Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Doesburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Doesburg heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Doesburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Doesburg of directe omgeving.

80 klanten uit Doesburg bevelen een bij Casius in Doesburg aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 7,8/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Doesburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: rieten kap plaatsen op onze nieuwe woning, dak vernieuwen van appartementencomplexen, inclusief isolatie en sedumdak, gehele dak verhoging 2 onder 1 kap buren ook, vervangen Rieten dak naar dakpannen leisteen, kantoordak isoleren en bitumen vervangen 220 m2, puntdak met asbest vervangen, inclusief isolatie en zonnepanelen, plat dak vervangen van woning met isolatie, asbest golfplaten verwijderen en nieuw dak plaatsen, dakbedekking vervangen van een garagedak, dak renovatie, dakpannen vervangen, het vervangen van een daklaag van bitumen, kap op garage plus doorbreken dak, lekkage verhelpen aan het dak van onze bijkeuken, van een plat dak een hellend dak maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Doesburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Doesburg:

Dakbedekking vervangen

Er ligt nu een bitumen dak op. Het is een plat hellend dak met een dakraam er in. Het dak is grofweg 10 bij 6.5 meter en ligt op een hoekwoning. Wij willen dit van de zomer laten uitvoeren en we willen graag een offerte met 6 cm dak isolatie en wat het kost zonder isolatie. Verder zit er een CV uitlaat op en een lucht kanaal doorvoer, en 2 regen doorvoeren onder aan de helling (links en rechts) alvast bedankt voor uw moeite (bellen mag ook).

Dakdoorvoerpijp vervangen rioolbeluchting

Ik ben opzoek naar iemand die de doorvoerpijp van de rioolbeluchting op het schuine dak kan vervangen. Het lekt nu iets omdat deze in het verleden door vorige bewoner niet op de correcte manier is gemonteerd. Er is vrij makkelijk bij te komen. De vochtige plek is ongeveer 20 x 20 cm. Een gipsplaat van ongeveer 20-30 cm x 40 x 50 cm moet vervangen worden. Ik ben in contact met de verzekering, of deze het vergoed of niet ik wil het laten vervangen/ repareren. De woning verkopen we en rond begin maart gaan we over naar de nieuwe woning.

De panlatten en dakfolie vervangen van een puntdak

Ik zoek een dakdekker die het dakfolie en panlatten van mijn dak kan vervangen. Het gaat om een dak van een twee-onder-een-kap-woning die 6 bij 8 meter groot is. We willen graag dampdoorlatende folie laten plaatsen. De bestaande dakpannen kunnen hergebruikt worden. Het gaat om een schuin puntdak.

Dak isoleren en bedekken

Wij wonen in een boerderij uit 1950 (omstreeks die tijd). De ene helft van de woning is van ons, de andere helft van de buren. Mogelijk dat die mee willen doen maar dat is niet zeker. Wij hebben de zolder in gebruik en overal is de binnenzijde van de woning afgewerkt. Het dak is denk ik al gauw 10 x 10 per dak helft (schuine kap vanaf begane grond) voor alleen ons deel dus het totaal van ons komt op zo'n 10 x 10 x 2 = 200 m2. Daar gaan dan wat dakramen en een dakkapel vanaf. Op de rest liggen nu pannen met daaronder deels isolatie maar die isolatie is niet meer zo goed. Als het waait kan je op sommige plekken de wind voelen. We zijn in principe niet van plan om het dak of de dakpannen ook te laten vernieuwen (vanwege de kosten) maar de gewenste situatie is om vooral te besparen op onze energierekening. Wij hebben vorig jaar op de schuur zonnepanelen laten leggen en hebben nu enkel nog kosten voor gas per maand die vrij hoog zijn. We hebben een warmtepomp overwogen maar uit een test kwam dat we beter eerst e.e.a. kunnen isoleren. Spouwisolatie hebben we. Vloerisolatie weet ik niet zeker. We hebben wel vloerverwarming.

Bitumen dak vervangen voor epdm inclusief boeiboord

Platte dak van uit bouw is nu van bitumen en willen we graag epdm , afvoeren en alles vervangen. Isolatie durf ik niet te zeggen of die vervangen moet worden. De houten boeiboord wel, maar dan met trespa materiaal. Dak is groot, 4 x 6 meter met deur naar dakterras.

Plat garagedak vervangen

Het dak van onze garage is aan vervanging toe. Nu lekt het. Het is 17 m2. Je kan hier makkelijk bij. Er zit ook een lichtkoepel in. We ouden dit zsm willen laten uitvoeren. We dachten zelf aan een bitumen laag aanbrengen.

Dak vervangen en lichtstraat in de aanbouw plaatsen

Ik wil graag de dakbedekking op mijn uitbouw, een plat dak van circa 4,5 x 3 meter renoveren in verband met lekkage en tevens bekijken of we in die uitbouw een lichtstraat van circa 3,5 x 1 meter kunnen aanbrengen. Er zit nu bitumen met leibeslag op. Daarop isolatieplaten en grindtegels. De isolatie is nog goed. De lichtstraat van zonwerend isolatieglas in verband met warmte en geluid isolatie. Voor de sparing in het plat dak graag ook de bouwkundige voorzieningen meenemen in de offerte.

Plat bitumen dak dekken

Een nieuwe bitumen laag over de huidige bitumen laag heen leggen. Op een plat dak van de schuur/berging. Het dak is 7 m2. Er is één afvoer voor regenwater.

Zinken dakgoten M30 en M44 solderen

Zinken dakgoten solderen. Materiaal is aanwezig en de beugels zijn al geplaatst. Circa 34 soldeer naden, 2 x 4 + 2 x 5 (M30) en 4 x 4 (M44). Goten hier daar inkorten. Eventueel ook de afvoerpijpen van 80 mm afvoer monteren.

Asbest dakbeschot en tule du nord pannen vervangen

Dakpan gedekt dak met asbest eronder. Niet geïsoleerd. Asbest moet verwijderd worden, geïsoleerd worden en nieuwe pannen tule du nord. Huis is uit 1921. Geen monument. Het betreft een puntdak. Het vloeroppervlak is ongeveer 110 m2. Het betreft een puntdak met 4 zijde en heeft een nokhoogte van ongeveer 3 meter. Ik heb nog geen rapport op laten maken.

Dak met shingels repareren

Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn voor het repareren van een shingels dakbedekking. Er is op dit moment lekkage. Het gaat om 2 delen van 6 bij 6 m2.

Plat dak bedekken en lichtkoepel vervangen

Ik wil een plat dak boven een garage (3. 5 x 4. 5 m) laten isoleren aan de buitenzijde en tevens in het dak 2 lichtkoepels (elk 60 x 120 cm) laten aanbrengen. Lichtkoepels extra geïsoleerd (4 lagen). Ventilatie niet nodig, wel inbraakveilig.

Dakplaten laten inspecteren

Asbest inventarisatie. Dakplaten ong. 70 m². Schuin dak. Betreft een eengezinswoning met 2 verdiepingen.

Ondervorst vervangen

Graag wil ik een offerte voor het vervangen van 5,5 meter ondervorst en het plaatsen van rvs schroeven in de nokpan

Dakbedekking vervangen op de dakkapel

Dakkapel, 6 m2, dakbedekking verwijderen en vervangen door kunststof.

Kunststof dakplaten op het tuinhuis plaatsen

Op het dak van het tuinhuis wil ik kunststof dakplaten hebben. De hoogte is 2.70 meter en de oppervlakte is 27 m2.

Dak van tuinhuis vernieuwen

Wij willen ons dak van het tuinhuisje vernieuwen. Er zitten nu daksingels op maar we willen een kunststof dak van het type aqua_pan. Het dak is 30 m2 met een punt. De twee schuine kanten van het dak zijn ongeveer 5.10 breed en 2.60 tot de nok. Graag een offerte inclusief de aanschaf van het materiaal.

Pannendak controleren

Controleren van het dak op kapotte dakpannen. Betreft dus een dakinspectie. Gaat om een tussenwoning.

Lekkende regen/afvoerpijp airco op het ...

Lekkende regen/afvoerpijp airco op het dak, regenwater loopt nu via deze pijp weg.

De dakboei van mijn huis. De houten rand ...

De dakboei van mijn huis. De houten rand onder de dakpannen bij de dakgoot vervangen.

Op wolfseind en rond dakraam moeten de ...

Op wolfseind en rond dakraam moeten de dakpannen stormvast worden bevestingd. Schoeven en verhaken en evt lijmen Dakpannen zijn aanwezig Ruimte genoeg voor een steiger etc Locatie Doesburg

Plaatsen dakkappel +/- 4 m breed.

Plaatsen dakkappel +/- 4 m breed.