Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor loodrand onder dakkapel repareren:

Loodrand onder dakkapel repareren

De loodkwabbe bij de dakkapel sluit niet meer aan op dakpannen. Daardoor bij zware windstoten en regen lekkages.
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor loodrand onder dakkapel repareren uit heel Nederland:

Loodrand van de dakkapel vervangen

Ik zou graag de loodrand van mijn dakkapel willen laten vervangen. Deze sluit niet aan op de dakpannen, waardoor er lekkage ontstaat.

Dakbedekking vervangen

Ik wil graag de bitumen dakbedekking laten vervangen van een plat dak van 9 m2. Daarnaast zitten er aan iedere zijde van de dakkapel een loodrand van 1.50 x 0.20 meter en die wil ik beiden vervangen hebben.

Reparatie aan de dakkapel

Aan de zijkant van mijn dakkapel, onderaan bij de aansluiting op het schuine dak, lekt het water bij ernstige regenval naar binnen. In de rand (aansluiting dakkapel en dak) van lood zit waarschijnlijk een lek. Of er loopt regenwater langs het onderste deel van zijkant tussen de loodrand naar binnen. Het zit ter hoogte van de vensterbank. De ruimte betreft een schuin dak, binnen is de ruimte zeer toegankelijk.

Dak laten repareren

Wij willen een aantal problemen van ons dak laten aanpakken: - nokpannen liggen los (lengte van de nok: 5.85 meter) - voetlood van de dakkapel heeft twee scheuren - 2 meter - rand van de dakbedekking van schuur overplakken met bitumen tot ongeveer 15 centimeter op het platte dak (afmeting schuur: 4.5 x 2.5 meter) - klein lekpunt van één van de dakgoten repareren - houten dakgoot - loodrand aanbrengen boven raamkozijn van raam op begane grond, ongeveer 3 meter.

Loshangende loodslab bij de schoorsteen

Een van de loodslabben van onze schoorsteen hangt los. Dit willen we graag zo snel mogelijk hersteld of vervangen hebben. Ook graag vervanging van de loodrand onder onze dakkapel, dit is ongeveer 2 meter.

Vervangen loodwerk onderaan dakkapel en dakinspectie

Het loodwerk onder de dakkapel (volle breedte van de woning) aan de achterzijde is in slechte staat en zit deels los. Loodwerk vervangen en meteen even kritisch kijken naar de rest van het dak. De loodrand onder de dakkapel is in totaal ongeveer 4,5 meter lang.

Ik woon net in mijn nieuwe huis ...

Ik woon net in mijn nieuwe huis (bouwjaar 1930) en tot mijn schrik zie ik in de slaapkamer dat het dak lekt. Er is een dakkapel waar evt. een nieuwe loodrand om moet en het zijn hele oude dakpannen. Ik heb op dit moment geen geld om alles te vervangen; het zal nog een jaar of drie moeten blijven zitten. Maar het moet ook niet blijven lekken.

Van de dakkapel (2 bij 3 meter) moet de ...

Van de dakkapel (2 bij 3 meter) moet de dakbedekking en de loodrand vervangen worden. Tevens moet de oude bedekking en lood afgevoerd worden

Uitvoeren in maart/april/mei 2008.Aanleg ...

Uitvoeren in maart/april/mei 2008.Aanleg electra en leidingen keuken. Verwijderen dragende muur tussen kamer en keuken (+/- 3,5 m). Plaatsten tussenwand tussen keueken en gang (+/- 1 m). Vervangen Combi ketel en alle radiatoren ((+/- 6 radiatoren). Isoleren dak en vloer huiskamer. Verwijderen en/of vervangen binnendeuren. Schilderen buiten (4 grote ramen + houtwerk). Plaatsen nieuw toilet. Vervangen/reparering van een kapote dakpan en repareren/vervangen loodrand dakkapel Vervangen electrische bedrading, stopcontacten en schakelaars. Tegelwerk keuken/wc. Plaatsen dubbel glas (2 grote ramen boven en 2 kleine ramen).

vervangen loodrand en planken ...

vervangen loodrand en planken betimmering zijkant dakkapel en eventueel nieuwe dakbedekking maar dit is geen must