Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dakgoot en boeiboord vervangen:

Dakgoot en boeiboord vervangen

Ik wil graag twee dakgoten plus overstekken laten vervangen. Een zit aan de voorkant van het huis en is 10 meter, de andere aan de achterkant van het huis, 8 meter. Wat zouden de kosten bedragen? Graag een offerte per e-mail en niet per telefoon. Gaat om een vrijstaande woning.
Onze klant uit Beuningen (Gelderland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakgoot en regenpijp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakgoot en boeiboord vervangen uit heel Nederland:

Onderhoud voorzijde woning

Aan de voorzijde van onze woning is er een en ander aan onderhoud nodig: - de voordeur + kozijn schilderen - erker schilderen - de betonnen rand van de erker repareren - het boeiboord vervangen (kunststof) / dakgoot repareren. We merken we dat het water uit de dakgoot naar beneden doorlekt en het water niet goed weg loopt naar de regenpijp toe. De houten kozijnen in de erker zijn mogelijk aan vervanging toe - een optie is het vervangen van de erker met kunststof kozijnen.

Houten boeiboord en inwendige dakgoot vervangen

Momenteel hebben we een houten boeiboord op onze dakgoten en wij willen overstappen naar een onderhoudsvrije variant. Kunststof/Keralit is waar wij aan zitten te denken. Offertes moeten een open calculatie bevatten. Materialen en uurloon moet apart worden gespecificeerd. Vakman levert zelf de materialen en toebehoren en voert ook oude materialen af. Breedte indicatie van het boeiboord is circa 25 cm maar kan in overleg worden aangepast. Willen voor aangezicht en onderzijde van hetzelfde materiaal. Lengte is circa 6 meter. Als interessante prijs is willen wij zowel voor als achterzijde van het huis aanpakken.

Dakgoot en boeiboord repareren

De hoek van onze houten dakgoot is aan de voorkant huis kapot, we hebben een hoekhuis. De onderkant is eraf. Dit deel moet gerepareerd/vervangen worden. Het gaat maar om een klein deel van de goot (ongeveer een halve meter). De rest is nog prima in orde voor zover ik kan overzien. Daarbij graag ook advies over goede afwatering bij dit deel van de dakgoot. Locatie is makkelijk bereikbaar middels aanbouw.

Dakgoot en boeiboord vervangen

De boeiboorden dienen vervangen te worden. Zie bijgevoegde foto's. Het gaat om de boeiboorden van de ene zijde van ongeveer 4 meter lang totaal. De woning heeft 2 verdiepingen plus een zolder. De nieuwe boeiboorden mogen van hout of van kunststof zijn.

Dakgootrand vervangen

De rand langs de dakgoot, boeiboord; 1 staande plank langs de dakgoot aan de buitenkant vanaf het huis gezien, is er van af gewaaid. Graag willen we deze nu houten dakgoot rand laten vervangen voor een kunststof rand over de gehele breedte van 2 huizen, ongeveer 12 meter in totaal in een groene kleur.

Dakgoot repareren

Het lijkt erop dat onze dakgoot lek is. De buitenmuur wordt vanuit de bovenkant naar beneden nat. Dit ongeveer vanuit het midden. De dakgoot zit in een boeiboord van hout. Het gaat om een zinken dakgoot als ik me niet vergis. Ik kan voor de zekerheid de rest van de gegevens via de mail opsturen. De dakgoot is ongeveer 10 meter lang.

Dakgoot en boeiboord vervangen

Graag laat ik mijn kunststof dakgoot en houten boeiboord vervangen bij mijn hoekwoning. Beide hebben een lengte van 3 meter en mogen vervangen worden door kunststof.

Lekkage aan dakgoot, boeiboord en nokvorsten verhelpen

Het is een vrijstaand huis uit 1989 rond om is er een zinken dakgoot. Hier is een lekkage aanwezig. De goot dient te worden gecontroleerd en gerepareerd of vervangen. De boeidelen zijn van hout en vertonen op diverse plekken houtrot. De boeidelen dienen ook gecontroleerd te worden en gerepareerd. De woonoppervlakte is 60 m2.

Dakgoot vernieuwen en boeiboord repareren

Prijsopgaaf zinken dakgoot met kunststof dakgoot en reparatie boeiboord (waar nodig), huis ongeveer 1930. Lengte ongeveer 7 meter.

Dakgoot vernieuwen

Dakgoot aan de zijkant van huis vervangen. Het zal gaan om een meter of 20 aan zinken dakgoot. Huidige goot zakt door en loopt over. Nieuwe goot moet meer water af kunnen voeren. Ik weet niet wat er tegenwoordig mag en kan. Afwerking goot netjes laten aansluiten aan boeiboord.

Partners

Partners van Casius