Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Beneden Leeuwen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Beneden Leeuwen heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Beneden Leeuwen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Beneden Leeuwen of directe omgeving.


Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Beneden Leeuwen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dak renovatie/asbest saneren/dakkapellen en dakramen, dak vernieuwen, nieuw zadeldak incl constructie, isolatie en pannen, het opnieuw bedekken van een groot dak, deel van plat dak bedrijfspand vernieuwen, dakpannen, dampfolie, isolatie vervangen en plaatsen van zonnepanelen, dakpannen vervangen, dakkapel realiseren en dak vervangen door kunstriet, sedumdakbedekking realiseren, het vervangen van een wolfdak 600m2 pannendak isolatie en lichtstraten, dakisolatie, pannen vervangen en zonnepanelen installeren, rieten dak vervangen door dakpannen, een puntdak renoveren, rieten dak leggen op 7 vakantie huizen van 90m2 per huis, dakinspectie Franse kap en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakgoot en regenpijp of dakdekken en dakreparaties in Beneden Leeuwen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Beneden Leeuwen:

Dakgoot vervangen door zink of aluminium

Ik zoek iemand voor het vervangen van mijn dakgoot zonder beugels,12 meter 2 onder 1 kap achterzijde woning. Vervangen door zink of aluminium. Dakgoot van 12 meter.

Betonnen pannen vervangen

De oude betonnen dakpannen van onze vrijstaande woning zijn lelijk geworden en moeten worden vervangen. De daklatten wil ik dan gelijk laten controleren. De oppervlakte van het dak is 150 m2.

Dak vervangen

Wij zijn van plan ons rieten dak te vervangen voor geïsoleerde dakpanplaten. Het dak is ongeveer 100 m2. Het gaat om een schuin dak.

Complete dak laten vervangen

120 m2 vervangen

Golfplaten schuurdak verwijderen en afdichten

Het dak van de schuur bestaat uit golfplaten. Deze platen dienen te worden verwijderd en afgevoerd. De oppervlakte is ongeveer 153 m2. Hierna dient het open dak van de schuur afgedicht te worden met plastic.

Dakpannen vervangen en dampfolie aanbrengen

Graag willen wij de dakpannen laten vervangen door nieuwe keramische dakpannen. Ook de nokvorsten en de dampfolie aan 1 zijde dienen te worden aangepakt. De andere zijde is reeds 7 jaar geleden gedaan. De oppervlakte is ongeveer 80 m2. Tevens dient er een aansluiting gemaakt te worden met de betonnen pan van de buren.

Oude bitumen laten vervangen

Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van de dakbedekking. De oppervlakte van het dak is 27 bij 13 meter en voorzien van een lichtstraat. Er is een afwatering naar 1 zijde. Ik zal eventueel zelf de oude bekleding verwijderen. Daarnaast zou ik het verschil willen weten tussen bitumen en EPDM.

Dakplaten van dak verwijderen

Het betreft het verwijderen van 50 m² dakplaten. Er hoeven geen nieuwe dakplaten geplaatst te worden. Dit gaat enkel om het verwijderen van dakplaten.

Vervangen dakgoten

Vervanging van dakgoten. Volgens mij zijn het kunststof dakgoten. Graag komen kijken, ook voor advies over wat voor dakgoot. Het is een hoekwoning. In ieder geval voor en achter mogelijk ook. Aantal meters weet ik niet precies.

Vervanging dak

Op mijn schuur moet een nieuw dak, met dakleer en een opstaande rand voor waterafvoer. Afmeting 3 bij 2,5 meter.

Lekkage opsporen en verhelpen

Waar de dakpannen van het voorhuis tegen het achterhuis liggen heb ik een lekkage op het plafond van de 1ste verdieping. Alles eenvoudig bereikbaar. Dit opsporen en verhelpen.

Vervangen dak van een schuur . vervangen ...

Vervangen dak van een schuur . vervangen dak van een broeikast, nu glas naar golfplaaten