Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Beuningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Beuningen heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Beuningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Beuningen of directe omgeving.

236 klanten uit Beuningen bevelen een bij Casius in Beuningen aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Beuningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dak isolatie en vernieuwen van dakpannen van meerdere woningen, dakbedekking vervangen, serre naar vaste uitbouw, schildkap dak realiseren op nieuwbouw woning, advies en onderzoek naar mogelijke asbest van garageboxen, dak vervangen, isoleren en zonnepanelen plaatsen, bitumen dak renoveren, dak vervangen, advies en plaatsen zonneboiler in combinatie met zonnepanelen, dakpannen vervangen en dak isoleren, totale renovatie woonboerderij, asbest verwijderen, dakconstructie vervangen, dak vervangen, dak vervangen, isoleren en koepel plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Beuningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Beuningen:

Vervangen rietendak

Ik wil mijn rieten dak vervangen of opstoppen. Het gaat om 205 m2 en 25 meter nokvorst. Ik heb 4 bestaande dakkapellen. Het oude dak moet afgevoerd worden.

Plat dak isoleren

Ik wil op mijn plat dak zonnepanelen laten plaatsen en daarvóór het dak laten isoleren. De bitumendakbedekking is in goede staat. Ik wil een omgekeerd dak hebben. Het dak is ongeveer 35 m2.

Dakbedekking tuinhuis vervangen

Ik heb een tuinhuisje waarvan ik de bitumen shingles heb verwijderd omdat ze helemaal verweerd waren. Ik heb bij Gamma nieuwe Aquaplan easy shingles gekocht, maar nu kom ik er achter dat de OSB dakplaten op een aantal plaatsen zijn verrot. Voordat ik de shingles kan aanbrengen moeten de OSB dakplaten (deels) worden vervangen. Ik wil de klus nu graag uitbesteden aan de Gamma specialist. Afmetingen dak linkerzijde (2,72 x 1,90m), dak rechterzijde (2,72 x 2,50m). Werkzaamheden: - OSB platen (deels vervangen) en afvoeren - 2x geimpregneerde ribben (75mm x 50mm) onderkant vervangen (2 x 2,72m) - shingles aanbrengen (spijkers en montagekit al in bezit) - eventueel extra Aquaplan easy shingles zwart leveren. Graag ontvang ik een passende offerte.

Dakgoot en boeiboord vervangen

Ik wil graag twee dakgoten plus overstekken laten vervangen. Een zit aan de voorkant van het huis en is 10 meter, de andere aan de achterkant van het huis, 8 meter. Wat zouden de kosten bedragen? Graag een offerte per e-mail en niet per telefoon. Gaat om een vrijstaande woning.

Dak van het tuinhuisje vernieuwen

Graag wil ik een prijsindicatie voor het vervangen van het dak van ons tuinhuisje. (dakplaten en singels). Het betreft een punt dakje, 2 delen van 1.80 x 3.65 meter. Graag een complete offerte inclusief manuren en materialen. Locatie is lastig bereikbaar, zal via het huis moeten.

Goten van het dak vernieuwen

Voor- en achterzijde woning dakgoot vernieuwen. Totale lengte beide ongeveer 20 meter betreffende een bakgoot. Afvoeren van het puin door de vakman laten doen.

Dakbeschot verwijderen en vervangen

Verwijderen van 170 m2 dakbeschot, pannen worden eventueel weer hergebruikt na vervanging van het dakbeschot door bv OSB. Het gaat om Eternit platen. Onduidelijk is het of het om asbest gaat, er is dan ook nog geen asbestinventarisatierapport voor gemaakt. Wat kost het verwijderen van het dak en het vernieuwen van het dakbeschot? Graag een indicatieve prijs.

Afvoer maken door een pannendak

Wij willen een afvoer maken voor de douche op zolder door het pannendak. De klant graag weten of er een verschil in prijs zit tussen een mechanische afvoer en een natuurlijke afvoer-dakpan.

Daklekkage bij de schoorsteen repareren

Graag een vrijblijvende prijsofferte van de reparatie van de daklekkage bij de schoorsteen.

Houten ombouw dakgoot repareren

Er zit een scheur in de houten ombouw van de dakgoot op de 1e verdieping. Ik wil de goten aan zowel de achter- als voorzijde laten repareren en daarna laten schilderen. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Dakpannen reinigen

Ik wil mijn betonnen dakpannen ontmossen en reinigen met een speciale frace. Dit moet met een lage drukspuit in verband met het impregneren.

Dak repareren

Dak lekkage opsporen en repareren platdak garage carport oppervlakte geheel +-25-30m2 geschat! Bitumen zondergrind!!

Vogelwering in de dakgoot plaatsen

Ik wil graag dat er vogelwering van 35 meter in de dakgoot wordt geplaatst.

Shingles op het tuinhuis vervangen

Graag zou ik een kostenoverzicht willen ontvangen voor het verwijderen /vervangen van shingles op een tuinhuisje en een prieeltje. Afvoeren is niet nodig. De dak-afmetingen zijn: 2.90 x 4.40 meter en 3.40 x 3.40 meter. Foto's bijgevoegd.

Solatube in de kelderruimte aanbrengen

Wij zijn bezig met de aankoop van een pand. Ik wil graag een Solatube laten plaatsen in mijn kelderruimte. Het is een winkel/woonruimte. Vanuit de buitengevel moet er licht in de kelder komen. De kelder is 60-65 m2. Wellicht dat er 2 Solatubes nodig zijn.

Dakje van de erker opnieuw bedekken

We willen graag weten wat het kost om ons dakje van de erker opnieuw te laten bedekken. Het is een plat dakje. Afmetingen; 3,5 x 2 meter. Alvast bedankt.

Dak en pannen na laten zien op lekkage

Tijdens heftige regenbuien lekt het in onze nieuwe badkamer. Waarschijnlijk ligt er een dakpan niet goed of is er een dakpan gebroken, waardoor dit gebeurt. We willen graag verdere schade voorkomen en zo snel mogelijk iemand vinden die dit probleem kan oplossen.

Windveer laten bekleden

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het bekleden van onze windveer. Het betreft een windveer over 2 woningen. De beide zijden zijn zo'n 7 meter lang. De voor- en onderkant dienen glad te zijn. Wij hebben geen voorkeur voor metaal of kunststof. Er zijn foto's beschikbaar.

Garagedak vernieuwen

Ik heb nog steeds lekkage, ik wil zo snel mogelijk een offerte. Gelieve wel een serieus, en niet van te voren eerst het geheel laten betalen. Want hier heb ik geen vertrouwen in. Ongeveer 22 m2. Gelieve zo snel mogelijk bellen in verband met eerdere offerte.

Keralit boeidelen monteren

Wij willen graag keralit boeiboorden laten plaatsen waarbij de bevestiging onzichtbaar is. Het gaat om ongeveer 60 strekkende meter.

Dakgoten repareren

De dakgoot aan zowel voor- en achterzijde van het huis is lek waardoor natte plekken in de muur ontstaan. Graag hadden we deze vervangen/gerepareerd gehad en waarschijnlijk is de regenpijp ook toe aan vervanging. Het betreft een 2 onder 1 kap woning. Er is voldoende ruimte voor het uitvoeren van de werkzaamheden.

Regenpijp en boeiboord vervangen

Bij de afvoer van het platte dak zit de plastic regenpijp los en geeft lekkage op de muur. Bij het boeiboord is een stuk van 1 meter verrot. Dit dient vervangen te worden. Het kan zijn dat dit komt door een lekkage bij zinken dakgoot.

Vogelschroot aanleggen en dak inspecteren

We zouden graag vogelschroot willen laten aanleggen aan de voor- aan achterzijde van ons huis, per zijde ongeveer 5 a 6 meter. Eventueel ook reparatie van de inmiddels al aangebrachte schade door vogels. Nog niet bekend hoe erg de schade is. Er ligt piepschuim op de oprit dus ze zijn wel bezig.

Vogelnest verwijderen en bescherming aanbrengen

Vogelnest verwijderen daarna bescherming aanbrengen tegen vogelnesten

Vogelnest verwijderen en gaas plaatsen

We hebben het vermoeden dan kraaien en/of andere vogels een nest hebben gebouwd op onze "schoorsteen"/luchtkanaal. We zouden graag dit nest verwijderen, het kanaal reinigen en het vervolgens onmogelijk maken voor vogels om opnieuw te nestelen. Als we nu de afzuigkap aanzetten in de keuken kunnen we via het luchtkanaal in de badkamer en de afvoer op zolder (2e verdieping) het etenslucht ruiken. Het betreft een rijtjes huis(semi-geschakeld)met een zolder en schuindak (met dakkapel). Graag aanbieding in eerste instantie per mail. Opgegeven nummer is prive-mobiel. Ben overdag werkzaam.