Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dakgoot vervangen door zink of aluminium:

Dakgoot vervangen door zink of aluminium

Ik zoek iemand voor het vervangen van mijn dakgoot zonder beugels,12 meter 2 onder 1 kap achterzijde woning. Vervangen door zink of aluminium. Dakgoot van 12 meter.
Onze klant uit Beneden Leeuwen (Gelderland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakgoot en regenpijp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakgoot vervangen door zink of aluminium uit heel Nederland:

Het vervangen van een wolfdak 600m2 pannendak isolatie en lichtstraten

Oude boerderij,1 zijdig wolfdak, van voor- tot achtergevel 30m, dakgoot tot nok circa 11m, totaal +600m2 Nu enkel pannen. Gewenst: isolatie en nieuwe pannen of platen met licht op nieuwe plekken (in overleg) en extra overhang met nieuwe dakgoten. (huidige dakgoten staan OP de buitenmuren, willen die ernaast)

Reparaties aan dak

Het zijn enkele reparaties op en rond het (plat)dak nodig. Het betreft twee dakgoot delen lijmen (lekken nu), Het gaat om een pvc enkele afgewaaide dakpannen terugplaatsen en twintigtal rubberen tegels dakterras vervangen. Er kan ook een dankinspectie zou ook fijn zijn. Het gaat om drie woonlagen.

Houtwerk dakgoot, bekleding kapel vervangen en optie rolluiken

Ik ben op zoek naar iemand die met name het houtwerk van mijn dakgoot kan vervangen/ herstellen. Tevens het aanpassen van de kapellen/het vervangen van de bestaande bekleding door trespa. Ook het plaatsen van rolluiken is een optie.

Houten boeidelen dakgoot vervangen door hout of kunststof

Dakgoot omlijsting hout vervangen door hout of kunststof. Ca 15 m lengte. Ca 35 jaar oud. Op hoogte van ca 5 meter. Zie foto's

Zinken dakgoten vervangen

Mijn dakgoot (waarschijnlijk B50 van zink) is aan vervanging toe, denk ik. Ik heb een hoekhuis 6 meter breed. Mogelijk voor en achter. Ook mijn buren willen wel een nieuwe goot. Ik wil zink er weer voor terug. Afvoeren doe ik zelf. De dakgoot zit op de tweede verdieping. Aan de voor en achterkant is het bereikbaar, achter is een uitbouw.

Dakgoot en betimmering vervangen

Op een hoogte van +/- 3 mtr oude goot over 5,5 mtr verwijderen en nieuwe goot plus betimmering plaatsen. De dakgoot bevindt zich langs het garagepad welke vrij toegankelijk is. Op de foto een voorbeeld van wat wij in gedachten hebben.

Dakgoot inspecteren, herstellen of vervangen

Op een aantal plekken van de dakgoot lekt het. Ik ben benieuwd of iemand hiernaar kan kijken. Zinken dakgoot, de dakgoot is ongeveer 5.5 meter, 1e

Kozijnen plaatsen, stucwerk, metselwerk, dakgoot herstel, muurbalk vervangen

Wij hebben een klus n.a.v. waterschade aan onze muur. We hebben besloten het herstel van de schade aan te pakken om gelijk ook 2 kozijnen in de gevel aan te brengen. Wij beseffen dat we vanwege de drukte in de bouw voorlopig niet aan de beurt zijn. Toch horen we graag van jullie zodat we kunnen overwegen of wij het het wachten waard vinden. Het betreft (in grote lijnen): - Het nieuw plaatsen van 2 reeds aangeschafte kozijnen in een buitenmuur. - Het afwerken van zowel de binnenkant als de buitenkant van de nieuw aan te brengen muuropeningen (voor de kozijnen), dus stucwerk aan de binnenzijde. - - Eventueel metselwerk en aanbrengen raamdorpel stenen. - Herstel van een stuk dakgoot (bovenop een van de aan te brengen kozijnen). - Vervangen van een muurbalk te ondersteuning van het dakbeschot (bovenop een van de aan te brengen kozijnen).

Dakgoot vervangen of repareren

Beste, Onze dakgoot moet voor en achter gerepareerd worden, misschien vervangen. Het betreft een rijtjes huis van 6 meter breed. Ik weet niet goed van welk soort materiaal de dakgoot is gemaakt, ik denk geen kunststof. Het is een huis uit jaren 1977. Waarschijnlijk is het zink, geen aluminium in ieder geval. De ombouw is trespa, deze liever niet vervangen. Als het kan de dakgoot vervangen door pvc, maar ik weet niet of dat lukt met de aansluiting op de buren. Het liefst zo goedkoop mogelijk. We horen het graag.

Zinken dakgoten vervangen

Zinken dakgoot van tussenwoning voor en achter vervangen. Het gaat om een midden woning, het is een ingebouwde goot. De afmetingen zijn 6.40 breed, dit is per goot, dus keer twee. De goten zijn goed bereikbaar.

Partners

Partners van Casius