Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Bennekom te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Bennekom heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Bennekom u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Bennekom of directe omgeving.

142 klanten uit Bennekom bevelen een bij Casius in Bennekom aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Bennekom bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dak isolatie en vernieuwen van dakpannen van meerdere woningen, dakbedekking vervangen, serre naar vaste uitbouw, schildkap dak realiseren op nieuwbouw woning, advies en onderzoek naar mogelijke asbest van garageboxen, dak vervangen, isoleren en zonnepanelen plaatsen, bitumen dak renoveren, dak vervangen, dak vervangen, dakpannen vervangen en dak isoleren, totale renovatie woonboerderij, asbest verwijderen, dakconstructie vervangen, dak vervangen, dak vervangen, isoleren en koepel plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Bennekom staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Bennekom:

Dak isoleren en bedekken

Ik ben bezig met de bouw van een tuinhuis. Het platte dak wil ik door een vakman laten isoleren (warm dak) en afdekken met EPDM. De oppervlakte van het dak is circa 20 m2.

Schoorsteen, nokvorsten en daklood herstellen

Graag ontvang ik een offerte voor het controleren en vastzetten van de nokvorsten. De lengte van het dak is ongeveer 14 meter

Zinken dak aanbrengen

Hellend zinken dak aanbrengen. Er is nog geen dak aanwezig. Ik ga een eiken houten bijgebouwtje realiseren van 35-40 m2 met daarop een gebogen dak. Dit dak zal bestaan uit 4 gebogen zijden met een hoogte van 180 cm. en een plat middengedeelte van 280x180 cm. De gebogen zijden moeten bekleed worden met zink.

Boeiboorden en zinken dakgoten vervangen

Graag ontvang ik van u een offerte voor de vervanging van mijn zinken dakgoten. 2 maal 6 meter hoekhuis. Exacte maat weet ik niet, wel dat het geen standaard maat is. Beugels kunnen blijven zitten. Tevens graag een offerte voor het vervangen van de boeiboorden of het bedekken er van met Trespa o.i.d. in de kleur Ral9001.

Dak van een vakantiewoning renoveren

Ik heb een vakantiewoning van 11 x 5 meter uit een nalatenschap. Er is daar dringend onderhoud nodig aan het dak. Dat is een licht hellend puntdak bedekt met shingels. Ook het dakhout eronder is hier en daar verrot en moet vervangen worden. Aan de binnenzijde moet er aan beide zijden van 11 meter lang een hoeveelheid latten worden verwijderd tot een hoogte van 1 meter. Die latten zijn 8 cm uit elkaar geplaatst. Ik overleg graag even over het soort dakbedekking. Ik denk zelf aan donkere golfplaten met hier en daar lichtdoorlatende platen. Ik sta open voor uw suggesties. Mijn doel is om het dak te vervangen/renoveren zodat het de komende 5 tot 10 jaar weer mee kan. Ik wil nu graag een budgetvriendelijke oplossing. Ik maak graag een afspraak en ontvang daarna uw offerte.

Dakisolatie aanbrengen en dakpannen vernieuwen

Het betreft het vervangen van de dakpannen en het aanbrengen van dakisolatieplaten bij onze woning. De maten van het dak zijn 8.70 bij 5.50 meter, en dan 2 maal. Het dak heeft geen schoorsteen of dakkapel.

Dakpannen vervangen

Dakpannen vervangen, 80 m2.

Stenen schoorsteen verwijderen

Graag ontvang ik een offerte voor het slopen van onze stenen schoorsteen. Ik schat dat deze ongeveer 2,5 meter hoog is, 1 meter breed en 60 cm diep. Nadat de schoorsteen verwijderd is moet dit gat dicht gemaakt worden. Vervolgens dit bedekken met dakpannen, deze hebben wij nog op voorraad.

Leien dak herstellen

Ik heb nu asbest houdende leien en ik wil het leien dak herstellen. Het gaat om een oppervlakte 365 m2.

Dak met leien vervangen

Ik heb een stenen recreatiewoning met een vloeroppervlakte van 65 m2. Het iets hellende dak met leien moet vervangen worden. De woning is gebouwd in 1968 dus ik weet niet of het dak ook geïsoleerd is, dit zou eventueel dan ook gelijk moeten gebeuren.

Nokvorsten ontmossen en vastzetten

De nokvorsten op mijn dak liggen niet meer sluitend plat. Het gaat om een lengte van ongeveer 5.5 meter. Het verwijderen van mos is eventueel ook noodzakelijk.

Dakpannen reinigen of vervangen

Dakpannen reinigen huis vrijstaande woning, dakpannen erg smerig.

Dakpannen reinigen en coaten

Dakpannen reinigen en coaten. Het gaat om ongeveer 27 vierkante meter (voorkant). Als het goed uitpakt is de achterkant van het huis ook een optie. Dat is ongeveer 37 vierkante meter.

Dak met dakpannen renoveren

Dak renovatie: nieuwe dakpannen, nieuwe panlatten en folie voor beide woningen van een 2-onder-1 kap.

Dakgoten vervangen bij meerdere huizen

We willen onze dakgoten van een rij met 5 huizen gaan vervangen en willen eerst offertes zien. Zowel voor- als achterkant. Per huis, per kant ongeveer 5 meter lengte. De goten hangen op ongeveer 5 a 6 meter, bovenkant eerste verdieping. Goed bereikbaar aan beide zijden. Nu kunststof maar we willen ze laten vervangen door zinken goten.

Lekke dakgoot repareren

Bovenhuis boven een winkelpand lekkende dakgoot repareren. Met houten bak. Hoog, op ongeveer 8-9m hoogte. Door het vriezen is hij denk ik lek. Op een plek.

Vervangen dakbedekking

Vakantiewoning met nok met momenteel een golfplatendak. Dit begint lekkage te geven. Het huis is 75 m2 vloeroppervlak en het dak is 15 graden aan beide zijden van de nok, met een oversteek van naar schatting +/- 30 cm. Wat zijn de kosten van het laten maken van een nieuwe dakbedekking met: - Nieuwe golfplaat - Bitumen of vergelijkbaar materiaal - Shingles - Pannen en panlatten Start in overleg, graag voor de winter voltooien.

Dak chalet isoleren

Isolatie op bestaand dak van een chalet en nieuwe dakbedekking. Het chalet is nu niet geisoleerd. Maten 10 x 4 m.

Plat dak renovatie

Plat dak, 6x6m, hol, blijft veel water op staan, afvoeropening te klein en te hoog. Lekt bij harde wind/regen. Eventueel isoleren bovenzijde. 2x daklicht plaatsen (70x70 en 100x100). Het is een bitumen dak.

Het renoveren van een schoorsteen ...

Het renoveren van een schoorsteen (uitslijpen van de voegen, en weer voegen,indien nodig vervangen van het lood. en schoorsteen inpregneren.En een RVS schoorsteenkap plaatsen)

Vervangen 14 meter dakgoot en evt 2 ...

Vervangen 14 meter dakgoot en evt 2 regenpijpen in Bennekom

Vervanging zinken dakgoot.

Vervanging zinken dakgoot.

Nieuwe dakpannen en isolatie.

Nieuwe dakpannen en isolatie.