen met de kosten van alleen ons dak en de kosten met het dak van de buren erbij? Als het mogelijk is kunt u dan ook aangeven wat de kosten zijn voor het plaatsen van een nieuw dak?

Plat dak repareren

Ik heb op twee plekken in mijn plafond vochtproblemen dus waarschijnlijk heeft mijn platte dak lekkage. Ik zou graag willen dat de vakman het dak komt repareren. Het dak is van EPDM.

Nieuwe dakgoten aan laten brengen

2 stuks nieuwe dakgoten aanbrengen van ongeveer 8.50 meter. Per goot 2 hwa uitlopen. Gootbeugels b44 reeds aanwezig.

Onderhoud half rieten dak

Half riet, half pannendak. Hoofdbouw 10 x 7 meter met een zijdeur van 7 x 4,5 meter. Mos knippen, scheren en waarschijnlijk bijvullen.

Nokvorsten aansmeren

Wat kost het mij om ongeveer 25 meter nokvorst aan te smeren? Prijs per meter hoor ik graag.

Aanbrengen van EPDM

30 m² EPDM leggen op een nieuw plat dak. De ondergond is van houten vloerplanken. De EPDM, lijm en daktrim heb ik al.

Vloeibare dakbedekking aanbrengen

Bijgaand een aantal foto's en beschrijving van verschillende daken. Het betreft 3 daken en op het grote dak nog een viertal koepels die ingeplakt zijn met dakbedekking. We hebben geen lekkages, maar de dakbedekking op met name het balkondeel begint te verweren, craquelé. Het dak boven het eetgedeelte en het hoge dak zijn voorzien van grind. Het liefst heb ik het grind eraf. Vermoedelijk is het grind voor de dak belasting. Indien dat het geval is zou de bitumen laag dan eerst vastgezet moeten worden? Of zijn er andere oplossingen? U kunt natuurlijk altijd vrijblijvend langskomen. Graag zie ik uw voorstel tegemoet.

Houten boeiboorden vervangen door kunststof

Aan de aanbouw van mijn (rijtjes)huis zit momenteel houten boeiboorden die ik graag vervangen wil hebben door kunststof boeiboorden. Het betreft zo'n 7 meter (5 meter breed en dan nog de hoekjes om).

Dakpannen op een vrijstaande woning vervangen

Dakpannen vervangen op een vrijstaande woning. Het gaat om ongeveer 110 m2 pannendak.

Asbest dak vervangen door nieuw pannendak

Oude dak vervangen. Oude dak heeft asbest panelen. Vervangen door dakpannen. Ongeveer 580 m2.

Pannendak renoveren

Vervangen van betonpannen voor gebakken pannen

Duivenpinnen plaatsen

Ik wil graag bij het zolder raam (onder en boven) en op het dak duivenpinnen laten plaatsen. De vorige keer dat de pinnen geplaatst zijn, zijn de pinnen na 2 jaar eraf gevallen. Oftewel, goede bevestiging hiervan is zeer gewenst. De duivenpinnen zijn nog aanwezig.

Lekkage bij dakgoten verhelpen

De zinken dakgoten aan de voor- en achterkant van mijn woning vertonen lekkage. Ik laat dit probleem graag verhelpen.

EPDM op het schuurdak aanbrengen

Het dakleer van de schuur willen we laten vervangen. Dit dak is 19 jaar oud en hier ligt nu bitumen op. Dit willen we laten vervangen door een EPDM dakbedekking. Het dak van onze schuur is 4 bij 2 meter. Tevens willen we het dak laten scheiden van het dak van de buren. De scheiding moet gebeuren over een lengte van ongeveer 2 meter. Graag ontvang ik een offerte.

Dakpannen door rieten dak vervangen

Een dak van riet maken. Ik heb nu dakpannen en ik wil een nieuw rieten dak. Het is maximaal 200 m2. Het afhalen van de pannen doen we zelf. Dakbeschot kan er zo opgeschroefd worden. We willen er vijf of zes dakkapellen in laten plaatsen. De dakhelling is 60 graden.

PVC over bitumen dak aanbrengen

Ik wil graag PVC over een bitumen dak aan laten brengen. Plat dak ongeveer 60 vierkante meter. Schoonmaken ondergrond en over deze bitumen laag een pvc dakbedekking aanbrengen.

Regenpijp plaatsen

Mijn zoons hebben de regenpijp kapot gevoetbald en dus moet hij vervangen worden. Ik heb er 1 nodig van 8 meter lang en 80 mm diameter. Recht, van dakgoot naar grondniveau. Van zink en geen plastic. Graag een opgave van kosten per mail.