Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor zinken dakgoot repareren:

Zinken dakgoot repareren

De soldeernaad op de bodem van een van onze zinken dakgoten is niet waterdicht. Verder is van deze soldeernaad ook het opstaande deel (aan de voorzijde van de bak) gebarsten. De goot lijkt verder in goede staat. Graag uw offerte voor reparatie van de betreffende soldeernaad, bijvoorbeeld door het aanbrengen van een strook zink eroverheen. Of stelt u iets anders voor om de goot weer waterdicht te maken? De soldeernaad is ongeveer 20 cm.
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakgoot en regenpijp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zinken dakgoot repareren uit heel Nederland:

Dakgoot vervangen

Het vervangen van de zinken dakgoot en oude afvoeren, 6 mtr aan de voorzijde van het huis.

Dakgoot vervangen

Ik wil een zinken dakgoot vervangen voor een nieuwe. Er komt 1 regenpijp op uit. Ik zou ook graag willen weten of het gerepareerd kan worden met EPD? De regenpijp is 6 meter lang. Ik hoor graag van u.

Vervangen van zinken dakgoten

Wij zoeken een loodgieter om onze zinken dakgoten te vervangen. Het gaat hierbij om het vervangen van 2x7.5 meter dakgoot. (hoogte 8 meter) type B44 bakgoot incl. beugels. Gootaanvoer op bestaande hemelwaterafvoer 2 x zinken pijp 8 meter. kopschot met kraal 2 stuks betreft 2 onder 1 kap woning doorlopende gesoldeerde gootaansluiting met de buren. 2 rubberen expansie stuk.

Extra afvoer in de dakgoot maken

Een extra afvoer aan een rechthoekige zinken dakgoot. 5,7 m klant regelt zelf materiaal

Dakgoot vervangen

Wij zoeken (in verband met een lekkage) een loodgieter om de zinken dakgoot op zo'n 5 meter hoogte te vervangen. (voor en achter) - totaal 12 meter (2 x 6)

Dakgoot vernieuwen

Ik wil een zinken dakgoot van 14 meter vervangen. Ik ben erg benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn.

Zinken dakgoot vervangen

Vervangen van * zinken dakgoten in houten bak voor- en achterzijde van onze tussenwoning met hoh breedte 6,30m * Zinken dakgoot de buren (hoekwoning) de goot aan de voorzijde. Overige goten bij de buren zijn al vernieuwd. Globale afmetingen goot achterzijde(~voorzijde): kraal diameter 25mm, vlakke bovenrand 50 mm, schuine binnenkant niet-huiszijde 90 mm, vlakke binnenkant 230mm, schuine binnenkant huiszijde >=115 mm

Zinken dakgoot vervangen

Graag zouden wij een offerte willen voor het vervangen van een zinken dakgoot. In totaal gaat het om 12 meter. Het is een dakgoot in een houten betimmering.

Vervanging van zinken dakgoot in houten bak

Ik ben op zoek naar iemand voor het vervangen van een zinken dakgoot in houten bak, van 6 meter lang aan de voor en achterzijde. Met eindschotten. Graag een offerte.

Vervangen van een zinken dakgoot

Het gaat om het vervangen van een zinken dakgoot die in een houten bekisting zit. Dakgoot is 25 cm breed en 8,5 mtr lang.

Partners

Partners van Casius