Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dak helemaal vervangen:

Dak helemaal vervangen

Wij willen ons dak in het geheel laten vervangen, 30 vierkante meter in totaal.
Onze klant uit Culemborg (Gelderland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dak helemaal vervangen uit heel Nederland:

Dakinspectie na lekkage

Een aantal weken geleden heeft er in de uitbouw van de woonkamer een lekkage plaatsgevonden. De oorzaak is niet helemaal duidelijk. Wij hebben een andere dakdekker ingeschakeld en die komt tot de conclusie dat de pannen op de uitbouw en het dak zelf aan vervanging toe zijn. Ik zou jullie willen vragen om een second opinion en een vergelijkbare offerte. Ook onze buren hebben behoefte aan een dergelijke inspectie. Ik verneem graag van u wanneer hiervoor een afspraak gemaakt kan worden.

Kiosk bouwen

Wij hebben een kiosk die helemaal opnieuw gebouwd moet worden. De maat zal 6 x 6 meter worden. De fundering (heien) moet nog gemaakt worden. We hebben tekeningen van een architect. Bouw met metselwerk en grote kozijnen en een plat dak. Mogelijk willen we er ook meteen een kelder onder laten maken. Dit graag als optie opnemen. De oude kiosk hoeft niet afgebroken te worden. Deze halen we zelf opzij als de nieuwe gebouwd gaat worden. We zijn een boorbeeld voor andere Kiosken in Den Haag. Alle kiosken moeten binnen een bepaald aantal jaren verbouwd/vernieuwd worden. De gemeente en lokale tv zender geven er nu en straks aandacht aan.

Dakopbouw op een plat dak

Graag ontvangen wij een gedetailleerde vrijblijvende offerte voor een dakopbouw welke wij op de garage (plat dak) willen realiseren. Het betreft 20 m2 inclusief, lichtkoepel, verleggen verwarmingsbuizen, doortrekken waterleidingen, helemaal af - dus niet casco. De architect tekeningen hebben wij al in bezit. Wij willen er een slaap/speel/sport ruimte mee creëren. Wij wonen in een twee onder een kap woning met aangebouwde garage. Hier komt de dakopbouw op. Er dient een slaapkamer open gebroken te worden, door knieschotten heen. Deze dienen ook weer netjes afgewerkt te worden. Schuin dak wordt dan een open gedeelte en andere schuin dak van de andere boven slaapkamer dient een rechte muur te worden. Al met al een heel bouwproject. Tussen de twee slaapkamers bevind zich onze tweede badkamer met bad. Ook deze heeft nu een schuin dak welke recht zal moeten worden. Inclusief, leidingwerk, licht, stucen, kozijnen met HR ++ glas en sloten plaatsen (politie keurmerk dus minimaal 3 pits sloten). Graag ontvangen wij uw offerte. We kijken er naar uit.

Dak lekkage repareren

Wij hebben onze woning verkocht. Kopers komen 3 weken na de koop bij ons terug met de melding dat er een dak lekkage is en dat wij dit verborgen hebben. (is NIET het geval). Proberen nu dus de kosten op ons te verhalen. Wij hebben een nota ontvangen dat dit €1150,- zou kosten om het te repareren, ik denk echter dat dit niet helemaal klopt. (onbetrouwbaar bedrijf, geen specificatie van de kosten, gewoon bam dit gaat het kosten. ) Graag ontvang ik dus een offerte wat zoiets ongeveer zou kosten. Het zit in de hoek op zolder achter de knieschotten en is nog geen 1 m2. Is alleen zichtbaar wanneer het flink geregend heeft zeggen ze.

Aanbouw/vernieuwing schuur aan garage

Wij willen aan onze garage een nieuwe aangebouwde schuur laten maken, met gebruikmaking van een deel van de fundering van de oude schuur. Wij hebben onze oude schuur, deels van hout en deels met bakstenen muren, reeds gesloopt. Er is al voor 15 % een fundering aanwezig en ook een stuk fundering al uitgegraven. Wij zoeken nu een vakman voor het graven en storten van de fundering, opmetselen van de buitenmuren en 2 tussenmuren, storten van een gewapende betonnen vloer en plaatsen van een nieuw dak. Dat doek moet in het verlengde van het garagedak worden gebouwd en sterk genoeg zijn voor het dragen van zonnepanelen. De totale afmeting is ongeveer 40 m². Ik ben in het bezit van een onprofessionele bouwtekening. Ik laat de klus hier graag even helemaal inmeten en ontvang daarna uw offerte.

Achterzijde woning vergroten

Wij zijn bezig met een jaren '60 bungalow te moderniseren. Hierbij willen we aan de achterzijde een aanbouw creëren van 6 x 3 meter. De aanbouw moet geheid gefundeerd en verder helemaal casco gebouwd worden met een bitumen plat dak met een lichtstraat. Verder moet er een schuifpui in. Wij krijgen volgende week officiële tekeningen van de architect binnen. Verder is het een vrijstaande woning en willen we de werkzaamheden zo snel mogelijk laten beginnen. Het moet een prefab aanbouw worden want de buitenkant zal gestuct worden door iemand anders.

Bitumen dakdekking vervangen

Er zitten blazen op ons dak en willen graag het dak laten renoveren. Het is ongeveer 55 m2 en het dak is niet helemaal plat, maar loopt licht in een puntje. De isolatie is nog goed wanneer dat kan blijven zitten.

Schuin dak recht optrekken

Onze nieuwe woning (nog op te leveren) heeft een schuin dak die we recht willen trekken om zo meer ruimte te creëren. We twijfelen tussen een dakkapel en gewoon helemaal recht trekken. We zijn benieuwd naar de kosten van een dakkapel van ca. 3 meter, met een hoek van ca. 35%. En de kosten voor het helemaal rechttrekken van ca. 5 meter met kunststoframen erin. De werkplek is goed bereikbaar. De afvoer van het afval is voor de vakman.

Plat bitumen dak laten vervangen

Het gaat om een plat dak van 17 m2. Het is de bedoeling dit met z'n vieren te doen (het dak loopt helemaal door over 4 huizen, deze dienen allemaal vervangen te worden). Er zit nu bitumen met grind op. Dit moet echt vervangen worden. Graag een opgaaf per dak. De ruimte is makkelijk bereikbaar.

Oude woning met afdak en schuur slopen

Wij zijn momenteel de aankoop aan het afronden van een groot perceel grond waarop nu een oude vervallen woning met schuur staat. De overdracht zal vermoedelijk over 2 maanden plaatsvinden. We willen de huidige bebouwing laten slopen. Het gaat om een oud vrijstaand boerderijtje van 8 x 10 meter, om een schuur van 12 x 8 meter met daarop asbest golfplaten op een puntdak, en om een overkapping/berging van 12 x 5 meter met asbest golfplaten. De woning is al helemaal leeg, alleen de balken en fundering, de muren en het dak staan er nog. U kunt foto's bekijken van de woning op Funda. Wij ontvangen graag uw offerte voor de totale sloop en het verwijderen van alle afvalmaterialen.

Partners

Partners van Casius