Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dak vervangen:

Dak vervangen

Wij zijn van plan ons rieten dak te vervangen voor geïsoleerde dakpanplaten. Het dak is ongeveer 100 m2. Het gaat om een schuin dak.
Onze klant uit Beneden Leeuwen (Gelderland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dak vervangen uit heel Nederland:

Dak met polycarbonaat platen door glas vervangen

Wij hebben een serre waarvan het dak nu polycarbonaat platen heeft en enkele zijn kapot. Wij willen deze laten vervangen door glasplaten. De serre is ongeveer 6 x 3 meter. Omdat we niet zeker weten of de constructie dit kan dragen willen wij hier graag advies over. Als dit mogelijk zou zijn wat zouden de kosten bedragen?

Asbest golfplaten verwijderen en renoveren dak

Beschadigde asbestplaat op dak van tuinschuurtje vervangen. Oppervlakte circa 2x3 meter of als het noodzakelijk is gehele dak vervangen circa 60 m2.

Rieten dak op tuinhuisje vervangen

Ik wil het rieten dak van mijn tuinhuis laten vernieuwen. De afmetingen van het dak zijn niet bekend. Ik heb graag dat u langs komt om het op te meten.

Rieten dak vervangen deels door dakpan platen

Het betreft een verbouwde boerderij dat nu omgebouwd is tot meerdere huizen. Het huidige rieten dak (40 m2) moet vervangen worden. In overleg met de vakman bespreken of dit deels door dakpan platen kan.

Gegolfde teer van dak verwijderen

Mijn dak is nu bedekt in gegolfde teer, en dit moet verwijderd en vervangen worden. Het is ongeveer 5,5 x 4,5 meter.

Vervangen riet en dakpannen (monument)

Graag een offerte voor het vervangen van een rieten dak en dakpannen. Het dak is ongeveer 110 m2. Geen dakkapel, waarschijnlijk wel 5 of 6 langwerpige dakramen. Alvast bedankt.

Dak blokhut vervangen

Het dak van mijn blokhut is ingestort. 10 m2. Deze wil ik graag vervangen. Graag prijsopgave per mail.

Dak isoleren en dakleer vervangen

Het gaat om het platte dak van een bedrijfspand (50 m2). Er ligt nu dakleer op en dit zou ik graag willen vervangen door nieuwe, en het dak isoleren. Graag ontvang ik een offerte.

Golfplaten op de veranda vernieuwen na hagelschade

Ik wil ons golfplaten dak laten vervangen na hagelschade met deze golfplaten: Martens golfplaat 32/9 PET structuur 153 x 66 cm De afmeting van het dak is 300 cm bij 315 cm.

Dakbedekking vervangen

Betreft een plat dak met platen, geen bitumen, met grint erop. Ligt er 30 jaar op en dit willen we laten vervangen. Ook betere isolatie is gewenst en geschiktheid voor plaatsen van zonnepanelen. Het dak is 50 m2, en we willen het nu met bitumen of EPDM laten bedekken. Graag een offerte hiervoor.

Partners

Partners van Casius