Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor lichtstraat maken:

Lichtstraat maken

We hebben een uitbouw aan de garage. Deze is erg donker en we willen we graag een lichtstraat van ongeveer 4 x 1,5 meter in het zadeldak. Met zonwerend glas en zonwering. We zoeken iemand die de totale werkzaamheden uit kan voeren.
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lichtstraat maken uit heel Nederland:

EPDM aanbrengen op dak

Het maken van een nieuw EPDM dak op een reeds aangebrachte PIR isolatie. Omvang circa 55 m2. Er komt ook een lichtstraat in het dak. En een deel van het plat dak komt uit op een pannendak.

Lichtstraat met veiligheidsglas plaatsen

Het plaatsen van een lichtstraat circa 100 x 220 cm in de woonkamer deze hoeft niet open. Het plaatsen van een koepel in de slaapkamer circa 50 x 50 cm deze moet wel open kunnen. En een doorvoer maken in de keuken voor de afzuigkap. Dak constructie is van beton. Graag leveren een plaatsen.

Uitbouw met lichtstraat maken

Aan de achterzijde willen wij graag een uitbouw van 5 bij 5 meter laten plaatsen. Er is op dit moment een deel uitgebouwd waar de keuken zit, maar zal moeten worden aangepast. De oude keuken verwijderen wij zelf, de ruimte moet wel gelijk getrokken worden met het nieuwe gedeelte. In de achtergevel zal er een schuifpui geplaatst moeten worden en in het dak een lichtstraat. De wanden en plafond moet gestuukt en de elektra en verwarming doorgetrokken. De uitbouw mag vergunningsvrij geplaatst worden.

Uitbouw aan de tuinzijde maken

We hebben plannen om een uitbouw te laten realiseren van 6 meter breed bij 2,50 meter diep. Deze zal aan de achterzijde van de woning gaan komen en wordt een verlengde van de woonkamer. De wanden en het plafond moeten worden gestuukt en op de gehele begane grond wil ik een vloer laten leggen. In de achterpui wil ik een schuifpui laten plaatsen en in het platte dak moet een lichtkoepel of lichtstraat komen. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Woning tochtvrij maken

Wij ervaren een koude tocht in onze woonkamer. Wie kan ons helpen met het traceren van het probleem? We hebben een woonkamer met open keuken van ongeveer 65 m2, met over de volle breedte een glazen pui met openslaande deuren en over de volle breedte een lichtstraat.

Bouwwerk op bestaande garage maken

Wij willen graag een extra ruimte laten creëren op de garage van onze woning. Het gaat om circa 38 m2. Gewenst materiaal: eternit rabat (lichtgrijs en randen in gezet staal), bitumineuze dakbedekking en laminaat als vloerbedekking. Ramen aan voor- en achterzijde van het bouwwerk. Eventueel een lichtstraat of een koepel, ook graag met watervoorziening. Op de eerste verdieping zit een deur naar het dak van de garage. Maar handiger is het als we een trap vanuit de garage naar boven laten aanleggen. De vergunning moet nog aangevraagd worden. Dit zijn de algemene kenmerken, graag een offerte hier op gebaseerd.

Aanbouw aan de achtergevel

Wij willen graag een betaalbare aanbouw laten maken aan onze achtergevel van 6 meter breed x 4 meter de tuin in. De beide buren hebben een aanbouw en wellicht kunnen deze muren gebruikt worden. De achtergevel van de serre zal van glas moeten worden en zoveel mogelijk open moeten kunnen. Ook via het dak zouden wij de mogelijkheid willen weten voor bijvoorbeeld een lichtstraat. Echter zouden wij wel een mogelijkheid willen hebben om inkijk via het dak te vermijden. In verband met de zeer recentelijke aangekondigde veranderende regelgeving zouden de tekeningen voor 1 januari ingeleverd moeten worden en voor 1 april 2018 gestart worden met de bouw. De tekeningen dienen te worden ingeleverd bij de VvE.

Uitsparing voor een lichtstraat in betonnen dak maken

Uitsparing voor een lichtstraat maken in een betonnen dak. Ik zou graag de kosten willen weten voor een uitsparing van een betonnen dak om een lichtstraat te plaatsen. Het betreft een nieuwbouwwoning. De maten zijn om en nabij de 400 cm bij 100 cm.

Stenen dakopbouw op een plat dak bouwen

Wij hebben een hoekwoning gekocht uit bouwjaar 1917 met 2 woonlagen en een plat dak van ongeveer 8 x 9 meter. We krijgen hiervan op 21 december de sleutel. Het is onze wens om een dakopbouw te laten maken. Daarbij moet het vooraanzicht qua stijl in stenen aansluiten op de bestaande bouw. We willen er veel lichtinval in en in het dak eventueel een lichtstraat die open kan. Er moet nog wel ruimte op het platte dak overblijven voor de 12 zonnepanelen die er al liggen. We hebben al een gesprek gehad bij de gemeente over de haalbaarheid van een omgevingsvergunning. Hierop is positief gereageerd. Het is geen beeldbepalend pand of 'beschermd dorpsgezicht' maar de opbouw moet qua bouwstijl wel goed aansluiten. Er staan foto's en plattegronden van de woning op Funda. We willen een afspraak maken met een aannemer om onze wensen te bespreken en ontvangen daarbij graag uw advies en een prijsopgave.

Uitsparing in betonnen dak voor een lichtstraat maken

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het maken van een uitsparing in het dak van een uitbouw. Het gaat om een uitsparing voor een lichtstraat van 3.80 meter bij 1 meter. Het is een moderne woning met betonnen dak.

Partners

Partners van Casius