Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dak vernieuwen:

Dak vernieuwen

Goedemiddag, Graag zou ik een vrijblijvende offerte ontvangen voor de renovatie van een platdak met de volgende kenmerken: - oppervlakte: 65 m2 - gewenste dakdekking VB470k24 (ingebrand) inclusief kantstroken - zinken deklijsten omtrek 24 m - montage tweetal loden HWA (afvoer) - inclusief plaatsen licht koepel 150 bij 100 cm dubbelglas helder waarbij er herstelwerk nodig is om de nieuwe afmeting aan de laten sluiten op de oude uitsparing. - inclusief schoonmaken huidige dak, - inclusief slopen oude licht opbouw - Het dak kan via een ladder op het terras bereikt worden, Indien nodig kan een hoogwerker voor het huis geplaatst worden. Graag oud materiaal afvoeren.
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dak vernieuwen uit heel Nederland:

Bitumen vernieuwen van dak en schoorsteen

Ik wil graag bitumen aanbrengen op een bestaande schoorsteen. Tevens bitumen aanbrengen op zijmuur dak. Extra Bitumen aanbrengen op dak tbv van extra bescherming/lekkage. Er ligt nu al bitumen op, maar dit hoeft niet verwijderd te worden. Het is totaal 24 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Dakrenovatie

We zijn een kleine VvE met een appartementengebouw (zeven appartementen) van slechts vier hoog. Op dit moment liggen er kunststof hechtgebonden leien afmeting 60 x 30 cm. We willen eerst graag een richtprijs voor nieuwe leien en/of koramic plat geglazuurde dakpannen. Wij hebben Bruto hellend dak: dak afmeting voorzijde (zuid) 1750 x 450 = bruto 80 m2 en netto minus ramen en balcon = 52.5 m2 netto leien voorzijde en achterzijde 1750 x 450 = bruto 80 m2 minus ramen en balcon = 67,3 netto leien achterzijde. twee vragen wat gaat het kosten om ons dak re voorzien van nieuwe kunststof leien en/of PLATTE koramic dakpannen geglazuurd totaal voor en achterzijde netto 119.8 m2 vier hoog. Tekening op aanvraag. In totaal zijn er vijf van deze appartementsgebouwen en veertien eengezinswoningen maar IEDER beslist voor zichzelf. Wij beslissen alleen voor ons gebouw zoals beschreven. Is het ook mogelijk om hechtgebonden leien te verwijderen? Of moeten wij daar zelf voor zogen? Dus graag twee prijzen. Een prijs voor het vernieuwen van het dak in platte Koramic dakpannen of look a like of prijs vernieuwen naar kunststof leien 2) indien mogelijk prijs verwijderen huidige hechtgebonden kunststof leien 60x30. Bij voorbaat dank.

Dakleer vernieuwen, isoleren en realiseren van lichtkoepel

Dak isolatie en nieuw dak realiseren 3.5 x 6.5 meter. Het grind moet eraf, nieuw dakleer en het isoleren. Ik wil ook een glazen lichtkoepel van een zadelmodel.

Het vernieuwen van mijn dak nieuwe pannen, dakbeschot en alles eromheen

Betreft dijkwoning, 1 woonlaag, +-50 m2 dakbeschot vernieuwen +- 700 nieuwe klassieke pannen, 11 meter vorsten, +- 12 meter kilgoot voor naast bestaande dakkapellen. En wellicht enkele gedeeltes of geheel (14 meter) muurplaat (onderbalk) vervangen. Eventueel ook 14 meter boeideel en waterborden. Voor foto’s of meer informatie kunt u altijd bellen of mailen.

Vernieuwen dakkapel met lekkage

Er is een dakkapel die lekkage vertoont zoals te zien in bijgevoegde foto’s. Op de zolderkamer, inmiddels 12 jaar een dakkapel laten plaatsen. De afmetingen zijn toen niet goed opgemeten, dus de kozijnen kloppen met de constructie zelf, dus het dak is is begonnen te zakken. Als het regent ontstaat er een hele plas op het dak van het dakkapel, dit is gaan lekken. De dakkapel is ongeveer 4 m breed bij ongeveer 1.20 / 1.50 m. Mits er geen reparatie mogelijk is, moet er een prefab dakkapel geplaatst worden. Graag laten wij iemand langskomen om de situatie te bekijken.

Pannendak vernieuwen

Graag ontvangen wij en offerte voor het vernieuwen van het pannendek van onze woning. Beide dakvlakken zijn zonder obstakels dus geheel vlak Er zit nog wel een cv ketel pijpje in. Zie foto. Waarschijnlijk zullen er ook panlatten vernieuwd moeten worden en onderdoek aangebracht worden. Het oppervlak per kant is 4.5 x 7.8 m, dit dus over 2 delen. Het is de bedoeling dat de pannen overeenkomt met die van de buren (het hoger gelegen dak op de foto) Graag offerte inclusief verwijdering en afvoering van huidige dak.

Platdak dekken

Ik heb een plat dak van 65 m2. Nu wil ik een dakterras aanleggen. Het dakleer is waarschijnlijk nog in goede staat (ongeveer 20 jaar oud), maar ik wil het vernieuwen zodat het later niet hoeft als het dakterras erop ligt. Ik hoor graag wat de kosten hiervan zijn. Momenteel ligt er een oud dakterras op en grind, wat ik zelf zal verwijderen. Het dak ligt op de 4e verdieping, deze is bereikbaar via een dakgat via een dakluik.

PVC dak vernieuwen

Het dak is in 1990 door een ervaren dakdekker gemaakt. Daar het in de maand december gemaakt is, is toen gekozen voor PVC dacht ik. We wilden voordat we zonnepanelen laten plaatsen het dak renoveren, het zijn 2 dakkapellen 1 van 9 m2 en een van 6 m2. Welke dakbedekking maakt mij niet uit, wat uw expertise is. Door de dakkapel kan het platte dak makkelijk bereikt worden. Ik ben de hele dag aanwezig dus ik kan u gerust helpen.

Dubbelglas dak van serre vernieuwen of serre in zijn geheel vervangen

Kunt u voor mij aub 2 verschillende offertes maken? Ik ben er nog niet uit of ik mijn serre in zijn geheel wil laten vervangen of alleen het dak. 1) Huidige combi serre van zo'n 20 jaar moet gerenoveerd worden. (7.5 x 1.5 meter.) 2) Serre dak met dubbel glas begint lekkage te vertonen. Ik wil dit dak laten vervangen.

Dak vernieuwen

Het gaat om een hellend dak van 12 meter lang en 3 meter hoog. Het dak is niet geïsoleerd. Ik wil de oude dakpannen verwijderen, afvoeren, isoleren, en er daarna nieuwe dakpannen op laten plaatsen.

Partners

Partners van Casius